Arkadaşlar sizce de son günlerde kanal d deki '' çok güzel hareketler bunlar '' isimli programda bel altı espriler artmadımı.Son bölümlerde ailemle oturup izlerken utanıyorum.Bende mi sorun var onu da anlamış değilim.O programa gelenler arasında birsürü 18 yaşından ufak çocuk var bir o kadar da televizyondan izleyen.Yok erkek erkeğe ilişki yok birbirinin arkalarına(!) bakmalar falan.Fordus magandus yok otobüste başkasına afedersiniz deydirme diye tabir edilen şey.Ben daha izlemiyeceğim böyle olursa(en azından ailemle) siz bu program hakkında neler düşünüyorsunuz?
Önceden gayet sade ve güzel espiriler vardı fakat baktılar skeç çıkmıyor bel altına vuralım nasılsa Türk halkı bunu seviyor ayağına cins cins şeyler çıkardılar. Örn: Recep ivedik 1,2,3 bunun daha devamı gelir 4-5-6-7 adam 10 tane çıkarsa 10unada raabet olacaktır.
uzaktan kumanda diye bir alet var. begenmedigin kanalı değiştiriyorsun.
Kesinlikle katılıyorum bundan yaklasık 1 yıl once sürekli skeçlerini gidip BKM ' de yani yerinde izlerdim o zamanlar her skeçe gülerdik arkadaşlarla şimdi iyice bozdular bırakın gitmeyi tv ' den bile izlemiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: micromaster34
Kesinlikle katılıyorum bundan yaklasık 1 yıl once sürekli skeçlerini gidip BKM ' de yani yerinde izlerdim o zamanlar her skeçe gülerdik arkadaşlarla şimdi iyice bozdular bırakın gitmeyi tv ' den bile izlemiyorum..
Aynen katılıyorum benim için bitmiştir artık bu program.
Tek izlesem sakınca olmaz ama ben ailemle izliyorum belkide ve aile terbiyem böyle belki ama utanıyorum.Yaşım kaç olursa olsun böyle şeyler olunca ailemin yanında utanırım ben.Ayrıca ufak çocuklar izliyor onu onlara da kötü örnek olunuyor.
bence gayet normal her şey.
Bir insan hergün aynı yemeği yerse sıkılır değil mi?
Bel altı espirileri geçtimde konusunda sex olan bir çok skeç olmaya başladı. Bunlarıda sürekli yayınlarsan bir süre sonra sıkar. Ama tadında bırakırsan insanlar her gördüğünde güler.
Bazı şeylerı sıradanlaştırmamak lazım.
bel altı espirileri son zamanlarda bariz şekilde arttı.. daha yaratıcı olmaları gerekiyor, yakında yeni bölümü mü izliyoruz yoksa tekrarı mı veriyor farkedemeyeceğiz.
Bel altı espriler olabilir fakat çocukça oluyor, ergenlik çağındakilerin birbirlerine yaptıkları bel altı espriler gibi. Yaladın, sen iyi yalarsın vs vs gibi şeyler vardı.Gidenlerinde yarısı çocuk zaten orada onlar gülünce iyi espri oldu diye düşünüyorlar herhalde.