Şimdi Ara

Cok gunahim var azaltmak icin fikrim var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikrim basit uydunet sinirsiz internetimin modeminin sifresini kaldiricam ve modem isminede hayrattir yazacam.....?boylece sevab epey kazanirim tek sorunum bu hayrat internetten aldult sitelere girerseler yine ben sebeb oldugumdan gunaha girermiyim...???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• filtre.deneyebilirsin ama yine bazı şeyler eksik kalır bence uyarı yaz sorumluluk senden gitmiş olur zaten ameller niyete göredir niyetin iyi olsun.

• Su andan itibaren hayrat modemim devreye girdi.... Sevablar gelmeye baslar artik....

• quote:

Orijinalden alıntı: ErotikDomates

/>

imzanı değiştir kota yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ErotikDomates

/>

imza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 0:11:5 >
  • modemımde kasma olmadı su ana kadar ....sevablar bana dogru hızla birikiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 24 Eylül 2012; 16:47:57 >
  • premium alirsan 2x geliyor diye duydum ama premium icin hatim gorevini yapmis olman lazimdi..

• Zina büyük günah,evet.
  • Kertenkele öldür.

• Benim de sevap point kasmam lazım. %5 Kaldı lvl atlamama. Eğer lvl atlarsam, 'Kafir Öldüren Asa+9' var, onu takıcam direk. Ama bi türlü atlayamadım yha

'Bomb'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alien Walker -- 23 Eylül 2012; 17:53:33 >
  • hem sızlerde benım sayemde ogrenmıs oldunuz ....sızlerden de yapan olursa hayrat modem sıstemı sayesınde bana daha cok bonuslar gelecegını tahmın edıyorum....
  • ttnet sözleşmede tek kişi dediği için belkide kul hakkı yemiş olacaksın ttnetin kul hakkını nasıl ödeyecen
  • /sevap_point 99999

tamamdır

• ufkum açıldı bu konu sayesinde en iyisi bende biraz level kasayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

Fikrim basit uydunet sinirsiz internetimin modeminin sifresini kaldiricam ve modem isminede hayrattir yazacam.....?boylece sevab epey kazanirim tek sorunum bu hayrat internetten aldult sitelere girerseler yine ben sebeb oldugumdan gunaha girermiyim...???

Zahmet komşu komşunun külüne muhtaç. Wifi parolasını mecburen kaldırmak zorundasınız
    Eninde sonunda sırat köprüsünden gececeksin, bence en sona kal geçme. Belki acırlarda seni karşıya alırlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 23 Eylül 2012; 18:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: budavar

ttnet sözleşmede tek kişi dediği için belkide kul hakkı yemiş olacaksın ttnetin kul hakkını nasıl ödeyecen

bak onu dusunmemıstım....sımdı adult olayından sonrakı ıkıncı sorun...
  • Birisi de çıkıp dememiş ki ne gibi günahlar diye!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.