Şimdi Ara

Cok Garip bi sorunla karsı karsıyayım??..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hangı oyunu yuklersem yuklıyım oyunu hep 800x600 low da acıyor...hıc farketmıyor herseyı bole acıyor..ve ekran bı sanıyelıgıne kapanıp tekrar acılıyor..ve alt kosede ndvidia ekran kartı kernel hata basarıyla kurtarıldı felan yazıyor...
    bu durum ınternette de oluyor..soyle ki... tam ınternette gezerken..winamptakı muzık takılıyor...(DIIRRRRTT) diye sert bi sescıkıyor devamlı..sonra duzelıyor sarkı calmaya devam edıyor..ama bu kez ınternet sıtelerınde eklentı bozuk:shockware flash plugins ..yazıyor..ve alt kosede ndvidia ekran kartı kernel hata basarıyla kurtarıldı felan yazıyor...gene..
    anlayamadıgım ıcın soruyorumda..
    acaba ekrankartı mı arızalı..yada monıtor mu..yada sıstem uyusmazlıgı mı yada az elektrık geldıgı ıcın elektrık felan mı yetmıyor..
    buarada ınternetten ıkı kez sonsurum ekrankartı driver indirdim..ve full eski driverları silerek yukledım..yine olmadı?

INTEL CORE i5 2500K 3.30 Ghz
    4GB KINGSTON DDR3 800 Mhz Ram
    asus p8 H61 usb3 anakart
    hp S2231 21.5" Diagonal Full HD Widescreen
    9500gt geforce 1gb 256 bit ekrankartı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzzz -- 1 Kasım 2011; 1:17:35 >

• donanımsal olduğu aşikar ekran kartına dikkat gidebilir ama bütün donanımları tekrar dan söküp tak ram ekran kartı vs bu karttan bende kullandım masa üstüm varken sıkıntı yaşamadım işlemciyide söktak sürücüleri güncellemişsin yazılımsal değil donanımsal
  • denedım olmadı usta..pc gene aynı oldu?
  • Anakart chipsetlerini güncelle,sorun düzelmezse burdayım.
  • daha hersey yepyenı toplandı usta..uzerınde bı tek ekran kartı eskı dıgerlerı yepyenı toplandı..
    buarada odedıgın nasıl yapılıyor.?..:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmzzz

daha hersey yepyenı toplandı usta..uzerınde bı tek ekran kartı eskı dıgerlerı yepyenı toplandı..
    buarada odedıgın nasıl yapılıyor.?..:(

Anakartin sitesinden modeline ait chipseti indireceksin.Suan mobildeyim sabah pm atarim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.