Şimdi Ara

Çok Çok Acil 1600-1700 civarına Laptop Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün arkadaşa laptop alıcaz mediamarkt-gold-vatandan bakıcaz bu fiyat aralığında önerebileceğiniz laptop varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Underrated -- 23 Temmuz 2012; 1:47:11 >

• Benim de 9 yıllık laptopum dün bozuldu artık yeni bi laptop alıyım diyorum arkadaşa lütfen yardım edelim çünkü bende 1600 tl civarı bir laptop alacağım bu hafta.
  • banada bu civarda bir bilgisayar lazım bu aralar
  • Hangi marka düşünüyorsunuz belirtirseniz yardımcı olabilirim.Bu siteyi de incelemenizi tavsiye ederim.iyi özellik de uygun fiyata bulabilirsiniz

www.pcdepo.com/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donative -- 23 Temmuz 2012; 10:38:10 >
  • up , 1-2 saat sonra bakmaya gidicez arkadaşlar yokmu öneriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanete

Benim de 9 yıllık laptopum dün bozuldu artık yeni bi laptop alıyım diyorum arkadaşa lütfen yardım edelim çünkü bende 1600 tl civarı bir laptop alacağım bu hafta.

baba sen naptın ya 9 yıllk makina marka model ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever_king

quote:

Orijinalden alıntı: lanete

Benim de 9 yıllık laptopum dün bozuldu artık yeni bi laptop alıyım diyorum arkadaşa lütfen yardım edelim çünkü bende 1600 tl civarı bir laptop alacağım bu hafta.

baba sen naptın ya 9 yıllk makina marka model ne

Toshiba L10 2004'ün başlarında almıştım hala bise yoktu ama dün ekranda çizgi ve kıpırdamalar oldu sonra siyahlaştı bidaha da gelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up , yokmu oneri beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Linklerin üzerinde gezmen yeterli altaltamı yazayım diyorsun şu mesajı kısa zamanda yazdım iftara geçtim onamı bakayım görmek isteyen görüyor.

• Ekran kartını dikkate alırsan asus önde gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Ekran kartını dikkate alırsan asus önde gelir.

samsungun asusdan iyi bir yanı var mı peki ? bu bilgisayarları karşılaştırdığımızda asusun ekran kartı haricinde neleri dikkate almalıyım ?
  • soğutma sistemi samsung'da başarılı bu konuda birçok modelini kullanmış biri olarak söylüyorum asus'ta bu k serisi kasalarında başarılı icecool teknolojisi var ama n56vz üst segment bilgisayrında bunu kullanmamış.Bu iki bilgisayarı mağazalarda var incelemeni tavsiye ederim.
  • quote:

soğutma sistemi samsung'da başarılı bu konuda birçok modelini kullanmış biri olarak söylüyorum asus'ta bu k serisi kasalarında başarılı icecool teknolojisi var ama n56vz üst segment bilgisayrında bunu kullanmamış.Bu iki bilgisayarı mağazalarda var incelemeni tavsiye ederim.

yarın gidip her 2 sinede bakıyorum ancak sen olsan hangisini alırdın onu bir öğrenebilir miyim :)
  • samsung'un birçok modelini kullandım memnun kaldım ekran kartı aynı olsa tabi oyun düşünüyorsam samsung bildiğim bir makine onu alırdım Asus'un ekran kartı avantajı var onun dışında benim açımdan bir avantajı yok kasa yapısı samsung'da da mağazada incelediğim kadarıyla iyi asus'ta k serisinin devamı niteliğinde
  • quote:

samsung'un birçok modelini kullandım memnun kaldım ekran kartı aynı olsa tabi oyun düşünüyorsam samsung bildiğim bir makine onu alırdım Asus'un ekran kartı avantajı var onun dışında benim açımdan bir avantajı yok kasa yapısı samsung'da da mağazada incelediğim kadarıyla iyi asus'ta k serisinin devamı niteliğinde

bende oyun düşünüyorum o yüzden samsung üzerinde daha çok durucam. tavsiyelerin için teşekkürler
  • http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-hp-pavilion-g6-2010et-b3d20ea-fiyati,772228.html

teknik özelliklerine bakıldğında çok iyi makina 8 gb ram olması i7 olması 500 gb harddisk hd 7670m 2 gb ekran kartı ve bu fiyata
  • g6'nın kasalarında dv6 serisindeki gibi fan ayarı modu yok ısınma yaşama olasılığı yüksek i5'lerinde millet sıcaklıktan şikayetçi i7 olanını düşünemiyorum bile,uzak durun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.