Şimdi Ara

##çok acil yardım s6500 tutma yeri koptu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba beni çok üzen bi konu var s6500 fotograf makinemin tutma yerindeki lastik kısım açıldı bi çok fotografçıta gösterdim yapamadılar böyle bi sorun yaşayan varsa nasıl hallettiniz lütfen mesaj atın yoksa böyle mi kalıcak :(:( bi yolu yok mu ?? lütfen yardım edin

• kaçıncıya deniyorum ama yüklenmiyo boyutuda küçülttüm yine olmadı nasıl anlatıcam bilmiyorum ön tarafındaki açma kapama düğmesinin altındaki lastik gibi olan kısım varya orası açıldı yapışkanı gitmiş bi fotografçıya sordum baly ile yapışır dedi ama olmadı snra başka bi fotografcıya götrdüm o da yapamadı
  • sanırım arkadaş resimde kırmızıya boyadığım yerden bahsediyor.aynı şey benimde başıma geldi.yapışkanı çok az kaldığı için sıkıca bastırdım az da olsa tutuyor şuan benimki.bence çift taraflı bandı bi dene.ama iyisi al bandın.bazıları köpek gibi yapışıyor

##çok acil yardım s6500 tutma yeri koptu :(
  • geçmiş olsun,, demek buda olabiliyormuş.. Yalnız @felixcrail boyanın rengi kırmızı değil
  • japonla yapıştır

Orjinalden alıntı: askan22

geçmiş olsun,, demek buda olabiliyormuş.. Yalnız @felixcrail boyanın rengi kırmızı değil

kırmızı değil biliyorum da tam rengine ne isim vercem çıkaramadım idare et

Orjinalden alıntı: FelixCrail

quote:

Orjinalden alıntı: askan22

geçmiş olsun,, demek buda olabiliyormuş.. Yalnız @felixcrail boyanın rengi kırmızı değil

kırmızı değil biliyorum da tam rengine ne isim vercem çıkaramadım idare et

Bende zor karar verdim ama eflatun heralde..
  • arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama yeni bir başlık açıp kirlilik olsun istemedim aynı şekilde almayı düşündüğüm 2. el makinede bu problem var bu kısmın değiştirilme yada yapıştırılma imkanı olan var mı bilen biri acıklarsa ?
    MSI GTX980 GAMING 4G - MSI Z97 GAMING 7 - Intel Core i7 4790K - CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 - Samsung 250GB 840 EVO - WD 3.5" 1TB - CORSAIR HX1000i PLATINIUM - CORSAIR 780T - CORSAIR H110
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.