Şimdi Ara

ÇOK ACİL TOFAŞ YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
10.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kırıcı olmak istemem ama o araba sorun çıkarır motor hacmi yükseltmek yasakmuayeneden geçmezruhsata işlimi? 13.000 ne arabalar var 98 polo al 75 bg şahini ezer geçer ayrıca 13 binede bırak şahini doğana bile verilmez yazıktır. ne diyordu hani videoda makyajda biryere kadar(şahin ferrari kapışması).Sonuçta para sizin nasıl kazandığın değil nasıl harcadığın önemli.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1999-model-wolkwagen-polo-h-b-kilimali-90996414/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTX870M -- 21 Haziran 2012; 17:53:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: falatas

kırıcı olmak istemem ama o araba sorun çıkarır motor hacmi yükseltmek yasakmuayeneden geçmezruhsata işlimi? 13.000 ne arabalar var 98 polo al 75 bg şahini ezer geçer ayrıca 13 binede bırak şahini doğana bile verilmez yazıktır. ne diyordu hani videoda makyajda biryere kadar(şahin ferrari kapışması).Sonuçta para sizin nasıl kazandığın değil nasıl harcadığın önemli.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1999-model-wolkwagen-polo-h-b-kilimali-90996414/detay

eger ılandakı gıbıyse bu araç cok ıyı hıc kacırma ne sahın ne dogan ,ben şuan tıpo ya bınıyorum param ona yettıgı ıcın memnunum ama sızın gıbı 13000 lıram olsa ne arabalar bulurdum,kaldıkı yıl 2012 şahının doganın benım gozumde façası bıttı eskıden olsa dedıgınız gıbı modıfıye flan mıllet baya heveslıydıı ama şuan ıcın olu yatırım ve zarar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Eternally50

BEYLER BANA 190-200 YAKIYO DEDİ...AMA RUHSATA İŞLİMİ BİLMİYORUM MOTOR ONUDA Bİ SORAYIM

bence arabayı tofaş'a versin, adamlar müzeye koysunlar...
    100 yıl sonra da gider bakar bizim yeni nesil..."atalarımız ne biçim modifiye yapmışlar, hem arkadan itişli hem de süper az yakıyormuş, şimdi bile yok böylesi" derler...

hem şahin, hem modifiye, hem de gazı az yakıyor...

• orjinal motora modifiye yapılmış...yarın aracı alıyorum konuyu kapatıyorum....ben hastasıyım gösterdiginiz araçlar tamam güzel ama..ben zaten normal bi şahin alıp modifiye yapıp o şekle getirecektim..ama alaacgım araç...içi felan ful modifiye...extra kendi motoruna modifye yapılmışş..birde tanıdıgım bi abi aracı oldu ...motorda sıkıntı cıkmazsa inş yarın alıyorum..
  • Arkadaşım doğan slx kullanıyordum yaklaşık 6 ay önce sattım aman diyim hiç bulaşma ne kadar temiz olursa olsun hafta da bir sanayiye uğrayacaksın yakıtı desen sanki v6 motor var lpg de eğer hırçın kullanırsan tahmini 40 kuruşa kadar çıkıyor . Spring var bir arkadaşımla springle 20 tl.lik gaz alıp gittiğim yere doğan la 40 tl. gaz ile gidiyordum ordan pay biç kendine .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 21 Haziran 2012; 19:45:43 >

orjinal motora modifiye yapılmış...yarın aracı alıyorum konuyu kapatıyorum....ben hastasıyım gösterdiginiz araçlar tamam güzel ama..ben zaten normal bi şahin alıp modifiye yapıp o şekle getirecektim..ama alaacgım araç...içi felan ful modifiye...extra kendi motoruna modifye yapılmışş..birde tanıdıgım bi abi aracı oldu ...motorda sıkıntı cıkmazsa inş yarın alıyorum..

sen niyetlisin belli, kararını vermişsin...
    şahin sevdasını hiç anlamazdım, demek buymuş...

inşallah hayırlı olur...
  • hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 21 Haziran 2012; 22:27:40 >
  • sen zaten şahin almayı kafaya koymuşsun şahin al ama onu alma jant lastik ekran deri koltuk derken zaten 3000 lira felan gider sade olanını al zevkine göre kendin yap motoru oynanmış arabayı salla taksiden çıkma al daha iyidir ondan
  • sırf böyle araç alanları görünce gidip 10-12bin tl'ye orjinal halde rover 620ti yada rover 220 turbo(turbo basıncına ufak dokunabilirim) alıp sonra nerede tofaş varsa tokatlayasım var.

illa spor olsun seri olsun ucuz olsun diyen alttaki araça baksın.

orjinal isteyene BURADAN
    modifiye olsun isteyen BURADAN

Ayrıca modifiye yapan adam üstteki gibi ne yapmış ne takmışsa tek tek yazar ki parça arızasında bu parça neymiş demeyesin.

• 13 bine şahin vay anasını be yurdum insanı bir şey demiyorum artık.1.8,1.8 diye geçinip gidersin tüplü 50 kuruş yakar otobanda 1.8 diye yarış yapmaya kalkarsın basarsın gaza sonra bir bakarsın motor elinde..
  • İyi de 1.8 motor var 1.8 motor var.Bunların yaptığı kaç beygir?Yakıtı nasıl? Mesela benim araba 1.6 103 hp biraz eski teknoloji yeni nesil arabalar 1.4 120 beygir olabiliyor.90-100 beygir bir arabaysa orjinalini al bin kat daha iyi.İlla bu arabalardan alacaksan 5-6 bine al zaten 1-2 lira mutlaka harcayacaksın cebinde paran kalsın.
  • ARKADAŞLAR EN SONUNDA BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ SON ANDA VAZGEÇTİM..SİZLERİN YORUMLARIDA ETKİLİ OLDU..BİRAZ DAHA PARA BİRİKTİRMEYE KARAR VERDİM..İNŞALLAH DOĞRU KARAR VERMİŞİMDİR.SİZLERİDE YORDUYSAM KUSURA BAKMAYIN.HAYIRLI CUMALAR

ARKADAŞLAR EN SONUNDA BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ SON ANDA VAZGEÇTİM..SİZLERİN YORUMLARIDA ETKİLİ OLDU..BİRAZ DAHA PARA BİRİKTİRMEYE KARAR VERDİM..İNŞALLAH DOĞRU KARAR VERMİŞİMDİR.SİZLERİDE YORDUYSAM KUSURA BAKMAYIN.HAYIRLI CUMALAR

HAYIRLI CUMALAR...

DOĞRU BİR KARAR VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM, RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

ARKADAŞLAR EN SONUNDA BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ SON ANDA VAZGEÇTİM..SİZLERİN YORUMLARIDA ETKİLİ OLDU..BİRAZ DAHA PARA BİRİKTİRMEYE KARAR VERDİM..İNŞALLAH DOĞRU KARAR VERMİŞİMDİR.SİZLERİDE YORDUYSAM KUSURA BAKMAYIN.HAYIRLI CUMALAR

HAYIRLI CUMALAR...

DOĞRU BİR KARAR VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM, RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN...

Amin sağolasın
    2010 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna Executive
  • quote:

Orijinalden alıntı: falatas

kırıcı olmak istemem ama o araba sorun çıkarır motor hacmi yükseltmek yasakmuayeneden geçmezruhsata işlimi? 13.000 ne arabalar var 98 polo al 75 bg şahini ezer geçer ayrıca 13 binede bırak şahini doğana bile verilmez yazıktır. ne diyordu hani videoda makyajda biryere kadar(şahin ferrari kapışması).Sonuçta para sizin nasıl kazandığın değil nasıl harcadığın önemli.

Bilgi vermek adına;

Muayenede motorun içine mi girip bakıyorlar? nereden biliyorlar hacim yükseltimi olduğunu?

Muayenede falan sorun çıkmaz, öyle olsaydı modifiye araçların hiçbiri muayeneden geçemezdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• forumda o kadar insan sana alma diyor, doğru karar vermişsin. ne imaj ne güvenlik ne konfor ne de ekonomi var bu araçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BEYLER BANA 190-200 YAKIYO DEDİ...AMA RUHSATA İŞLİMİ BİLMİYORUM MOTOR ONUDA Bİ SORAYIM

komedi, şahinin 190 yaktığı nerde görülmüş bide mofifiyeli, sakın 290 olmasın o.. bence bi daha sor
  • Yahu arkadaş Şahin hastalığı nedir ya arkadan itiş başka araba yokmu gidin onunla yanlayın allahınızı seviyorsanız Şahin almayın artık, karizma yok birşey yok ot gibi araba kaza yapsan emniyet kemerinin o arabada kendine faydası yok ve ayrıca o araba 30-35kr dan az yaksın o haliyle cümle alem beni sevsin adam 13bine Şahin alacağım diyor vay anasını Allahtan vazgeçmişte başına dert almamış.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.