Bildirim
ÇOK ACİL MONİTÖR PCYİ GÖRMÜYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sorun monitörde değil bence sistemde. parçalar uyumlu ve doğrumu takılı buna bakın ve çift ram var ise tek takıp bir deneyin _____________________________ -
ekran kartını söküp on-boarda bağlayarak çalıştırmayı dene çalışırsa sorun ekran kartındadır. _____________________________ [color= -
monitör kolay kolay arıza vermez. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kartı söküp onboarddan dene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sanırım sorun donusturucude.pasif donusturucuymus ve benim kartta calismiyoemus.onboars takınca ise monitör algılıyor ama sinyal yok diyordu,ekran kartına takınca direk kabloyu kontrol edin diyip tanımıyordu.sanırım hdmi veya dp donusturucu alacagım,hangisini terxih etmeliyim?Bu arada monitörü 2012de almıstım,philips 192e olması gerek
tesekkurler
her ekran kartı vga dönüştürücü ile çalışmıyor ekran kartının marka modeli nedir
kullandığın dönüştürücü hdmı vga mı dvı vga mı_____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir -
Dönüştürücülerde aktif /pasif hiç duymadım yok öyle bişey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
Ekran kartındaki dvı girişinin üzerinde vga işareti yoksa çalışmaz.
Kartta hangi portta vga işareti varsa o porta göre dönüştürücü almalısın.
Dönüştürücülerde aktif /pasif hiç duymadım yok öyle bişey
Çok teşekkür ederim, birçok kişiye yardımcı olacak bir cevap.
ekran kartım gtx1050,n11den hdmi dönüştürücü sipariş ettim bekliyorum umarım calısır,bu aradad dönüştürücüler teknoloji marketlerinde neden çok pahalı?vatanda en ucuz hdmi to vga dönüştürücü 70tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X