Şimdi Ara

çok acil hangi tıp fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • manisa trakya çanakkale mersin pamukkale arasındayım bilgisi olan yazsın lütfen

• Trakya üniversitesinde diş hekimliği fakültesinde okuyorum. Trakya üniversitesinin tıp fakültesi çok köklü bir okuldur. Hastanesi Bulgaristan'dan bile gelen hastalarla dolu oluyor. Çevre illerin ve ilçelerin de hastalarını toplayan bir okul. Bunun haricinde 6 yıl okuyacaksınız ve Edirne bir öğrenci için son derece özgür bir yer. Fakat kiraları, yurt ücretleri bir tık yüksek bir il olduğunu da belirtmek isterim. Diş hekimliğine gelen tıp fakültesi hocaları son derece anlayışlı ve genelde güler yüzlü hocalardı. Tabii hastane hocaları hakkında bir bilgim yok maalesef.

Çanakkale ise Trakya üniversitesinin kökeninden gelen bir üniversite. Şehir olarak edirne'den çok daha iyi kesinlikle fakat eğitim ve hastane olarak Edirne'nin daha önce olduğunu düşünüyorum.

Bana sorarsanız tıp, diş hekimliği gibi bölümlerde okunan okullar arasında (özellikle birbirine yakın puanla alanlar arasında) aşırı bir fark olduğunu düşünmüyorum. Eninde sonunda herkes ya atanıyor ya da kendi çabası ile TUSa çalışıyor. Önemli olan yine hastane döneminde yapılan stajlar oluyor. Hangi okulda olursanız olun önemli olan sizin çabanız oluyor. Yaşamak istediğiniz şehir hangisi veya memleketimize göre hangisinin konumu sizin için daha avantajlı olacak bunu düşünmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnstagram'a girip okuyan internlere sor, hangisinin intern eğitimi daha kaliteliyse onu tercih et. İntern eğitimi kaliteli okullar her zaman fark yaratır örneğin Cerrahpaşa, Tus başarısı tesadüf değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.