Şimdi Ara

çapa mı, ankara tıp mı veya cerrahpaşa tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
12.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mf3 te 1715.yim çapa 1710 la kapatmış geçen sene onun altında ankara var ama ankara tıpı çok zor diye duydum neye göre zor bilmiyorum ayrıca malatyalı olduğum için ankara daha uygun geliyor ama çapa cerrahpaşa çok iyiyse oraları da yazabilirim
    yıllar sonra gelen edit:dahi anlamındaki de'yi bitişik yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return of the jedi -- 29 Haziran 2014; 2:49:46 >

• up
  • bu sene tıplar yükselecek çapa gelmesi zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4wte

mf3 te 1715.yim çapa 1710 la kapatmış geçen sene onun altında ankara var ama ankara tıpı çok zor diye duydum neye göre zor bilmiyorum ayrıca malatyalı olduğum için ankara daha uygun geliyor ama çapa cerrahpaşa çok iyiyse oralarıda yazabilirim

Tebrik ederim abi wallahi bende tıp istiyorum Fen lisesindeyim bende Bu okul puanın kaç geldi çok etkilemi değil mi

• çevremdeki kimse ankara tıpı önermiyo, orda okuyan birkaç arkadaşım da önermiyo çünkü herşeyi çok zormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: x0mBx

quote:

Orijinalden alıntı: 4wte

mf3 te 1715.yim çapa 1710 la kapatmış geçen sene onun altında ankara var ama ankara tıpı çok zor diye duydum neye göre zor bilmiyorum ayrıca malatyalı olduğum için ankara daha uygun geliyor ama çapa cerrahpaşa çok iyiyse oralarıda yazabilirim

Tebrik ederim abi wallahi bende tıp istiyorum Fen lisesindeyim bende Bu okul puanın kaç geldi çok etkilemi değil mi

okul puanı yaktı beni zaten 71 geldi 150 kişi filan geçti sayesinde

• bi de bu üniversitelerin hazırlıkları var mı benim ingilizce çok az ve de hazırlık okumak istemiyorum ne yapmalıyım buralarda okuyan veya araştıran arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü ee mi ankara tıp mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben de mf3 1825. oldum ama çapadan umudum var, ankara ve cerrah tutuyo gözüküyo. sizce hangisini tercih edeyim, ben de çorum'danım malatyalı arkadaşım başarın için tebrikler:)
  • Malatyalı kardeş tabrikler..oradaki İnönü ünv hakkında ne düşünüyorsun tıp hakkında...İnönü tıp a gidenlerin yarısının Malatyalı oldugunu duymuştum..Çok seviyorlar gliba tıp fakültelerini..Bende İnönü yazıcam galiba..
    Senin yerinde olsam ankra tıp yazardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: makif1992

bu sene tıplar yükselecek çapa gelmesi zor

tıplar neden yükselecek bu sene ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Si_pro

quote:

Orijinalden alıntı: makif1992

bu sene tıplar yükselecek çapa gelmesi zor

tıplar neden yükselecek bu sene ?

Tercihlerdeki popülarite daha da artarsa yükselmesi olası.
  • tamamda nasıl oluyo da her sene "bu sene tıplar yükselcek" deniyo orayı anlayamadım kim bunun kriterini belirliyo sağdan soldan boş laflar....

@4wte

önce tebrik edeyim sıralaman çok iyi. tavsiye olarak da tıp seçiceksen şu üni. daha zor şu daha koay diye bi olay yok. tıp heryerde zor bi program + olarakda TUS denen bi sınav var hacettepe hocalarının hazırladığı bu sınavdaki soruları da 27000 le alan ünivestenin öğrencileri de çözecek 500 le alan da. senin için zaten nereye gitsen eğitim kalitesi tusta iyi puan aldıracak şekilde olur o yüzden diğer etmenlere bak derim (ulaşım, konaklama, kampüs hayatı vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Si_pro -- 18 Temmuz 2010; 21:05:05 >
  • ben de 695. oldum. hacettepe gelmeyecek galiba hayırlısı olsun dedik çıktık yola çok da kafayı takmıyorum ama. ben de söylediğin üniversiteler arasında kaldım ve çapaya karar verdim. ayrıntılı bilgi edinirseniz bizi de bilgilendirirsiniz
  • @kkflmuhammet

cerrahpaşa ing. olur dostum çapadan önce burayı düşünebilirsin
  • @ si_pro orasını da düşündüm ama 2008 sıralaması tutuyor 2009 sıralamasını yakalayamamışım. hatta çalışma sıramda "hedef cerrahpaşa ingilizce. sıralama 740" yazıyordu
  • Arkadaşlar çapa kontenjanı 400 kişi, cerrahpaşa da 280 küsür. Bu kadar öğrenci arasında okumak pek hoş değil bence. Sivrilmeniz zor olur.
    Özel tıpları da düşünün derim, mesela acıbadem, geçen sene 6000küsürüncüyü almış ama ilk senesiydi o yüzden. Bu sene çok yükseleceğine inanıyorum. Mükemmel bi okul, Marmara Tıp'taki bütün prof.ları almış diye duydum.İmkanları çok iyi ve sadece 60 kişi. Benim sıralamam da 1088, ben düşünüyorum. Tabi ingilizce eğitim görüyosunuz unutmadan. Koç da bu sene tıp açmış,sadece 40 kişi. yarısı tam burslu yarısı da yarım burslu olacakmış. Özel üniversitelerin olanaklarını değerlendirin derim.
  • fakülte seçerken bence kurul sistemine de bakın.Çapa hariç hepsinde var galiba.Kısa bir arama ile kurulun ne olduğunu bulursunuz zaten.Çok kalabalık diyenler için de cerrahpaşa tr de amfilere bölüyolar, uygulamalar da 50 kişi civarı gruplarla oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasancak -- 21 Temmuz 2010; 13:38:20 >
  • evet arkadaşlar ben de artık bir cerrahpaşalıyım diğer soran arkadaşlar, sizin nereler geldi bakalım?:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cırıl

evet arkadaşlar ben de artık bir cerrahpaşalıyım diğer soran arkadaşlar, sizin nereler geldi bakalım?:)

ÇAPA ben de.. çapayı yazmış mıydın sen üst tercihlerine?
  • ben de çapa :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.