Şimdi Ara

çok acil ford focus 2001 ghia sedan rolanti sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2001 sedan ghia aracım 2 yıldır bende. daha önce rolanti sorunu yaşamaktadaydım. rolanti valfinin değişmesi gerekiyor dediler değiştirdim. 3 ay önce subablardan biri yandığı için subab takımım komple değişti. bundan sonra zaten sıkıntılar başladı eskiye göre arabam çekişten düştü. arabayı her çalıştırdığımda rolanti 0-2000 arasında düzensiz bir şekilde oynamakta. ustam boğaz kelebeğini ve rolanti sensörünü temizledi ama sorun hala devam etmekte. birde buna ek olarak artık arabam stop etmeye başladı vites geçişlerinde, dur kalklarda, yada ,gün içerisinde ne zaman çalıştırsam stop ediyor. daha 2 sat önce yolda giderken stop etti. işin içinden çıkamadım. birileri lütfen yardım edebilirmi. ne yapacağımı şaşırdım. şehir olarak vanda yaşıyorum. bu şekildede satmak istemiyorum alan kişiyide günaha sokmak istemem arkamdan küfür edilmesin. lütfen bana acil yardım edermisiniz.

Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin!!!
  • yokmu yardım edecek :(((

Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin!!!
  • rolanti valfi değişti ise subap ayarlarınız yanlış yapılmış. Ayrıca lpg ayarıda gerekebilir.
  • krank (yada grank) sensörü denilen bir parça değişirse hallolur. Önceki arabam hyundai accentte aynı bu şekilde kafasına göre bazen yolda bezen evin önünde bazen gün içinde 3 kez bazen haftada bir stop ediyordu grank sensörünü değişince saat gibi olmuştu.

Yalnız focuslarda bu parçadan mıdır bilemiyorum sorun aynı arç farklı fikir vermesi açısından paylaştım
    Bir de stop edince tekrar çalışmıyordu öylede gıcık bir arıza kolay gelsin

Orijinalden alıntı: amentus

arkadaşlar 2001 sedan ghia aracım 2 yıldır bende. daha önce rolanti sorunu yaşamaktadaydım. rolanti valfinin değişmesi gerekiyor dediler değiştirdim. 3 ay önce subablardan biri yandığı için subab takımım komple değişti. bundan sonra zaten sıkıntılar başladı eskiye göre arabam çekişten düştü. arabayı her çalıştırdığımda rolanti 0-2000 arasında düzensiz bir şekilde oynamakta. ustam boğaz kelebeğini ve rolanti sensörünü temizledi ama sorun hala devam etmekte. birde buna ek olarak artık arabam stop etmeye başladı vites geçişlerinde, dur kalklarda, yada ,gün içerisinde ne zaman çalıştırsam stop ediyor. daha 2 sat önce yolda giderken stop etti. işin içinden çıkamadım. birileri lütfen yardım edebilirmi. ne yapacağımı şaşırdım. şehir olarak vanda yaşıyorum. bu şekildede satmak istemiyorum alan kişiyide günaha sokmak istemem arkamdan küfür edilmesin. lütfen bana acil yardım edermisiniz.

hocam rölanti sorunu bende de var aynen 2001 ghia lpgli. sorunu çözebildiniz mi? focuslarda kronik bir sorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus rölanti sorunu 2011
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.