Şimdi Ara

2004 model Kia Rİo 1,5 Benzinli Marş basmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2004 model Kia Rİo 1,5 Benzinli Araç sahibiyim. Bu arada arabamda Lpg takılı olmadığını söylemeden geçmeyeyim. Dün Akşam 5. viteste 100 km hızlar civarında sol şeritte ilerlerken birden aracımda yığılma oldu ve 50-60 metre sonra araç stop etti. Marşa bastığımda hiç bir tepki vermedi. Aküm de herhangi bir sorun yok. Aküm zaten yeni alındı. Zaten kontağı çevirdiğimde Ön panel göstergelerim ve Farlarım çok canlı canlı yanıyor. Kontağı çevirdiğimde Marş motorundan dahi tek tık ses gelmiyor. Marşı çevirme girişiminde dahi bulunmuyor. Uzun bir rampada 2 nci viteste ve 3 ncü viteste aracı vurdurarak çalıştırmaya çalıştım. Fakat yine herhangi bir sonuç alamadım. Sizce sorun neden olabilir. Aracı ücretsiz yol yardım paketimden bir çekiciyle oto sanayiye tamirciye götüreceğim lakin Oto Elektrikçisine mi, Yoksa Mekanik ustasına mı götüreceğim. bilmiyorum. Başka bir şüphem ise immobilizer arızası olabilme ihtimali de var mı bilmiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar sorun çözüldü. Sigorta panelinde tek tek sigortaları kontrol ettim. Bir sigorta yanmıştı. Değiştirdim. Şu an için sorun görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: babapars

Ne sigortasi imis 100 le giden araci stop ettirmis ama Allah tan kaza yapmamissin

Ateşleme, enjektör veya yakıt pompası sigortalarından biri yanarsa 100 lede gidiyor olsa araç stop eder hocam.

Geçmiş olsun...

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Ne sigortasi imis 100 le giden araci stop ettirmis ama Allah tan kaza yapmamissin

Ateşleme, enjektör veya yakıt pompası sigortalarından biri yanarsa 100 lede gidiyor olsa araç stop eder hocam.

Geçmiş olsun...

Sasilacak sey allah kimsenin basina vermesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.