Şimdi Ara

!!!!!!!!!!!!! Ford Focus Ghia 2004 !!!!!!!!! yardımcı olabilirmisiniz !!!!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar bir süredir üç arac arasında kalmıs durumdaydım ve artık kararımı verdim ve alacagım arac belli oldu 2004 model eski kasa ford focus ghia 1.6 sedan alacagım bordo beyaz veya acık mavi düsünüyorum. Arkadaslar yanlız bir sorum olacak bu aracın kaskosu ve vergisi ne kadardır ?

birde arkadaslar bana bu aracın tüm artı ve eksi yönlerini yazarmısınız ?

Kullanan arkadaslar fotografta ekleyebilirmi

biz üç kişilik bir aileyiz bize en uygun aracın eski kasa focus olacagını düsündük aklımızdaki model 2004 model ford focus 1.6 ghia sedan eski kasa makyajlı versiyonu bu arac gercekten cok cok özellikli ve kaliteli bir arac ve bu aractan almaya karar verdik ama aklımıza takılna bazı sorular var ben sorularımı sormaya baslayayım
    1)arkadasım bu focus ile sehir dısında 120 - 130 km hızları arasında 3 kişi artı bagaj ile ne kadar yakıt tüketilir ?
    2) bana bu aracın sehirler arasında 120 - 130 km hızları arasında yakıt tüketiinin 8 - 9 lt arasında degistigini söylediler ama bu kadar fazla yakacagına inanmadım
    3)bu aracın bir yıllık vergisi ne kadar ?
    4) bu araca bir yıllık kasko masrafı ne kadar ?
    5)bildigin kadarıyla bakım masraflarındanda bahsedermisin
    6)biz normalde ayda en fazla 500 km yol yaparım ama yaz tatilinde 3 ay boyunca asırı miktarda gezeriz en az 2-3 bin km yol yaparız
    7)bu durumda focus bizim için iyi bir tercih olurmu
    bana arac hakkında artı ve eksi yönlerdende biraz bahsedermisiniz ?
    senin ayrıca eklemek istedigin bir seyler varmı
    yol tutusu konforu rahatlıgı performansı nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatayliali -- 9 Mart 2007; 18:31:19 >

• aynı model araca aksigorta ankarada 1140 ytl full kasko. vergisi tam hatırlamıyorum ama ocakta 160-170 civarıydı. araba özellikleri konusunda sen sor biz söyleyelim.
  • 196.50 ytl x 2
  • yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar ???
  • arkadaşım bizde 2004 focus confort var
    Araba bugüne kadar bir sorun çıkarmadı uzun yolculuklarda 110 160 km arası hızla gideriz yakıtı 6-7litre civaralarında tüketir. 650-700 km yi rahat görür bir depoyla. Yıllık vergisi 260 milyondu yanlış hatırlamıyosam. Bakım aralıkları 15 bin veya 6 ayda 1 dir masraf olarak en son 120 verdik. Geçen yaz yaklaşık 7 bin km yaptık arabayla en ufak bir sorun çıkmadı. Kesinlikle yapacağın en iyi tercihlerden biridir.
    Focus un motoru çok iyidir uygun bir yolda son hızı rahat görürsün yol tutuşu çok iyidir buda konfor konusunda biraz feragat demek ama konforu yeterli düzeyde uzun yolculuklarda yormaz zevk alırsın yokuş yukarı çekişte 3. vites 80-110 km arası hız görebilirisin. Kesinlikle opel vectra volvo s40 ların 1.6 larını rahat geçer 2.0 larla kafaya yarışır ve yine geçer kendi sınıfındaki araçların çoğunu geçer megane astra marea 307 belki corolla golf diye sıralayabilirim ses sistemi biraz daha iyi olabilirmiş sorunsuz luğu yol tutuşu motoru en büyük artılarındandır

• ali ben sana baya bi bilgi werdigimi sanıyodm yaw
  • Bahsettiğiniz araca sahibim ve sahip olduğum için demiyorum, gerçekten sınıfında sorunsuz ve kaliteli bir araç.

Bu ilandaki aracımı satıyorum, ilgilenirseniz yardımcı olabilirim;

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3429598
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TYR kardeşim sen hala satamadın mı bu focus u nereyi açsam karşıma çıkıyor. Valla araban çok temiz duruyor.Fiyatımı çok geliyor acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatayliali

Selam arkadaslar bir süredir üç arac arasında kalmıs durumdaydım ve artık kararımı verdim ve alacagım arac belli oldu 2004 model eski kasa ford focus ghia 1.6 sedan alacagım bordo beyaz veya acık mavi düsünüyorum. Arkadaslar yanlız bir sorum olacak bu aracın kaskosu ve vergisi ne kadardır ?

birde arkadaslar bana bu aracın tüm artı ve eksi yönlerini yazarmısınız ?

Kullanan arkadaslar fotografta ekleyebilirmi

biz üç kişilik bir aileyiz bize en uygun aracın eski kasa focus olacagını düsündük aklımızdaki model 2004 model ford focus 1.6 ghia sedan eski kasa makyajlı versiyonu bu arac gercekten cok cok özellikli ve kaliteli bir arac ve bu aractan almaya karar verdik ama aklımıza takılna bazı sorular var ben sorularımı sormaya baslayayım
    1)arkadasım bu focus ile sehir dısında 120 - 130 km hızları arasında 3 kişi artı bagaj ile ne kadar yakıt tüketilir ?
    2) bana bu aracın sehirler arasında 120 - 130 km hızları arasında yakıt tüketiinin 8 - 9 lt arasında degistigini söylediler ama bu kadar fazla yakacagına inanmadım
    6)biz normalde ayda en fazla 500 km yol yaparım ama yaz tatilinde 3 ay boyunca asırı miktarda gezeriz en az 2-3 bin km yol yaparız
    bana arac hakkında artı ve eksi yönlerdende biraz bahsedermisiniz ?
    senin ayrıca eklemek istedigin bir seyler varmı
    yol tutusu konforu rahatlıgı performansı nasıl ?

kasko sürücünün yaşına göre değişkendir....

• quote:

Orjinalden alıntı: hatayliali

1- 8-9 litre tüketir :)
    2- Doğru demişler, ama her araç bukadar tüketir..
    3- Ekli tabloya bakınız lütfen
    4- Kasko; Sigorta şirketine, İkamet ili, meslek ve yaş bilgisi, aracın marka modeli, sürücü sayısı, ek teminatlar ve seçimlik teminatlara göre değişkendir.. Normal bir poliçe ve ilk yıl için 1000-1200 lirayı bulur..
    5- Focusun bakımları ucuzdur.. 90 bine kadar önemli bir masrafı çıkmaz.. mesela yağ değişimi filtre ile birlikte 55-60 lira arasındadır..
    6- Valla bende üç ay gezmek istiyorum.. Öğretmenmisiniz.
    7- Olur, iyi bir tercihtir..

!!!!!!!!!!!!! Ford Focus Ghia 2004 !!!!!!!!! yardımcı olabilirmisiniz !!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurek -- 10 Eylül 2007; 1:18:14 >

• Ben iki yıldır kullanıyorum daha hiç bir sorun çıkardığını görmedim. Parça olarak avrupa arabalar arasında en ucuz olanıdır. kasko ya gelince ben ik yıldır birlik sigortaya yaptırıyorum ilk yıl peşin 600 ikinci yıl peşin 485 Ytl. Benimki 2001 ambiant tabi senin düşündüğün 2004 olacağı için değişir ve plakaya göre yüade otur değişebilir. Yinede birlik sigortaya sorarsın hesaplı yapıyorlar.

Yakıt meselesine gelince : BEN ANLAMIYORUM İNSANLAR ZANNEDİYOR Kİ A ARABASI AZ YAKAR ÖBÜRÜ İÇER BENZİNİ, A ARABASINI ALRSAK BENZİNDEN ÇOK KAR EDERİZ. çOK SAÇMA GELİYOR BUNUN GİBİ SORULAR "ÇOK YAKAR MI" aRKADAŞIM 1,6 MOTOR HAÇMİ OLUP VE AĞIRLIKLARI ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI EŞİT OLAN HER ARAÇ AYNI YAKAR AZ YAKSA YA DA ÇOK YAKSA FARKI FARK BİLE EDEMESSİN. SENİN KULLANIMINA GÖRE YAKIT DEĞİŞİR. SEN FOCUSA KİLOMETREDE 50 YKR DE YAKTIRABİLİRSİN 17 YKR DE YAKTIRABİLİRSİN TAMAMEN BÜTÜN ARAÇLAR BÖYLEDİR KULLANIMA GÖRE DEĞİŞİR. Farkedilecek kadar çok yakan sadece vw Bora yı gördün 2 litre kadar muadilerinden fazla yakıyor.

araç olarak iyi bir tercih yapmıssın ben iki yıldır biniyorum çok çok rahat kaliteli bir araç. Yol tutuşu çok iydir zaten bu herkezce kabul edilir. sözün kısası ben Focusu her yönüyle tavsiye ederim. Ama şunuda söylemek isterim önce kulan aklında başka bir araç varsa onuda kullan hoşuna gideni al içinde kalmasın.

İyi Geceler Dilerim.

• Merhaba arkadaşlar bizde focus alıyoruz ama bana sanki yakıtı çok gibi geldi.
    Bence o kadar yakmaz.Tabi bunu söylüyorum ama focusu çok sürmedim.ama çok güzek bir araba.
    Sizce focus şehir içinde çok sakin bir kullanımda 1 depo ile kaç kilometre gider.Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için.
  • sakin kullanımda
    55 ltlik deposuyla sedan 550-600 km
    52.5 ltlik deposuyla hb te ona yakın bir değer...
    benimki focus 2.0 olduğu için yakıt farklı tabii...
  • karaağaç durumu çok iyi özetlemiş kafasında saplantılar oluşup kendi kullandığı arabayı en az yakan insanlar bir daha okusun. ben focusla nekadar yaktığımı söyleyince insanlar inanmıyor yüzüme karşı bir yalancı demedikleri kalıyor. bende gel dolduralım depoyu 100 km test edelim diyorum. eğer yalan söylüyorsam alırım bir depo benzin diyince de dansöz gibi kıvırıyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: karaaagac

Ben iki yıldır kullanıyorum daha hiç bir sorun çıkardığını görmedim. Parça olarak avrupa arabalar arasında en ucuz olanıdır. kasko ya gelince ben ik yıldır birlik sigortaya yaptırıyorum ilk yıl peşin 600 ikinci yıl peşin 485 Ytl. Benimki 2001 ambiant tabi senin düşündüğün 2004 olacağı için değişir ve plakaya göre yüade otur değişebilir. Yinede birlik sigortaya sorarsın hesaplı yapıyorlar.

Yakıt meselesine gelince : BEN ANLAMIYORUM İNSANLAR ZANNEDİYOR Kİ A ARABASI AZ YAKAR ÖBÜRÜ İÇER BENZİNİ, A ARABASINI ALRSAK BENZİNDEN ÇOK KAR EDERİZ. çOK SAÇMA GELİYOR BUNUN GİBİ SORULAR "ÇOK YAKAR MI" aRKADAŞIM 1,6 MOTOR HAÇMİ OLUP VE AĞIRLIKLARI ÜÇ AŞAĞI BEŞ YUKARI EŞİT OLAN HER ARAÇ AYNI YAKAR AZ YAKSA YA DA ÇOK YAKSA FARKI FARK BİLE EDEMESSİN. SENİN KULLANIMINA GÖRE YAKIT DEĞİŞİR. SEN FOCUSA KİLOMETREDE 50 YKR DE YAKTIRABİLİRSİN 17 YKR DE YAKTIRABİLİRSİN TAMAMEN BÜTÜN ARAÇLAR BÖYLEDİR KULLANIMA GÖRE DEĞİŞİR. Farkedilecek kadar çok yakan sadece vw Bora yı gördün 2 litre kadar muadilerinden fazla yakıyor.

araç olarak iyi bir tercih yapmıssın ben iki yıldır biniyorum çok çok rahat kaliteli bir araç. Yol tutuşu çok iydir zaten bu herkezce kabul edilir. sözün kısası ben Focusu her yönüyle tavsiye ederim. Ama şunuda söylemek isterim önce kulan aklında başka bir araç varsa onuda kullan hoşuna gideni al içinde kalmasın.

İyi Geceler Dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: egebuca

TYR kardeşim sen hala satamadın mı bu focus u nereyi açsam karşıma çıkıyor. Valla araban çok temiz duruyor.Fiyatımı çok geliyor acaba ?

Fiyatında bir güncelleme yaptım dostum, umarım iyi temiz kullanan biri alır

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4828995
  • Bende bu araç var.Valla dört dörtlük bi araç.Arabanın parçaları ucuz her yerde buluyorsunuz.Zaten kolay kolay sorunda çıkartmıyor.Motor gücünü çok beğeniyorum yakıtına göre canavar gibi araba.20-25 bin TL'ye alabileceğiniz en iyi araba. Otomatik vitesleride kolay kolay sorun çıkartmaz.Türkiye de bu fiyata alabileceğiniz en iyi avrupa arabası hatta alman arabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.