Bildirim
Çok acil . Entegrenin 3 BACAGI hakkında . . .

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Psen ve ea değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lesitin
Psen ve ea değil.
düzeltilmiştir . . -
up . Acil Arkadaşlar . . . -
bu entegreyi biz de kullanıyoruz. otomasyon firmasıyız. 89c52. PSEN programlarken entegreyi programlama moduna sokar, biz mesela programlarken PSEN'i 0V'a (şase) çekiyorduk ve rx, tx uclarından max232 devresi ile seri porttan programlıyorduk.. entegrenin datasheet'ini indir google'dan, pdf'dir. az biraz ingilizce anlarsan çözersin. kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet/elektro
bu entegreyi biz de kullanıyoruz. otomasyon firmasıyız. 89c52. PSEN programlarken entegreyi programlama moduna sokar, biz mesela programlarken PSEN'i 0V'a (şase) çekiyorduk ve rx, tx uclarından max232 devresi ile seri porttan programlıyorduk.. entegrenin datasheet'ini indir google'dan, pdf'dir. az biraz ingilizce anlarsan çözersin. kolay gelsin.
Az biraz biliyorum ingilizce fakat anlamıyorum .
Bilen varsa yazsın dedim zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: muhsin kamer
ATmel 89C52 yi programlamak o kadar kolay değil...
Programlayıcı almanız gerekir 100 tl... Hazır devre tıkla
veya bilginiz varsa programlayıcıyı yapmanız gerekir... Devrenin yapımı 89 serisi programcı tıkla
Abicim ben mi anlamıyorum siz mi anlamıyorsunuz ???
3 ADET BACAK YA . bu kadar mı zor ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhsin kamer
Sen sordun, bende yazdım.
Zor mu? kolay mı? Bunun yanıtını; 3 bacaktan işlemciyi programlayınca, buraya da yazarsın, bizlerde öğrenmiş oluruz.
Abi heralde ben anlatamadım ...
Şimdi diyorum ki güzel abicim ...
Bu 3 bacak programlanMADAN normal düz haliyle entegrenin girşleri oluyor ya ..
Ne işe yarıyor işte . . .
bu kadar . . . -
--birşey demiyorum--
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X