Şimdi Ara

çok acil cevap lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İCERİK
    1 adet PAL JASPER Xbox360
    60Gb orjinal Hdd
    1 adet Heatset
    1 adet HdVga kablo
    1 adet Hd ve FullHd bağlantı kablosu
    1 adet kablosuz joystick
    ayrıca çok sayıda hediyeside mevcut
    bansız

ücret : 230TL

istanbuldayım ben. izmitten biri bunu bu paraya göndereceğini söyledi. EFT sistemi ne kadar güvenlidir? EFT'yle para yatırdıktan sonra aldığım şifreyle mng kargodan aleti alabileceğimi söyledi. Diyelim göndermedi, eksik gönderdi veya bozuk gönderdi, yapabileceğim işlemler nelerdir?

• bildiğim kadarıyla jasperlerde propack diye bir paket olmadı. ayrıca elite sisteme yakın bir paketi 230 TL'ye gönderecek kimse bulunmaz cihaz bozuk olsa dahi parça parca o fiyatta satar diyorum.
  • oldu. 60 gblık propack satıyor arkadaş 350 liraya link bulayım paylaşacağım. nedenini de kredi kartı borcunu yatırması gerektiği şeklinde açıkladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheGrey

oldu. 60 gblık propack satıyor arkadaş 350 liraya link bulayım paylaşacağım. nedenini de kredi kartı borcunu yatırması gerektiği şeklinde açıkladı.

http://forum.donanimhaber.com/Satilik_xbox360_jasper_pro_paket/m_47999114/tm.htm
    buldum
  • Pro pack jasper vardır fakat 300-350tl arasındadır sorun olabilir alette dikkat edin derim
  • ya ben de onun için kıllanıyorum aslında biraz? peki eft sistemi? bilgisi olan yok mu? yani ya hiç göndermezse yatırdığımla kalırsam? çünkü arkadaş forumda yeni. 5 günlük. arbilişim adıhttp://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=1083789
  • eft;parayı yatırırsın o çeker sonra ürünü yollar tabi yollamaya bilirde bunu bilemem
    Benim tavsiyem elden veya forumda tanınan birinden alışverin yapın almayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

eft;parayı yatırırsın o çeker sonra ürünü yollar tabi yollamaya bilirde bunu bilemem
    Benim tavsiyem elden veya forumda tanınan birinden alışverin yapın almayın

bana şöyle dedi. kargoyu yollayacak. ben eftyi yatıracağım şifre verecek eft bana bi tane onunla da kargoyu teslim alacağım. eğer bu yalansa direkt gözümden düştü zaten.
  • eft ne şifresi veriyormuş acaba? eft yapmıştım önceden, havale gibi işte.
  • eft şifre verilmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 9 Nisan 2011; 2:15:46 >
  • Bu tip şeylere kanmayın. Önce kargo sonra para herzaman.... isterse 100 tl olsun
  • adam baya yemiş beni o zaman o kadar da sevinmiştim buldum diye ucuzundan. bir de şirketmiş de, mngyle anlaşmalıymış da, kapıda ödeme varmıymış bilmiyormuş da... baktım var. yarın arayacağını söylemişti, ararsa kapıda ödemeli göndermesini söyleyeceğim. kabul etmezse olmaz.
  • gittigidiyor bana iyi geliyor bu yönden, para siz onay verdikten sonra satıcıya geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bu tip şeylere kanmayın. Önce kargo sonra para herzaman.... isterse 100 tl olsun

en güzeli kapıda ödeme aslında hocam
  • quote:

quote:

Bu tip şeylere kanmayın. Önce kargo sonra para herzaman.... isterse 100 tl olsun

Gelen postayı kontrol ederken kargo görevlisini bekleteceksin o zaman, bir kol daha bul da beklerken beraber oynayın bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

quote:

Gelen postayı kontrol ederken kargo görevlisini bekleteceksin o zaman, bir kol daha bul da beklerken beraber oynayın bari.

evde slim + guitar hero seti var hocam ama oyun almaya param yetmiyor

• Benim espriyle anlatmak istediğim nokta kapıda ödeme yapma olayında kontrol etmek için kargoyu getiren adamı bekletmeye çalışacaksınız. Adamın, siz kutudaki parçaların eksik olup olmaması ve konsolun çalışmasını kontrol ederken bekleyeceğini pek sanmıyorum. Bekler belki ama çok hoş karşılamaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

Benim espriyle anlatmak istediğim nokta kapıda ödeme yapma olayında kontrol etmek için kargoyu getiren adamı bekletmeye çalışacaksınız. Adamın, siz kutudaki parçaların eksik olup olmaması ve konsolun çalışmasını kontrol ederken bekleyeceğini pek sanmıyorum. Bekler belki ama çok hoş karşılamaz herhalde.

Anladım hocam onu da, işi ne sanki? Beklesin iki dakika. Hem zaten imza attırıp gidiyorlar ürün eksikse bir şey yapamıyorsun çok saçma bir şey.

• sakata gelmeye gerek yok ..
  • Adama de get ile açsın bu kadar basit
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.