Şimdi Ara

geometri için yardım lazım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde başka kaynaklar var fakat çözemiyorum çözemeyince de gerçekten çok sıkıntıya giriyorum masanın başından kalkmak için bahane üretiyorum durduk yere

başlangıç kitaplarından mı başlamam lazım acaba?

tavsiye lazım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• up

• up

• up

• up

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geometriyi ancak soru cozerek gelsitirirsin.vede bu 1 haftada olacak bisey deil.soyle duzenlo bi sekillde 2 3 ayini ver.bu arada cok kasmanada gerek yok.kendimden biliyorum.bazi sorularda elin ister istemez kendi kendine ciziyo.geometriui aliskanlik et kendine.
    Ama tavsiyem ucgen kare deilde su analtik geometriyi bitir.is artik ona donuyo.tyt bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havalımüh

Geometriyi ancak soru cozerek gelsitirirsin.vede bu 1 haftada olacak bisey deil.soyle duzenlo bi sekillde 2 3 ayini ver.bu arada cok kasmanada gerek yok.kendimden biliyorum.bazi sorularda elin ister istemez kendi kendine ciziyo.geometriui aliskanlik et kendine.
    Ama tavsiyem ucgen kare deilde su analtik geometriyi bitir.is artik ona donuyo.tyt bile
    aslında bakarsanız analitiğim üçgen kare den felan daha iyi fakat yazdığım gibi üçgen kare yapamıyorum ve yapamayayınca da masadan kalkıyorum mesela bugün biraz geometri çözeyim dedim çözemeyince günüm mahvoldu

sizin dediğinize göre biraz sabretmem mi gerekiyor?

• curcubaran1856 C kullanıcısına yanıt
    Su an sana sacma gelebilir.bana da gelmisti.ama yaptim ve gordum ki is gercekten bu.sadeec biraz sabret vede sende seneye buraya aynisini yaz.ama dedigim gibj is artik analitikte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Basit bir kitabı al onu bitirmeden başka kitap çözme kaldır at diğerlerini bir yere sonra orta zor giderain

• Birey gelişim serisi B kitabını öneririm. Uygulamasını indirip yapamadığın soruların çözümlerini izleyebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.