Şimdi Ara

Çok Abartılmış Çok Şişirilmiş Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya Medya'nın 1 aydan fazla bir süre boyunca yok aşırı güzel bir film yok her giden ağlıyor v.s filmleri yazalım

Beyaz Melek (bence hiç güzel bir film değildi sırf çoşku müzüği sırf çoşku müziği gerisi yok)
    Issız Adam (Güzeldi ama son 10 dk'lık kısmı dışında duygusal sahnesi yoktu)
    Butterfly serileri (Evet ilki güzeldi ama ne o öyle saçmaladı iyice)
    Spiderman serileri (İlki güzeldi ama sadece ilki gerisi hikaye)

Lütfen Sizde Yazın...

• Recep İvedik Serisi
  • Muro ve arog
  • Güneşi Gördüm ( Cok abartıldı ben hiç sevemedim)

Issız Adam'da aynı şekilde.

İron Man( Bu filmin nerden baksanız Batman kadar reklamı yapıldı. Ama sonuc ortada Batman İron Man'ı 2'ye katladı.

Hele hele Hızlı ve Öfkeli 4'ü kimse tahtından edemez. Yahu biz aylardır böyle bi film mi beklemiştik. O kadar cok abartıldı, O kadar cok beklendi ki. Sonuc hüsran.

Bakalım 2009 yılı bomba gibi gecicek. Ama umarım hayalkırılıgı falan olmaz.

Not: Bu arada sen medya tarafından abartılan filmleri kastetmişsin ama ben Kelebek Etkisi'nin 2. ve 3. filmlerinin medya tarafından abartılmadıgını biliyorum. Hatta Kelebek Etkisi 3 sesszi sedasız düştü nete. Green Street Holigans 2 de aynı sekilde.
  • ALTIN PUSULA dünya nın en çok para harcanan filmişmişte yok şöyle teknoloji kullanmışmışta beş para etmez bir filmdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkyWrecker

Recep İvedik Serisi

+ Issız adam.
  • mURO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZ EN ÇOK ETKİLEYEN FİLMLER
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tıtanic diyorum tartışma olsun
  • karayip korsanları serisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: thomas_anderson

karayip korsanları serisi

Bak bunu unutmuşum gerçekten o kadar saçma abartılı bi film olamaz
  • Issız adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: dabbemre

quote:

Bak bunu unutmuşum gerçekten o kadar saçma abartılı bi film olamaz

Evet kesinlikle haklısın.

Hele o Jack Sparrow'u oynayan herif neydi öyle?

Bu kadar saçma birşey görmedim ben (...)

Edit: Captain Jack Sparrow..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Harezmi -- 10 Nisan 2009; 23:18:58 >
  • Recep İvedik - Muro
  • Arog -- Muro -- Issız Adam
  • quote:

Şakamı bu???

MURO+Twilight(alacakaranlık)
  • Türk filmlerinin şişirilmesi gayet doğal... Sonuçta en önemli pazarında, birçok sponsorluk anlaşması vs yapılmışken, halkı filmelere yönlendirmek ve gişe yapabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar...
    Yadırgamıyorum...

Yabancı filmler içinde özellikle son zamanlarda "Twilight" filmi şişirilip hayal kırıklığı yaratan bir filmdi benim için...

Ekleme: ayrıca "the notebook" için de aynı şeyler gecerli, çok methini duyduğum bir filmdi ama izlediğim zaman filmde aradığımı bulamadım... Bir aşk filmi olarak "Jeux Defants" ya da "my sassy girl" ün yanına yaklaşamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar -- 10 Nisan 2009; 23:50:40 >
  • Hah bak twilight. Hakkatten hayal kırıklığıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Tıtanic diyorum tartışma olsun

Titanic ve Karayip Korsanları konusunda katılmıyorum.Aksine abartılmayıp abartılmayı hakeden filmlerdir.Karayip Korsanları'na saçma demek anlamsız çünkü macera-aksiyon-fantastik türünde bir film.Fantastik filmlerde saçmalığın olup olmadığı aranmaz fantastik olmayan filmlerde aranır.Ama mantık hatası her filmde aranabilir.

Kendimce abartılan filmleri sayayım.(Abartan kesim; DH,medya,verilen ödüller,ödülleri verenler,IMDB veya gişe olabilmektedir)

BATMAN: The Dark Knight(kötü bir film değil ama "şişirilmiş" kelimesi kifayetsiz kalır,"patlamasına ramak kalmış bir balon hesabı" diyebiliriz,Aynalar(Aynalara bakamaz oldum,ağzım yarım saat açık kaldı,altıma doldurdum gibi yorumlar mevcut),Recep İvedik(herhangi bir sahnesine gülmedim),3 maymun(bunu abartan medya idi,bunu oscar'a aday gösteren zihniyetin...),dövüş kulübü(sıkıcı),rüzgarlarla konuşanlar(rezalet,gerçek dışı),Benjamin Button'ın Tuhaf Hikâyesi(çok konuşuldu ama bir albenisini göremedik,farklı ama sıkıcı bir hikâye 2 saat 46 dakika yapılması sıkıcılığın üstüne tuz-biber),Bolt(aslında pek abartılmadı -şu forumda animasyon izleyen yok ki abartılsın- ama bekleneni veremedi)

Başka abartılan filmler de var ama -izlediğim kadarıyla- abartılmaya değmeyecek filmleri yazdım.

• Seven Pounds bana çok abartılı bi' film gibi geldi açıkçası.
  • sonuna kadar uyumadan izlemeyi başarabilen var mı bilmiyorum ama "İngiliz Hasta" yı bu konuda tek geçerim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.