|
Coin devri bitti mi
-
-
Herkes zararinı yazın -
1000 2000 civarı hocam sizde durumlar ne -
coin devri bitmedi, yüzbin dolar olana kadar bitcoin her seviyeden alınabilir. -
Ytd değildir” -
Bitti bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 29 Temmuz 2021; 15:14:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: poyrazispir12
Bitti bittifazla yorum yazmak istemiyorum , birisi yatırım tavsiyesi olarak algılamasın ama gerçekten çok komik bir konu
-
Coin devri hiç başladı mı ki
Vatandaş alışveriş eft vb işlerini coinle hiç yaptı mı, bunu benimsedi mi? -
Bencede Hocam
Açıklamak İstiyorum Ama Üşeniyorum -
Küçük yatırımcının bitti dediği yerden başlar bu işler. Bitti algısı varsa başlaması yakındır :)
-
herkes benimsediği vakit yatırım yapmak için çok geç olacak.quote:
Orijinalden alıntı: 120205044
Coin devri hiç başladı mı ki
Vatandaş alışveriş eft vb işlerini coinle hiç yaptı mı, bunu benimsedi mi? -
Henüz başlamadı. Senin gibiler kaybedecek ki bizim gibiler kazanacak. Bilmediğin şeye girmeyeceksin. O düşüşte risk-sermaye yönetimini ve shortun ne olduğunu bilse idin kazanırdın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 29 Temmuz 2021; 16:27:52 > -
evet bugün zengin olacam
bütün mal varlığımı satıp coine bastım
"coin düşer"
battım arkadaşlar ytd
-
bence bitti ytd
-
Hocam doge shib gibi coinleri ilk alanlardandım erkenden zararına sattım çok pis kâr edicektim kafamı şimdi duvarlara sürtüyorum ytd kesinlikle kazanan kazandı bile. -
quote:
Orijinalden alıntı: Titanyum45
Hocam doge shib gibi coinleri ilk alanlardandım erkenden zararına sattım çok pis kâr edicektim kafamı şimdi duvarlara sürtüyorum ytd kesinlikle kazanan kazandı bile.O dediklerin zar atmak, benim dediğim strateji. O yüzden düşüş senin için zarar benim için fırsat anlamına gelir. Eğitim almadan gitmeyin bu işlere ya da kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz miktarla girin.
-
siz bu işlerden anlıyorsunuz sanırım -
67
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan712 -- 20 Mart 2022; 12:55:53 > -
Yav ne anlayacak sektör bunun gibi kriptocu mahmutlarla dolu 2 video izleyip uzman kesiliyorlar. Her şey tamamen gelen iyi ve kötü haberlere bakıyor. Japonya Ripple kullanacağım dedi taak %15 arttı bir günde. Amazondan BTC dedikoduları çıktı %10 arttı. Çin yasakladı %20 düştü. Bu işler böyle kim ne derse o oluyor. Sen ben gibiler de piyonuz
-
Uzun vadede kazandırır
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Küçük yatırımcının bitti dediği yerden başlar bu işler. Bitti algısı varsa başlaması yakındır :) |
Benzer içerikler
- meşale nereden alınır
- sigarillo içe çekilir mi
- bir kızın koluna toka takması ne anlama gelir
- uzun zaman konuşmadığın birine ne yazılır
- evde kene buldum
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- bim karavan
- elon musk roket
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X