Şimdi Ara

Çoğu kızın aptal olması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
11.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Avanguardia

üniversite sınavında %1lik dilime girmiş şahsım adına biraz daha paragraf sorusu çözmeni öneriyorum.

üniversite sınavı zekayı değil bilgiyi yani aklı ölçer, zeki değil çalışkan birisi bu sınavda başarılı olur.

başta dediğim ve senin kabul ettiğin gibi zeka doğuştan cinsiyetlerle alakası yoktur. erkeklerin çalışarak daha zeki olduğunu söylüyorsan daha da saçmalıyorsun çünkü zeka çalışarak kazanılmaz, akıl çalışarak kazanılır. Baştan beri dediğin şey zeka değil akıl. üniversite sınavı da çalışkanlığı ve aklı ölçtüğü için evet üniversite sınavı bir kriterdir.

Hangi bilimsel calismaya gore zeka gelistirilemez diyorsunuz?

Akil ile zekayi bu kadar keskin ve emin şekilde tanımliyorsunuz?

Bence bu yazdiginiz yorumlar sizin kendi kafanizda sekillendirdigini dusuncelerin bir tezahuru.

Bir bilimsel yazi makale sunmadigini surece manipulasyondan ibaret kalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "geliştirmek zorunda kaldığı için zekası da bu oranda ilerlemiştir."

bu teorinin kirilma noktasi olan vucut hucrelerindeki adaptasyonun yeni nesillere gecisini nasil acikliyorsunuz?

• Dünyanın en aptal ve loser başlığı. Bütün ezikler toplanmış. Merak ediyorum şu hayatta ne başardınız da bu kadar boş yapabiliyorsunuz? Tamamen aşağılık kompleksinin getirdiği eziklik ile saçma sapan şeyler yazmışsınız. Kaçınız milyadersiniz? Cidden bu kadar aptalca ve boş şeyleri düşünecek kadar vaktinizin olmasına şaşırıyorum. Sabancı yönetim kurulu başkanı kadın, Türkiyede en yoğun kullanılan e-ticaret sitesi Trendyol’un kurusu kadın ve muhtemelen sizin gibi tiplerin bildiği Tinder’in kurucusu da kadın daha bir çok kadın milyader var ama benim sizin gibi boşlara açıklama yapacak vakitim yok, zamanım değerli çünkü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogazicili_zekiye -- 31 Mart 2021; 18:29:32 >
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Hayatı karı kız olan tipler kızları yargılıyor :D

Size bir şey diyim mi HİÇBİR KIZ erkek konularını konuşmuyor :D

Hayatınızda kadınlardan başka konuşacak hiçbir önemli bir şey olmuyor yazık size, zamanınıza yazık. Acıyorum.
  • "Kızdan ret yedin, hemen buraya onları kötülemek amaçlı konu açtın" mesajları da hızlıca gelmiş. Siz o kadar argüman sunun ve düzgünce tartışmaya çalışın, sonra da her konuyu eleştirene, o konuyla alakalı yetersiz damgası yapıştıran insanlar gelip dünyanın en sıradan yorumlarını yapsınlar. Dh forum da çok kötü durumda, düzgünce tartışılmıyor.

• Hocam zeka cinsiyete bağlı bir durum değil. Bazı kişiler Allah vergisi zeki olur. Bazıları da normal zekaya sahip olup gece gündüz çalışıp bir şeyler ''başarabilen'' insanlar olur. Yani kızı erkeği yok he düşünüyorsan çoğu kız aptal bende bir erkek olarak diyorum ki çoğu erkek te aptal...Futbol ve araba konusu dışında konuşulan erkek masası yok denecek kadar az...Ha birde hangi kıza yazsam kimle sevgili olsam diye düşünürüz..Ben öyle düşünmem olabildiğince kendimi geliştiriyorum her konuda ilgimi çeken hangi konu varsa o konuyu yüzeysel araştırırım ilgimi çok çekiyorsa deepsearch yaparım... Yani okuyun kendinizi geliştirin saçma ve boş işlerden sakının. Zaman nakittir bu 21. yy. da malesef. Boş işlerle uğraşanlar bir baltaya sap olamayacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam abicim en zeki sizsiniz
  • Hayir hiç bakmıyorlar bile Çoğu kızın aptal olması .Ezk bi incel

• Meriçler gene toplanmış, konu haklı. Ben de yıllar önce bu konularda ciddi ciddi kadınları savunurdum, yani bir meriçtim ama fikrim değişti, kadınlar değiştirdi fikrimi. Zeka konusunda erkeklerin çalışma ve kendi ayakları üzerinde durma zorluğu olmasa inanın fark daha da açılır, her kadına ailesi bakıyor el bebek gül bebek büyüyor, ama azınlık hariç çoğu erkek kendi ekmeğini kazanıp kendi ayakları üzerinde durmak zorunda, açlık oyunları gibi hayatın kucağına ittiriliyorlar. Zekayla bunun ne alakası mı var, çoğu kadın kendi ayakları üzerinde durmak zorunda olmadığı için tabi ki akademik yönden kolayca ilerliyor çünkü düşünmeleri gereken tek alan o oluyor, ama o halde bile erkeklerle zor yarışıyorlar. Ama erkek aynı anda bir çok şeye odaklanmak zorunda yoksa tutunamaz.

Araba sürme konusu zekaya en net örnektir, ve evet kadınların geneli kötü araba kullanıyor kimse inkar etmesin. Şimdi kazaların çoğunu erkekler yapıyor ama derler, birincisi erkekler neredeyse yüzde doksan öküzlükten kaza yapıyor, aşırı güvenle hızlı araba falan kullanınca, makas atınca ya da kural tanımayınca vesaire kaza yapıyorlar. Ama kadınlara bakın, neredeyse hepsi çok saçma şekilde kaza yapıyor. Ya fren yerine gaza basıyor, ya aynada kendine bakarken ya da tamamen beceriksizlikten saçma sapan kaza yapıyorlar. Ayrıca kaza yapanların çoğunun erkek olması tamamen oran orantıyla alakalı. 1000 erkek araba kullanıyorsa 50 kadın anca araba kullanıyordur. Ve inanın erkek ve kadın sürücülerinin kendi içinde kaza yapma oranına bakarsanız, kadınların kaza yapma oranı çok daha yüksek çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 2 Nisan 2021; 1:39:13 >

• kızlarda bizim için aynı şeyi söylüyor.

varlık farklı, beklentiler de farklı.

fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • Doğru. Ama çoğu erkekte aynı derece ağır mal.

• Çoğu kızın aptal olması

Tartışmayı bununla sonlandıralım. Dağılımdan anlayabileceğiniz gibi toplumda iq seviyesi 100 üstü çoğunluğu erkekler oluşturmakta.

Bundan sonra kadın erkek eşittir diyen feministlere hayır değildir diyeceğim. Erkekler daha zekidir.

• Maalesef katılıyorum. Yok güzellik yok makyaj gibi boş işlerle uğraşarak bir çoğu üretim toplumunda değil tüketim toplumunda yer almasıdır. Üretim, somut olmak zorunda değil fikir gibi soyutta olabilir ancak belirli bir azınlığı bunu yapabiliyor. Geri kalanlar işlerini dişiliği ile çözmeye çalışıyor.

Toplumsal düzende bir yeri var kadının ve erkeğin. Herkese farklı bir rol var.

En medeni, gelişmiş, kadın erkek eşitliği en üstte, kadın istihdamı zirvede olan ülkeler dahil büyük işler başaranların % 99.9'u erkektir. Yok daha zeki olduğu için değil. Rolü o olduğu için.

11 12 yaşına, hani hafiften cicikleri çıkmaya başlayana kadar diyelim. Bu zamanlarda bir şeyin farkına varır kızlar. Aslında erkekler kadar çok çalışmamıza, kendimizi geliştirmemize gerek yok. Daha seksi ve çekici görünmeye çalışırsak hayatımız daha rahat geçecektir.

Erkek ise 15 16 yaşına gelince fark etmeye başlar. Çok fazla çalışıp kendimi geliştirmem lazım, daha çok, daha çok, daha çok çalışırsam Melisa'ya sahip olabilirim. Yoksa Melisa bana friendzone çeker.

Kadının para kazanma ihtiyacı yok. Gelişim ihtiyaçtan doğar. Ayakları olmayan insanların elleri, kolları aşırı güçlü olur. Öyle yaratıldığı için değil onu çalıştırdığı için. Elleri kolları olmayan insanların da ayakları çok güçlü ve işlevsel olur. Çünkü ihtiyaç bunu gerektirir.

Erkek para kazanmazsa, yani kendini geliştirmezse, bir işte uzmanlaşmazsa sokakta ölür. Ama kadın öyle değil. Hem toplumsal olarak hem de kamu olarak kadın her zaman yardım alır, erkek "gitsin çalışsın, eli ayağı sağlam" diye dışlanır üstelik.

Ama güzel olmayan kadınlar vardır. Yaratılış, evrim, genler ne derseniz diyin. Çirkin, aseksi vücudu olan, sıfır çekiciliğe sahip kadınlar. İşte onlar cicikleri çıkmaya başladığı zamandan beri hiç "çalışmadan" yardım almadıkları için beyinlerini geliştirmez zorunda kalır. Lisa Su mesela. Yolda görsen s.a hocam dersin. Ama kadın süper zeki. Çünkü çok çirkin. :)))

Dünyada hiçbir milyarder kadın yoktur. Düzeltiyorum, kocadan, babadan ya da erkek kardeşten kalan miras dışında hiç süper zengin kadın yoktur.

Çünkü süper zengin, hatta zengin olmak fiziğini, işvesini, cilvesini kullanıp zengin birine kapak atmaktan milyar kat daha zordur.

Şeyma Subaşı mesela. Hiçbir vasfı, gelişmiş özelliği (süper deepthroat yapıyordur orasını bilemem), kabiliyeti yok. Ama dünyadaki kadınların % 99.9'undan daha rahat, lüks, konfor içinde bir hayat sürüyor. Biraz akıllı ise kenara atıyordur, bedenini satarak kazandığı paradan. Eğer hepsini çarçur ediyorsa 40 50 yaşına gelince sürünür.

İşte bu sebeple tümü olmasa da mucitlerin, kaşiflerin, bilim adamlarının, süper zekilerin % 99.9'u erkektir. Daha zeki yaratıldığı için değil ama. Kadın buna ihtiyaç duymadığı için.

Not: Kadın erkek eşit değildir. Erkek neredeyse tüm alanlarda üstündür. Bu yaratılış, kırık kaburga, eksik kaburga vs ile değil evrimsel süreçte ve gündelik ihtiyaçta yaşanılan hayatla alakalıdır.

Not2: Satranç turnuvaları sadece zeka ile alakalıdır. Kadın erkek eşitliği savunanlar karma sporları da savunmalıdır.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    “DÜNYADA HİÇBİR MİLYADER KADIN YOKTUR” ???? Şu cümlenin rezilliğine bak ilk önce Türkçe kursuna yazılmanı sonra ise gidip dünyadaki milyader kadınları araştırmanı öneririm ✍️

Şu forumdaki hayatı kadınları konuşmak olan hiçbir işi becerememiş cebinde parası olmayan aç tiplerin kadınlara atıp tuttuğunu görünce zamanınızı ne kadar aptal şeylere harcadığınızı bir kere daha anlayıp daha fazla çalışmaya ve gelişmeye odaklanıyorum. Resmen gaz alma kaynağım oldu şu başlıklar. Siz olmasanız nasıl gaza gelip günde 10+ saat deli gibi algoritma, programlama ve robotics çalışırdım? Sayenizde daha fazla çalışıyorum ve birikimlerimi yatırımlar ile katlayıp şirket kurma hayalime her gün daha fazla yaklaşıyorum. LÜTFEN DEVAMM EDİNNNN 🙏🙏

Bu forumdaki kadın düşmanları sizler benim motivasyon kaynağımsınız ❤️
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.