Şimdi Ara

Çoğu kızın aptal olması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
11.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaynak veresim yoktu çünkü daha önce googleye bakmadım bile elbet bunu zamanında kanıtlamışlardır diye az önce baktım.

Yanılmamışım.

Gerek bile yoktu kaynak aramam için.Gözlemlerimin yeterli olduğunu biliyordum.

İngiltere böyleyse ülkemizi düşünemiyorum.

https://www.cnnturk.com/2005/teknoloji/bilim/08/25/erkekler.daha.zeki.arastirmasi/120695.0/index.html

Üniversite örneğin ise bariz hatalıydı.Üniversite bir zeka kurumu değil başarı kurumudur.

Ayrıca o üniversitelerde okumak için yılda kaç bin doları gözden çıkaran ailelerden tabii ki kaliteli insanlar yetişecek.

Zengin bir aile eğitim için her şeyi sunabilir.Bu da biraz azimle başarıyı getirir.

Bu ailelerin kız veya erkek çocuğa sahip olma olasılığı 1/2 olduğuna göre oran yaklaşık olmalıydı.Olmuş da.

Top 100 üniversitede bu oranlar yaklaşık çıkıyor diye geri kalan binlerce üniversitede oranlar yaklaşık mı çıkacak ?

Hayır.

Top 100 dışındaki üniversitelerde akıllı insan yok mu ?

Var.

Demek ki erkeklerin çoğunlukla olduğu bir sürü üniversitede ( hala kaliteli-dolayısıyla akıllı insan sürüsü)

bu konuya dahil edilmelidir.

Madem bu kadar üniversite merakın var buyur.

Koç tıp : https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans-panel.php?y=203910699&p=2010&pr=1

Boğaziçi bilgisayar: https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=102210277 ( baştan 3.yü seçin)

Boğaziçi endüstri ( kızların en çok olduğu yerlerden biri) :

https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=102210295

Boğaziçine sondan doluşan kızlar ortalamayı yaklaştırıyor olabilir.Bu onları akıllı yapmaz.En iyi bölümler ortada.

Özet : Erkekler çoğu alanda kızlara göre başarılı olmasının yanında genel olarak daha akıllıdır.

Bu fark Türkiye gibi kolay yoldan her şeye sahip olabilen kadınların ( her şeyi yapan erkeğe sahip olmak) olduğu yerde daha da barizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğu kızın aptal olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 30 Mart 2021; 17:33:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erkeklerin basarili olmasinin en zor oldugu sektorde bile erkekler onde (bkz: johnny sins)

Males have larger brains than females, even when corrected for body size, and brain size is positively correlated with intelligence. 

If the three abilities are combined to form general intelligence, the mean for males is 4 IQ points higher than the mean for females. Among children up to the age of around 14 yr the sex differences are smaller because girls mature earlier than boys. The evolutionary selection pressures responsible for greater intelligence in males are discussed.

Bak son cümlede çok net özetlemiş.Evrimsel baskı sorumluluğunun erkeği daha akıllı yapmaya itmesi benim de dediğim.

Mesele Odtüde sosyoloji-psikoloji gibi bölümlerde %80-90 kız,mühendislik fizik gibi bölümlerde ise %80-90 erkek.İkisi sayıca birbirini dengeliyor

• Çoğu kızın aptal olması

• Astrian kullanıcısına yanıt

Tıp fakültesi de sözele kayıyor zaten.Mühendislik,fizik,matematik gibi alanlardan bahsediyorum ben

• ülkemizin kadınları için bunu söyleyebiliriz daha çok diğer ülkeleri bilmiyorum daha önce görmedim hiç tinder hariç

Hipotezimi doğal olarak yaşadığım ortamdan esinlenerek ortaya attım.

Özelden genele doğru gittim.

Türkiye'de yaşarken ABD'yi düşünemezdim.Başlık o yüzden böyle.

4 IQ kısmına gelirsek çok önemli değil.

Neden mi ?

Çünkü bugün en gelişmiş , en sosyal , en ferah ... ( Burası sıfatlarla dolsun) toplumunu ele alırsak göreceğimiz tablo kadın ve erkeğin eşit olduğu ( konumuz gereği akıl)

dur.

Peki tam tersi toplumlara gittiğimizde göreceğimiz nedir ?

Baskın bir erkek aklı.

Çünkü 1.toplumda herkes kendi başının çaresine bakabilecekken 2.toplumda erkek her şeyi üstlenmiş haldedir.

Bu yüzden 1.toplumda kadınlar daha zekiyken ( nesilden nesile) 2.toplumda kadınlar daha aptaldır.(nesilden nesile)

Bu durumda 2.toplumundaki erkeklerin de aptal olması gerekmiyor muydu ? Çünkü anneleri aptal ?

Evet.

Ama buradaki 4 IQ meselesi şimdi ortaya çıkıyor.Eğer 18 yaşından küçük ( yaş temsili - sadece artık hayatı öğrenmeye başlama yaşı diyelim) çocuklara test yaptığınızda 2.toplumda belirgin bir fark olmayacaktır.Erkek de kız da aşağı yukarı aynı puanı alır.Zaten savunduğumuz doğuştan gelen zeka değil çevrenin de etkisiyle şekillenen akıldır.

+18 yaşlarda artık erkek her şeyin sorumluluğunu almaya başlayacağı için (2.toplumda düzen bu) kafasını çalıştırmaya başlar.Sürekli olarak zihin aktif olduğundan ve bir çıkış yolu aradığından aklı gelişir.Fakat bu toplumdaki kadın 5.planda olduğu için sadece erkeğe bağlıdır.Ev işleriyle ilgilenir.Çocuklara bakar.

Yani erkek aptal doğsa da aptal ölmez.Kadın aptal doğar aptal ölür.

Şimdi dünyanın o en iyi toplumunda gördüğün gibi olabilecek en iyi senaryo ( kadınlar adına) kadın erkek akıl eşitliğidir.

Yani kadın üstün değildir.Erkek eşitliği almıştır.

( O üniversiteler gibi)

Peki bu "nadir" toplumlardan sonra geriye kalan yüzlerce ülkede durum neydi ?

Erkek üstündü.

O zaman basit bir matematikle dünyada erkeklerin daha akıllı olduğu ortaya çıkıyor.

Türkiye'ye gelirsek.

2.topluma benzediği çok daha aşikar herhâlde ?

Buradaki çocukların( kız-erkek) zekalarında bir fark yok zaten.Ama ne zaman +18 ine geliyorlar.Kızlar gelişimi bırakıp kendilerini kolay yoldan zengin birine 'kakalama' peşinde oluyor.

Peki o zengin biri ( erkek yani) bu zenginliği nasıl elde etti ?

A-Ailesinden kaldı ( Hazıra dağ dayanmaz.Ailesi zengin olmuşsa akıllıdır.Akıllı ailelerden akıllı çocuklar olur.Ki adam da akıllı olmasa parayı çar çur ederdi.Parayı elinde tutmak akıllılıktır.)

B-Kendisi zengin oldu ( Sıfırdan zengin olan biri şanslı ve gene akıllıdır.Parayı elinde tutmak akıllılıktır.)

Yani adamımız gene akıllı(bir bakıma zengin) olmak zorundaydı.

Parayı kullanmayı bilmek ve doğru zamanda doğru adımlar atmalıydı.Bunlar için beynini kullandı.(Birçok eğitim almak sayesinde-aklı da gelişti)

Kız ise güzel şeyler giyindi.Birkaç cilve yaptı.Ve bum.

Adamın elde ettiği her şeye ortak oldu.

Akıllı olmak ile zengin olmak arasında çok güçlü bir bağ vardır.Yukarıda nedenlerini söyledim.

Buyrun dünyanın en zengin 100 insanı.

https://www.cnnturk.com/ekonomi/dunya/iste-dunyanin-en-zengin-100-ismi-forbes-100-2017

Erkeklerle kızları iyi karşılaştırın.

Aa bir şey unuttum !!

Çok zengin bir kadın vardı neydi adı ?

Kel biriyle evliydi.

Haah buldum.

MacKenzie Scott.

https://www.google.com/url?q=https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/dunyanin-en-zengin-kadini-artik-o-mackenzie-scott-tuttle-6017719/amp/

NASIL ZENGİN OLMUŞ ACABA YA ?

GENE BİR ERKEĞE KAPAK ATARAK SIFIRDAN MİLYARDER OLARAK MI ?

• Hocam birileri görmeden sil bu konuyu.
    Linç edip mahkemeye filan verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Avanguardia

boş muhabbet, kadınların da erkeklerin de çoğunluğu aptaldır ama erkekler kadınlardan açıkça zeki değildir. İki cinsiyet de farklı alanlarda daha iyidir ama biri diğerine her alanda üstün değildir, zaten zeka cinsiyetten bağımsız bir durum şöyle ki bi insanın doğuştan gelen zekasını annesi ve babasından aldığı genetik miras belirler, zeka eşey kromozomları tarafından tayın edilmez yani bu da cinsiyetten bağımsız demektir. Ayrıca kadınların sinir sisteminde daha fazla gri madde bulunur ki bu da zekaya ve ince el işlerine yatkınlığa işarettir.

Bana kalirsa kadinlar hep ortalama, ama erkekler ekstrem noktalarda bulunuyor

En aptal kadinla tanistiginizda aptal oldugunun farkina varirsiniz ama en azindan belli seyleri oturtmustur ve en azindan topluma cok zarari bulunmaz. Ama erkegin en aptalini gorurseniz bildiginiz icinizden kusma duygusu gelir, hatta en aptal olani degil normal derece aptal olanlar 400 liralik motoruna 500 liralik egzos takip koca sehrin kulaginin icine sicabilir.

Erkegin zekisi de asiri zeki olup milyarder oluyor, o yuzden bence erkekler en uc noktalarda kadinlar ortalamalarda oynuyor

• Z ve alfa kuşağı kadın ırkının çoğunluğu geri zekalı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda hiç feminijj yokmu ? Neredesiniz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.