|
o kadar yazma dedik kıza gidip yazdın mı? |
|

|
o kadar yazma dedik kıza gidip yazdın mı? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 30 Mart 2021; 15:48:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam çekimi hissettim ama ne yapayım :) Yapmayıp pişman olacağıma yapıp olmak istedim Hem kız iyi biriymiş onu gördüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Keşke hepsini okusaydın. 3.5 milyar değil ülkemizdeki durum için söylendiği altlarda yazıyor.Çok önemli değil ama Bu yüzdendir ki 3 kişi için gördüğüme aptal demek=ülkedeki kızlar olduğuna göre. Ülkedeki erkekler kızlardan akıllıdır. Tüm dünya içinde aynı olduğundan şüphem yok orası başka bir konu. Üstte tonla örnek verildi tüm dünyayı kapsayan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Herkes gibi işte ekstrem bişi yok :) Direkt niyetimi koymak istediğim için merhaba, sizinle tanışmak istiyorum eğer kabul ederseniz dedim. Türlü oyunlar, laf cambazlıklarına gerek duymadım.En basit en eski haliyle söyledim. O da neden dedi ilk başta bir korku gelmedi değil :D Ben uzunca bir şey yazdım şimdi yazmayayım buraya okudu mu onu bile bilmiyorum. Şaka yapıyorum ** ben dedi öyle gitti . Hala konuşuyoruz zaten sabahları ders var.Akşama doğru oluyor daha çok.Bakalım kader kısmet hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Üniversite terk adamlar biliyoruz dünyayı değiştiren (mark falan) Nedense insanlar sürekli üniversite ile zeka arasında doğrudan bir bağ görüyor. Ama öyle bir bağ yok. ![]() Bu fotoğraf olayın özetidir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konuda ki önermeye göre erkekler kadınlardan daha zeki olduklarına göre. Bir soru? Erkek iken kadın olan Bülent Ersoy'un zeka durumu nedir? |
|
hadi bakalım, sevindim adına yalnız kız da anladığım kadarıyla harbi kızmış kafa ütülememiş, kezbanlık yapmamış. |
|
o zaman kadınlar baskı altındaydı ve bu kadar ozgur degillerdi (ki hala tam olarak degiller) haliyle kendilerini gelistiremiyorlardi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Erkekler arasında rekabet kadınlar arasında olduğundan çok daha fazla. Erkekler arzulayan kadınlar arzulanandır dolayısıyla bizim doğal bir cazibemiz yok onedenle cazibemizi kendimizin yaratması gerekir. Buda nedir ya yetenek, ya kaslı bir vucut, ya dolgun bir cüzdan yada kurnaz ve hoş bir kişilik gibi. Bu baskıda erkeklerin daha zeki olmasına yol açıyor bana kalırsa. |
|
herkes aptal. çoğu erkek de aptal. kızların aptallığı daha kolay belli oluyor sadece. |
|
|