Şimdi Ara

CODEGEN QUANTUM 4 ŞARJ OLMUYOR ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam,sorunum codegen quantum 4 tabletimin şarj ı bitti kapandı, şarj cihazına bağladım da şarj ışığı yanıp söndü ''şarj cihazının ucunda temassızlık vardı''neyse sabitledim ve şarj ışığı yanık biçimde bıraktım,yarım saat sonra geldiğimde ışık yanmıyordu tablet de açılmıyordu şarjın ucundan olduğunu düşünerek elektronikçiden 0.3 milimlik uç aldım kabloya lehimledim cihaza taktım şarj ışığı yanmadı açmayı denedim açılmadı da bende araştırdım sitede birisi bataryadan olduğunu söylemiş bende tableti söküp pilin +olan kırmızı ucunu lehimi söküp batarya şarj aleti ile maks 5-10 dakika şarj edip tablete değdirip açma tuşuna bastığımda bu kez ekran geldi ancak şarj düşük simgesi geldi,bu kez bende kendi şarj aleti ile şarj edeyim diye aleti taktım ama yine şarj lambası yanmadı açmaya kalkdığımda ise şarj düşük simgesi çıkıyor.Acil yardım şimdiden teşekkürler.
    SİZCE NE YAPMALIYIM
    -PİL SÖKÜKKEN AYRI ŞARJ EDİP TAKMALIMI
    -ŞARJ CİHAZINI TAKIP BEKLEMELİMİ(ŞARJ IŞIĞI YANMIYOR 2 ŞARJ ALETİ DENEDİM)
    -USB DEN Mİ ŞARJ ETMELİ
    -PİL Mİ BOZUK
    -ŞARJ SOKETİNDE MİDİR
    -YAZILIMSALMIDIR
    -yada başka bir çözüm
    tabletin garantisi biteli 2 hafta oluyor ,sizce ne yapmalıyım önerileriniz içi teşekkür ederim.

• tableti eline al power tuşuna basarak deaktif et sonrada em
  • Codegen 4 une sokiyim ac iki dakika haberlere bak.Konu da yanlis yerde..Konu disi burasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.