Şimdi Ara

Codegen 500GB 2,5' Super Slim Harici HDD İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu harici HDD den aldım. Bimeks'de kampadaydı 145 liraya almıştım 2 hafta falan oldu, baktım hiç baheseden yok bu markadan merak edenler vardır belki görüpte almaya çekinenler falan o yüzden bir kaç resim koyayım dedim.

Kutunun içinden kısa usb kablosu çıkıyor, kalın ve kaliteli. Ayrıca extra güç için çift usb uçlu fakat tek usb ucu ilede çalışıyor sorunsuzca veri aktarımı yapabildim. Ayrıca çok şık bir taşıma kılıfıda var, metal parlak yüzeyi taşırken çizmememizi ve saklarken tozlardan korumamızı sağlıyor.

Yarısı metal yarısı plastik bir kasa tasarımı var, oldukça şık ve estetik duruyor. Isınma problemi yok, içinde 5400 RPM fujitsu HDD var 8mb ön belleğe sahip. Ortalama yazma hız 20 25mb/sn. Tek dosya atarsanız 30- 40mb/sn olarak değişiyor. Dosyadan dosyaya fark ediyor yazma hızı.

Toplam 20,6GB belgelerim klasörü (16GB müzik, 3GB resim, 1GB döküman) 10DK 'da attı.

Sonuç olarak ben çok memnun kaldım. Bimeks'te ara sıra görürdüm ama kutusu kalitesiz dururdu hep almaktan cayardım. Ama 145 liraya 500GB olunca alayım bi dedim kullandım memnun kaldım. Hemen konu açmak istemedim belki sorun yaşarım diye ama 2 haftadır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Şu anda bimekste 180 lira bu ürün. Ama olurya kampanyalı falan bulursanız düşünmenizi tavsiye ederim.

Kutusu bu şekilde,
     Codegen 500GB 2,5'  Super Slim Harici HDD İnceleme

Aslında böyle değilde aşağıdaki gibi konulsa HDD bence biraz daha albeneli gözükebilir.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 22 Temmuz 2010; 16:24:28 >

• Teşekkürler.

Bir sorum olacak içindeki HDD'nin markası nedir.
  • Fujitsu yazıyor aygıt yöneticisinde
  • İlginiz için teşekkürler..
  • Rica ederim
  • Bunun içinde normal notebook larda kullanılan 2.5" inch lik hdd yok mu? Biraz fazla ince geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Bunun içinde normal notebook larda kullanılan 2.5" inch lik hdd yok mu? Biraz fazla ince geldi bana.

Evet normal 2,5"lik HDD var. 1 cm gibi bir kalınlığı var, boyu 13 cm, enide 8cm.

Arkadaşım WD aldı. O biraz boydan kısa ama kalınlığı var. Sanırım benimkinde devreyi öne Hdd yi arkaya koymuşlar böylelikle ince kasa yapısı sunmuşlar diye düşünüyorum. Garanti bantı olduğundan içini açamıyorum malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten çok şık. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Bunun içinde normal notebook larda kullanılan 2.5" inch lik hdd yok mu? Biraz fazla ince geldi bana.

Evet normal 2,5"lik HDD var. 1 cm gibi bir kalınlığı var, boyu 13 cm, enide 8cm.

Arkadaşım WD aldı. O biraz boydan kısa ama kalınlığı var. Sanırım benimkinde devreyi öne Hdd yi arkaya koymuşlar böylelikle ince kasa yapısı sunmuşlar diye düşünüyorum. Garanti bantı olduğundan içini açamıyorum malesef

Hayırlı olsun tasarımını baya bir beğendim. Fazla ısınmazda bu ısıyı etrafına çok iyi dağıtır. Benim emekli Acer notebookun HDD sini sökmüştüm evet 2.5" inc lik HDD ler tahmin ettiğimizden daha küçük ama senin. HDD baya bir ince İ phone ye benziyor arkası

Allah Bad Sektörlerden ve viruslerden korusun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Hayırlı olsun tasarımını baya bir beğendim. Fazla ısınmazda bu ısıyı etrafına çok iyi dağıtır. Benim emekli Acer notebookun HDD sini sökmüştüm evet 2.5" inc lik HDD ler tahmin ettiğimizden daha küçük ama senin. HDD baya bir ince İ phone ye benziyor arkası

Allah Bad Sektörlerden ve viruslerden korusun

Aminn

• ipod a benziyormuş biraz arkası.
  • 5 ay önce almışsınız süper fiyat bence Ben şu an almayı planlıyorum ama fiyat yine aynı seviyede 500 gb 2.5 inc harddiskler için...
  • Fujitsu disk olarak nasıldır? Eski sigara tabakalarına benziyor aslında tüm 2.5'' taşınabilirler

Ben 2-3 sene önce 2.5 XS almıştım, artık yetmiyor. Samsung kullanan herhangi bir yerli ürün alacağım yine. Codegen i geçen senelerde daha sık duyardım tekrar gördüğüme sevindim açıkçası Türk oyunculara daha çok ihtiyaç var sektörde.

Neden sadece milliyetçilik değil, teknik servis burda olunca çözmek daha kolay oluyor. WD Seagate gibi markalarda board arızası bile olsa dışarı gönderiliyor, yanlış biliyorsam lütfen düzeltin?..
  • Benim elimde de 500 GB codegen disk var . Tamire yeni gitti geldi içerisinde ki disk değişmiş ama bütün bilgilerimde kayboldu bu yüzden satmak istiyorum.
    içerisinde ki hdd nin markası nedir bilmiyorum üzerinde garanti bandrolü olduğu için göremiyorum .
    Yeni bir ürün olarak geldi 500 GB codegen 100 TL den satıyorum ilgilenenler PM atabilir.
  • Arkadaşlar bız codegen turkıye yetkılı satıcısıyız.içindekı dısklerde toshiba.eğer sormak ıstedığınız bırşey olursa beklerım.
  • daha şimdi 640 gb elime ulaştı pc ye taktım test ettim 4.5 gb lik hd filmi 1.5 dakikada falan attı en son 32mb/sn ye düştü hız ayrıca içindeki hdd samsung narka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.