arkadslar internet cafede ara sıra arkadaslarla cod4 multi oynuyoruz çok zevkli ama birazda sizden tavsiye almak istiyorum orda crate class bölümünde böyle 10 lwl ken fln en iyi silah ve en iyi parçayı en iyi özellikleri söylermisiniz per1 per2 fln varya onları diyorum birde en çok hangi bölmüde oynuyorsunuz
hiç mi cod4 oynayan yok :S
10. rütbede bildiğim kadarıyla assoltun taramalısı geliyo ayrıca hızlı şarjör değiştirme,extra can ve öldüğünde geride bomba bırakmayı seçebilirsin perlerde.
Ayrıca cafeden multi oynarken her seferinde sıfır rütbeden başlamak istemiyorsan cod4 dosyasının içindeki playersi depoya kaydetin tekrar geldiğinizde onu cod4 ün dosyasına yuklerseniz rutbeniz kaldığınız yerden başlar
çok teşekkür ederim onların adınıda söylereyebilirmisniz yani ingilizce adını
Cod4 denmişken ps3'te gördüm ilk defa bugün oyunu gerçek sandım vallahi Bilgisayarda ayarları kısarak oynadığımız için farklı bir oyunmuş gibi geldi
her oynadığı oyunda en iyi şeyi soran tiplere gıcık olurum.. böyle saçma şey görmedim hayatımda..
hardcore mu oynuyorsun yoksa normal mi ?
eğer hardcore ise düz kalaşnikov ak-47'ye açılan perkelerden muhtemelen double tap açılmış olması lazım bide steady aim eklersen güzel olur ben bunun red-tiger olanını kullanıyorum mesafe veya düşman dinlemiyor.
ayrica yakın mesafelerde etkili olmak istiyorsan SAW-grip , steady aim , double tap al hiç nişan almana bile gerek kalmıyor su sıkıyorsun sanki düşmana öldürmek için