Şimdi Ara

COD4 Online oynama rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben henuz level 5 de vasatin bile altinda bir oyuncu olarak , biz daha nisan alirken vuran. arkamizdan yilan gibi cikiveren veya tay gibi zipladigi icin devamli hedeften kacabilen arkadasilarin yani COD4 rambolarinin oynama taktiklerini, deneyimlerini varsa tavsiyelerini dinlemek istiyorum...

Mesela sabit misiniz? Hareketli iken bir taktiginiz var mi? Biz comezlere tavsiyeniz neler?

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_11475386/mpage_1/key_//tm.htm
  • oyunu fazla oyna.özellikle single modda da oyna.haritaları iyi öğrenmeye çalış.yavaş yavaş gelişirsin.sixasisse de alışırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem84 -- 5 Aralık 2007; 17:07:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

iyi bir bağlantıda oyna sen vururken onlar nişan alırlar

arkadas cok haklı oyundaki en onemli seyi soyledi yoksa oyunda usta oldugu icin o kadar iyi puan yapmıyor millet
  • oyun cok uyuzuma gitmeye basladi 1 saatte 2 oyun anca yaptim online modda giryoruz oyuna tam baslicak takiliyo donuyo error veriyo vs. vede 4mb baglanti ile bana bunlar oluyo fitik olmamak elde dil. arkadasim dediklerin banada oluyo adamlar daha destur demeden indiriyo inanirmisin ouun basladi ve 5 defa öldum ve hepsindede tetige basamadan ogle karamboller oluyo lvl 31 benim ama bazen cok kotu oyunlar cikarta biliyosun onemli olan benim bildigim bölume gore silah secmek gerisi becerilerine kalmis birde ortalik meydanlik yerlerde dolasmamak gerekiyo aninda anlinin catina G3 mermisini yersin. G3 u cok sacma yaplislar oyunda gercektekiyle sdece gorunusu olarak benziyo adama 3-4 mermi sikiyon anca öluyo vede tek tek seri yok tirt olmus...

PSN: metaI
    Ps3 120gb - PS4 500GB - MONSTER P370 Core i7-3630QM 32GB 1600Mhz 240GB SSD+750GB 2xHD7970M Crossfire 4Gb 17.3" Full HD Win 8 64bit - Optoma HD83 Full HD 3D Projeksiyon - Sony Hmz T2 3D kişisel gözlük - Logitech G25 direksiyon - Sony MDR-DS7500ES Kulaklık - Dark 2 media player - Turtlebeach px5 kulaklık - Iphone 5
  • gelismen icin bos zamanlarinda bol bol oyna, bugun lvl 25e yukseldim g3 acildi, ilk bas semi automatic oldugu icin afalladim ama su ana kadar ki en iyi silahim oldu, mp44 bile var! cok sasirtici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil92 -- 5 Aralık 2007; 19:39:52 >

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • level 31 rim gürkantt nicm baglandım 1024 yagmurlu havalar başladıgından beri co4 süzüm hep kopuyo
    16 yıl önce açıldı
    Online Oyun Hızı (PS3)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bol bol oynayınca alışıyor. Bir de haritalardaki yerleri ezberlersen iyi olur.

silahları iyi seç derim. Küçük alanlarda yakın silahları tercih et, daha büyük alanlarda uzun mevzilli silahlara bak.

Kendimden örnek veriyim. Çok üzün süreler oynamıyorum. İyi bir bağlantım varsa öldüğümün en az 2 katı adam öldürüyorum. Bağlantım kötü olduğu zaman öldüğüm sayının yarısını bile öldüremiyorum.

Oyuna gir. 1 dak. falan takıl . Baktın bağlantın 1-2 çizgide arkana bakmadan oyundan çık !!!

Gerisi zamanla gelir zaten...

Birde sizce en iyi PERK ler hangileri, hangileri işe yarıyor?
  • g3 gerçekten çok tırt...

* birisi bombayı kurduktan sonra bır baskasının uzaktan snıper pozısyonuna gecmesi ve defuse etmeyı calısanları ındırmesi konuyu bıtıriyor...

*Bomba takıma gectıgınde takım halınde bomba etrafında bırlesmek guc yaratıyor... Hele kı karsı takım teker teker gelırse kesın bombayı kuruyorsunuz...

*El bombası kullanımı cok onemlı..

Orjinalden alıntı: ps4

bozuka da önemli..ani bildiğimiz rpg..

Yazdıgım ılk maddeyi(hanı su snıper olan) dun yanlıs hatırlamıyorsam sende denedım galıba :D

Gemıde... Tam defuse ederken....

kervanci nickli arkadas benı dun gece 3 kez bıcaklayarak antıpatımı toplamıstır :D

Ayrica başkalariyla oynadiğimda sorunsuz ama sizlerle oynadiğim zaman hep connection timed out oluyor ve oyundan çikiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 6 Aralık 2007; 12:52:11 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.