Şimdi Ara

Cabal Online İle NeverWinter Karşılaştırma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 Tane Oyun Karşılaştırıyoruz Lütfen Hangisi Daha İyi Söler Misiniz ?

1- NeverWinter :

https://www.youtube.com/watch?v=DjjHGjqG6ig

2- Cabal Online :
    https://www.youtube.com/watch?v=-RxJhm4D-mU

Not : Yorum Atarsanız Sevinirim :)

• Cabal Online tabii ki sorman kabahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PVP si biraz şaibeli yalnız. Bazı yürüyen mastercardlar var o premade oyunculara denk gelmez isen ki günde sadece 2 saat pvp ye girer onlar onun dışında çok dengeli güzel oyundur. Ben priest karakter ile bir çok defa pvp arenadan birincilikle çıktım ki pvp yi hiç sevmem sırf günlük puan için pvp ye giriyordum o zamanlar.

Pve kısmı da eğlencelidir. Oyun çok kalabalık olduğu için yüksek seviye etkinlikler için adam sıkıntısı çekmezsin.

Ben 2 çeşit blackice set yaptıktan sonra son gelen paketin içeriğini ve onunla birlikte gelen talent ağacını etkinlikleri yaparak tamamladım ve karakteri o halde bıraktım şu an sanırım karakter olabilecek son noktasında. Başka bir güncelleme geldimi bilmiyorum. Eğer 5 paket geldiyse bir o eksik kalmıştır. 2 3 aydır takip etmiyorum oyunu.

Ama tavsiye ederim. Ben yalnız kaldığımdan dolayı bıraktım her oyunda olduğu gibi takım dağılınca oynamak gelmiyor içimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Şubat 2015; 8:31:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online Hakkında ...
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.