Bildirim
COD MW3 'Reliable command buffer overflow'' hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Birçok kişi alıyor bu sorunu.Kesin çözümü yok daha nette.
Genel cevaplar var oyundaki tüm hataları çözmek için,belki bunları denemek istersin.
http://crashfixes.com/fixing-call-of-duty-modern-warfare-3-cod-mw3-pc-crashes-crash-to-desktop-errors-freezing-cannot-install-black-screen-no-sound-and-poor-fps/_____________________________ Türklük ve Türkçülük aleyhinde bulunanları ezeceğiz. -
Üstad indirmesek mi ne yapsak?quote:
Orijinalden alıntı: Edizkowicz
Birçok kişi alıyor bu sorunu.Kesin çözümü yok daha nette.
Genel cevaplar var oyundaki tüm hataları çözmek için,belki bunları denemek istersin.
http://crashfixes.com/fixing-call-of-duty-modern-warfare-3-cod-mw3-pc-crashes-crash-to-desktop-errors-freezing-cannot-install-black-screen-no-sound-and-poor-fps/
_____________________________ TEYZE MADRiD!

-
@Kendoka Siteye giremedim hata veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: PS3!BF3!
Üstad indirmesek mi ne yapsak?
Alıntıları Göster_____________________________ Hayat sokaklarda. -
hocam bende bu hatayı aldım virüs programını kapatıp oyuna tekrar girince çözüldü.quote:
Orijinalden alıntı: teryum7
@Kendoka Siteye giremedim hata veriyor.
Alıntıları Göster_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
orda sokaktan değilde sağ taraftan binanın içinden ilerlerseniz sorun olmaz ben bu şekilde geçtim orayıquote:
Orijinalden alıntı: koline
hocam bende bu hatayı aldım virüs programını kapatıp oyuna tekrar girince çözüldü.
Alıntıları Göster_____________________________ -
aynı sorun bende de varquote:
Orijinalden alıntı: 38DS315
orda sokaktan değilde sağ taraftan binanın içinden ilerlerseniz sorun olmaz ben bu şekilde geçtim orayı
Alıntıları Göster_____________________________ Praise The Sun!
Psn : akabeyss -
quote:
Orijinalden alıntı: çay
orda sokaktan değilde sağ taraftan binanın içinden ilerlerseniz sorun olmaz ben bu şekilde geçtim orayı
:D işe yaradı._____________________________ Praise The Sun!
Psn : akabeyss -
Sokaktan değilde sağ tarafta binanın içinden gidin.. doğru bende öyle geçtim orayı. Reliable command buffer overflow %22 MW3quote:
Orijinalden alıntı: akabeyssquote:
:D işe yaradı.
teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Thunjai
Sokaktan değilde sağ tarafta binanın içinden gidin.. doğru bende öyle geçtim orayı. Reliable command buffer overflow %22 MW3
Alıntıları Göster
şuan bende aynı şekilde geçtim binanın içerisinden devam edin,parçalanmış bir yerden sonra çıkıyorsunz ve oyuna devam ettiğinizde sorun olmuyor
konu başlığını
COD MW3 "Reliable command buffer overflow'' hatası
diye değişirseniz google da faydalı herkese,daha güzel bir index olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 12 Kasım 2011; 1:43:02 >_____________________________
-
Aynı hatayı bende aldım. binan içinden gidince sorunsuz geçtim.quote:
Orijinalden alıntı: acbold
teşekkürler.
şuan bende aynı şekilde geçtim binanın içerisinden devam edin,parçalanmış bir yerden sonra çıkıyorsunz ve oyuna devam ettiğinizde sorun olmuyor
konu başlığını
COD MW3 "Reliable command buffer overflow'' hatası
diye değişirseniz google da faydalı herkese,daha güzel bir index olur.
Alıntıları Göster_____________________________
-
aynı hata bendede vardı ve bina içinden gidince çözüldü teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty
Aynı hatayı bende aldım. binan içinden gidince sorunsuz geçtim.
Alıntıları Göster
Her Hakkım Saklıdır®
-
Bina içinden girince gerçekten çözülüyor. Güzel yöntem. Şu anda İngilteredeki bölüme kadar geldim henüz bir sorun yok...quote:
Orijinalden alıntı: erdensahin
aynı hata bendede vardı ve bina içinden gidince çözüldü teşekkürler
Alıntıları Göster_____________________________ Play Station 3 Slim 120 Gb Ntsc-U, Xbox 360 Pal, Lenovo Y560, Toshiba P300 26L, Samsung LG 42LW4500 Tv, Logitech Z5500, İphone 4 32 Gb, İpad2 16 Gb Wi-Fi, Nikon D300, Sigma 24-70 F2.8, Nikon 50mm F1.8, Sigma 70-300 -
binanın içinden geçince oldu teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: hougras
Bina içinden girince gerçekten çözülüyor. Güzel yöntem. Şu anda İngilteredeki bölüme kadar geldim henüz bir sorun yok...
Alıntıları Göster
_____________________________ -
quote:
THNX işe yaradı._____________________________ Asus Sabertooth X79+Intel İ7-3930K 3.2GHz+ 1866MHz 4X4GB Corsair+4GB Msi Gaming X 1050Ti +240GB Neutron GTX Serisi SATA 3.0 SSD+Cooler Master HAF 922 +Corsair 850 W 80 Bronz+Asus 48X Siyah -
binanın icinden gecince oluyo arkadaslarquote:
Orijinalden alıntı: hougras
Bina içinden girince gerçekten çözülüyor. Güzel yöntem. Şu anda İngilteredeki bölüme kadar geldim henüz bir sorun yok...
Alıntıları Göster
RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC -
evet binadan geçince geçiyorquote:
Orijinalden alıntı: tweener31st
binanın icinden gecince oluyo arkadaslar
Alıntıları Göster
_____________________________ -
Çözümü bulan arkadaşa teşekkürler. sorun halloluyor sağdan.quote:
Orijinalden alıntı: bozcan
evet binadan geçince geçiyor
hataya bak çözüme bak helal olsun :D bende orda kaldım :Dquote:
Orijinalden alıntı: serhatlı
Çözümü bulan arkadaşa teşekkürler. sorun halloluyor sağdan.
Tam 5 günde indi oyun. Anca başladım hata beni korkuttu Allah'tan çözümü bulunmuşquote:
Orijinalden alıntı: :SworD:
hataya bak çözüme bak helal olsun :D bende orda kaldım :D
Alıntıları Göster

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
En Beğenilen Yanıtlar
|
Benzer içerikler
- call of duty modern warfare 3 türkçe yama
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- call of duty black ops 7
- call of duty: warzone mobile
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler