Şimdi Ara

COD 2 de Bu Bölümü Nasıl Geççez...(Resimli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar su bolumu bir türlu gecemedim. Artık midem bulanmaya basladı. Bnde careyi yine sizde buldum.

Kentin kuzeyinden gelen tankları imha et diyo ama nasıl neyle imha etcem bir turlu bulamadım. Burayı gecen arkadaslar lutfn bna yardmcı olabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 16 Haziran 2007; 18:23:31 >

• dürbünü açıp onları görüyorsun ve b tuşuna basıp ateş ediyorsun böyle olması lazımdı...
  • Görev alanı olarak,tam arkan işaretlenmiş.Bölgede koyulacak bir bomba,yada havan topu tarzı bir silah olup olmaduğını kontrol et
  • eğer tahmin ettiğim bölümse çatıya çıkıp tanklara bakıp koordinat veriyodun ekibin bombalıyodu
  • adam sana telsizden koordinat veriyor. kuzeybatıdan tank geliyor gibi. sen kuzaybatıya bakıyorsun. sonra b ye basıp dürbünü açıyorsun. tam tankın üzerine veya tank hareket ediyorsa biraz önüne dürbünle bakıyorsun ve f ye basıyorsun. bu sefer ekranın sağ üst köşesinde görürsün zaten. ana üsten 6 tane top tarafında topçu bombardımanı yapılıyor. tank patladıysa telsizi dinle. sana yeni hedef veriyor. ona nişin alıp topçu ateşi yaptırıyorsun. bazen tanklar dışında düşman askerlerinin ortasına da bonba yağdır. yoksa binanın yanına kadar gelebiliyorlar.
  • Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim ilgilendiginiz için bn bu bolumu gectim . Ama ondan sonra kntin kuzeyinden gelen tankları patlat diyo . Gidiyorum durbunle nisan alıp f ye basıyorum ve assagdalki resimde oldugu gibi bisiler yazıyo. Oyundada bizin adamların sesleri cıkmıyo oyun yuklenirken herhalde bi sorun cıktı herhalde. Yazıda herhalde radyo koordinatlarını dinle diyo herhalde ama .
    Arkadaslar tank yaklassında vurıyım dedim bu seferde yine aynı sey oluyo. Napcam bilmiyorum.

edit:REsim ekliyemiyorum ilk msjdaki resmi degistirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx
    Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim ilgilendiginiz için bn bu bolumu gectim . Ama ondan sonra kntin kuzeyinden gelen tankları patlat diyo . Gidiyorum durbunle nisan alıp f ye basıyorum ve assagdalki resimde oldugu gibi bisiler yazıyo. Oyundada bizin adamların sesleri cıkmıyo oyun yuklenirken herhalde bi sorun cıktı herhalde. Yazıda herhalde radyo koordinatlarını dinle diyo herhalde ama .
    Arkadaslar tank yaklassında vurıyım dedim bu seferde yine aynı sey oluyo. Napcam bilmiyorum.

edit:REsim ekliyemiyorum ilk msjdaki resmi degistirdim

ekrandaki yazı "topçu birliğinin menzili dışındasınız" anlamına geliyor. bu bölümde çatıdan aşağıya ineceksin. binaların önünde yerde bir çadırın içinde büyük bir top var. flakgun deniyordu galiba. onu kullanarak tankları patlatman gerekiyor. karşı tepelerden tanklar ile beaber 1-2 bölük adam da geliyor. arada bir o düşman askerlerine nişan almakta da bir sakınca yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÇATIYA ÇIKCAN TEPELERDEKİ TANKLARI 'B'TUŞUNA BASARAK GÖRCEN SONRA GÖRDÜÜNTE FARENİN SOL TUŞUNA BASARAK HAVADAV BİR IŞIK İNCEK VE UZAKTAKİ TOPÇULAR BOMBA FIRLATPI TANKLARI ETKİSİZ HALE GETİRİYOR..

BU KADAR...
  • Çatıda gösterdiği yerde durucaksın ve hedefleri dürbün yardımıyla bombalayacaksın...
  • Arkadaşlar cümleten gecmis olsun Şu saat itibariyle oyunu bitirmis durumdayım.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim
  • Arkadaslar bu cod2 de bn rekor kırmıs olabilirim 3 günde bitirdim
    Kendimi biraz daha versem 2 gun bile olabilirdi

Not: Acemi modda
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx
    Arkadaslar bu cod2 de bn rekor kırmıs olabilirim 3 günde bitirdim
    Kendimi biraz daha versem 2 gun bile olabilirdi

Not: Acemi modda

21 saatte normal modda bitir öyle gel canım
  • Ben,tüm call of duty serisini babamla nöbetleşe oynayarak 4 günde bitirmiştim

Hey gidi günler
  • Ben COD 1'i 15 saatte CODUO'yu 22 saatte COD 2'yi 1 gün 7 saatte bitirdim.

Şimdi aklıma getirdiniz yüklüyüm de oynuyum gene.
  • helal..
  • COD 1'i 14 saat de bitirmiştim.
  • cod 2 6 cod 1 4 saattede bitirtim hic hile kullanmadan
  • süre rekoru kıran arkadaşlar aranızda cod2'yi veteranda (4. kademede) bitiren varmı?
  • ya hocam resimli demişsin resmi kaldırmışsın nasıl yardım edicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flywer
    ya hocam resimli demişsin resmi kaldırmışsın nasıl yardım edicez

ilk mesajındaki resimleri değiştirerek resimleri koyuyordu ama gerek kalmadı. oyunu bitirdi.

artık call of duty modern warfare de görüşmek üzere
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.