Şimdi Ara

COD 2 de Bu Bölümü Nasıl Geççez...(Resimli) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • durbunlen baıyon sonra da ates etme tusuna basıon (tahmin ettigi yerse) sonra 2 sn icinde tanka veda et :D
    orası dilsede pazuka turu bir silah olması lzm 10 kere bitirdim oyunu :D napalım cok sardı
  • cod2'yi 2 saatte bitirdim bütün bölümleri..

edit=yazım hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 18 Haziran 2007; 11:50:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: baro55
    cod2'yi 2 saatte bitirdim bütün bölümleri..

edit=yazım hatası..

bence bir edit daha yap. yazım hatası olabilir. 2 saat çok çok kısa bir süre
  • 2 günde bitirdim ben 7,30 (sabah) da başladım 11.30 a kadar ( akşam )
  • günde 2 saat oynayarak 2 günde bitiyor oyun
  • ( :
  • nihayet veterandada bitirdim.
  • Arkadaşlar eski bir soru ama cod1 deki consolu açmak için bir kod ekliyor muşuz hedef kısmına nasıl yapılıyor bir türlü yapamadım lütfen yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baro55

cod2'yi 2 saatte bitirdim bütün bölümleri..

edit=yazım hatası..

hönk
    benim tüm normandiya çıkarması 3,5 saat sürmüştü sen nasıl bütün oyunu 2 saatte bitirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Arkadaslar su bolumu bir türlu gecemedim. Artık midem bulanmaya basladı. Bnde careyi yine sizde buldum.

Kentin kuzeyinden gelen tankları imha et diyo ama nasıl neyle imha etcem bir turlu bulamadım. Burayı gecen arkadaslar lutfn bna yardmcı olabilirler mi?

B ile dürbünü açıp tank ın üzerine getirip F ye basacaksın topçu ateşi tankı vuracak
  • 2 saatte bitirene helal valla nası bitirdin.tmm oyun sarıyo da o kadarda olmas ki:D
  • Veterandan daha zor u yok mu o da yetmiyor artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.