Şimdi Ara

Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
0
Favori
20.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tsubasanın oyunu vardı onu bulan varmı ya
  • Adventure Island vardı gece gündüz onu oynardım.
  • Commodore'de mal gibi Kick off oynardık,Atari 2600'de labirentte canavar avladığımız bir oyun vardı?16 bitlik street fiğterler,mortal kombatlar,king of fiğtersler off off. ne günlerdi be..arcadenin tam zamanıydı.Kovboylu ve atlı bir oyun vardı adını unuttum.

Büyükbabamın 90'lı yılların başında büyük bir arcade salonu işletmesi vardı,yazları İzmir'e gidince sabah 9 - gece 10 ordaydım.Hatta o zamanlar ağlayıp zırlayıp yalvarmıştım,eve 1-2 tane ordan makine getirtelim diye ,sağolsun bizimkiler engel oldular.

Kick off,River raid,Cadillac dinasour,Final fiğt,Street fiğter 2 turbo ve aklıma gelmeyen niceleri... bu oyunları asla unutmam.
  • Batman Mario Contra Jackal bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: salula

Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!!

bu oyun çocukluğumu yedi

oooo river raid ( beyaz uçak derdik tabi biz) hey gidi atari2600 hey.. Ne kollar kırdık bu oyunları oynarken.. 20 yıl geriye gittim geldim bi an.. Atari salonlarından çıkmazdık ne günlerdi ilk street fighter la tanışmam ilk oyun bitirişim.. İlerleyen zamanlarda artık saykoya bağlayıp '' olm hepsini pörfek yenicem '' diye iddaalara girmek.. Oyunu şöyle böyle bitirirsen sonunda şu oluyo bu oluyo diye dolanan efsaneler.. Çok özel ve güzel zamanlardı.. Yeni nesil şimdi belki gülüyor bu oyunları nasıl oynamış bunlar diye ama şimdiki oyunlarda alamadığım hazzı bu oyunlardan alıyorum..

Hali hazırda elimde bütün mame oyunları mevcut ( üşenmedim gittim kollu joistik bile aldım ) isteyene programlarını ve oyunları yollarım

Gaza geldim bi final fight atayım ben akşama

• quote:

Orjinalden alıntı: faho

Commodore'de mal gibi Kick off oynardık,Atari 2600'de labirentte canavar avladığımız bir oyun vardı?16 bitlik street fiğterler,mortal kombatlar,king of fiğtersler off off. ne günlerdi be..arcadenin tam zamanıydı.Kovboylu ve atlı bir oyun vardı adını unuttum.

Büyükbabamın 90'lı yılların başında büyük bir arcade salonu işletmesi vardı,yazları İzmir'e gidince sabah 9 - gece 10 ordaydım.Hatta o zamanlar ağlayıp zırlayıp yalvarmıştım,eve 1-2 tane ordan makine getirtelim diye ,sağolsun bizimkiler engel oldular.

Kick off,River raid,Cadillac dinasour,Final fiğt,Street fiğter 2 turbo ve aklıma gelmeyen niceleri... bu oyunları asla unutmam.

sunset riders

• quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Adventure Island vardı gece gündüz onu oynardım.

bende onu çok oynuyordum hey gidi hey...
  • eskinin tadı başka be
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Tank vardı ya kuzenle bütün gün onu oynuyoduk.

bizde çok seviyoduk 13 yaşındayım ama küçüklüğüm gerçekten ateri hastasıydım hele hele babaannemin ateri başına oturup doktor mario oynayışını hatırlıyom ben genellikle donudüşük oynuyodum :D
  • 007 james bond diye bir oyun vardı bayaca oynamıstım
  • Bende sega ile başladım SEGA 4 EVER En iyi sega oyunu fifa98 - mortal combat - golden axe
  • 60 adamlı street fighter,mortal kombat,tecmo woeld cup soccer

• quote:

Orjinalden alıntı: eragon91

60 adamlı street fighter,mortal kombat,tecmo woeld cup soccer

Tecmo World Cup Soccer'in hastasıydım yaa.
    Bütün gün onu oynardım.

• Mario, Street Fighter, Power Rangers ve Mortal Combat'ı hatırlıyorum...
    Daha vardır hatırlamadıklarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 21 Mayıs 2008; 21:04:49 >
  • bomberman, tank, street fighter, tusubasa, super mario... unutulmaz anlardı.. ozaman hayat daha iyiydi sanki

sonra nintendolar geldi Zelda oynardık deli gibi onda. ardından ps1 de pandemonium , gta, tomb raider, grand tunismo, resident evil.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloween -- 21 Mayıs 2008; 21:08:14 >
  • Bence bi klup kuralım ve gameboy cağını yaşattıralım .. Hala elimde gameboy ile zaman gecirebiliyorum. Geçmişize ihanet etmeyelim . anlayanlar güzel bi avatar yapıp klubu kuralım
  • bendede aynısı vardı lakin aşırı oynadıgımdan adaptörü yanmıştı
    quote:

Orjinalden alıntı: zuhanda

quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

quote:

Orjinalden alıntı: Randall

işte benim canavar başka marka tanımam hep bundan aldım

ne ps3 ne xbox nede bilgisayar hicbiri bunun kadar iyi vakit gecirmemi saglamadı

şu resimdeki ateri benim aterinin aynısı hala duruyor 10 senelik..

benim atariim de bundandı en yakın rakibine beş çeker valla çok sağlamdı
    diğerleri uhf radyo frekansından bağlanırken bu composit bağlantılıydı.
    bi de joypad leri süperdi.

• tecmo world cup 98 arıyorum elinde olan varsa ve eğer paylaşırsa çok sevinirim. romnation da buldum ama onda da oyun takılıyor durmadan
  • arkla deli snow bross oyynardk

atletizm oyunu vardı kosma uzun atlama engelli kosu 3 adım cart curt onuda cok kral oynardm
  • fifa gibi oyun vardı sonra bi oyun daha vardı uzaydasın böyle sonra street fıghter bunalrda beni yenen yoktu ama ördekleri vuramazdım falza hep çözmek istemişimdir o ördek vurma oyununu tvde kemal sunalı vurmaya çalışırdım olmaz diye üzülürdüm
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.