Coomodore 64 kasetli ile başladık bu yola last ninja boulder dash bluemax riverraid turrican sonra amiga settlers anotherworld moonstone ne günlerdi ya şimdi herşey değişti o günlerin ağız tadı o günlerdeki ilk heyecan şimdi nerede insanlar teknoloji çevre herşey değişti.
benim sega atarim vardı mortal kombat oynardım hep sub zero seni unutamam vede scorpion ile cok iyi combo yapardım
River Raid
quote:
Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo
benim sega atarim vardı mortal kombat oynardım hep sub zero seni unutamam vede scorpion ile cok iyi combo yapardım
Sega varsa kesin Sonic oynamışsındır Ben şanslı bir çocuktum sega ile başlamıştım atari oyunlarına
heralde başka alternatifleri olmadığı için bu kadar seviyorduk valla resimleri koyunca ilk atarimi aldıgım gunku gıbı heycanlandım sımdıkı oyunlar eskiler gibi değil hemen sıkılıyor insan ama bi mario yu gene olsa gene oynarım
baska alternatifi olsun olmasın yinede eski olanın tadını alamıyoruz simdi 2 saat fifa yap sıkılır insan ben bombermanı bitirmek için kac gunumu harcamıstım hersey grafik ses ve senaryo degildir
Sega ve sonic ile geçtim cocukluğum ehaueah bide dandik bi atari vardı tsubasa 2 oynadık paso.. çince mi japoncamı ne bile öğrenmiştik şifreler yüzünden.
ahh ahh ne günlerdi.. hala saklıyorum kasetleri ve atariyi.. cocuklara gösteririz : P
gamestar 8bit.
benim vardı bozuldu contra,bomberman ve tank oynardık dayımla bir de sf tabiiki fakat bir oyun vardı böle bi nişan alma imleci vardı onla ateş ediodun onun adını hatırlamıorum annem mario severdi:)
romu yükledimde hangi emülatör çalıştırıyor bunu
arkadaslar istediginiz eski bir atari oyununun romlarını verecegim linkden indirebilirsiniz indirdiginiz romları ise bir cok emulator calıstırır benim kullandıgım virtualNes diye bir emulator verdigim sitede yoksa gugıl amcadan danısabilirsiniz buyrun romlar
dirsek atma hareketi vardı, oyunda çok kullanılırdı
goal 3 ü tekrardan oynama zevkini tattırdınızya, Allah size ne muradınız varsa versin ya çok sağolun
Tank, Mario, Metal Slug
Favorim Tankdı
quote:
Orjinalden alıntı: leon tr
yemişim nba live ı... bu oyun ona beş basar... yemişim grafikleri de... street hoop
/>
Ben bi oyun oynardım belki rastlayan, hatırlayan vardır.Çünkü ismini bilmiyorum. Küçük bir çocuk vardı elinde de asa.İlerledikçe köstebek, kurbaga gibi hayvanlarla karsılasıoduk.Sonrada asayla bişi yapıp onların içine giriyorduk.Engelleri böyle geçiyorduk.Ahh ahh bi bilsem adını tekrar bulacam ama ....
quote:
Orjinalden alıntı: Zaba
quote:
Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo
Sega varsa kesin Sonic oynamışsındır Ben şanslı bir çocuktum sega ile başlamıştım atari oyunlarına
Evet sonic de cok oynardım sonicin yanında olan turuncu aynı ona benzeyen şeyide cok severdim adını unuttum şimdi.
quote:
Orjinalden alıntı: kirman
ah ahhh ne günlerdi bee sabahlara kadar tank oynardım
ne güzel bir oyun o ya
quote:
Orjinalden alıntı: ornapsen
dirsek atma hareketi vardı, oyunda çok kullanılırdı
bunun ismi neydi?
şimdi bütün oynadığım oyunları hatırlamak veya tekrardan oynamak zevkli hale geliyor.. hatta bir kaç sega oyunu bir kaç normal ateri oyunlarını internetten indirip emülatör ile oynamıştım internet yokken şimdi internet var diye oynamıyorum hatta flash bellekte yedekli duruyor...