Şimdi Ara

Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
20.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coomodore 64 kasetli ile başladık bu yola last ninja boulder dash bluemax riverraid turrican sonra amiga settlers anotherworld moonstone ne günlerdi ya şimdi herşey değişti o günlerin ağız tadı o günlerdeki ilk heyecan şimdi nerede insanlar teknoloji çevre herşey değişti.
  • benim sega atarim vardı mortal kombat oynardım hep sub zero seni unutamam vede scorpion ile cok iyi combo yapardım
  • River Raid
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

benim sega atarim vardı mortal kombat oynardım hep sub zero seni unutamam vede scorpion ile cok iyi combo yapardım

Sega varsa kesin Sonic oynamışsındır
    Ben şanslı bir çocuktum sega ile başlamıştım atari oyunlarına
  • heralde başka alternatifleri olmadığı için bu kadar seviyorduk valla resimleri koyunca ilk atarimi aldıgım gunku gıbı heycanlandım
    sımdıkı oyunlar eskiler gibi değil hemen sıkılıyor insan ama bi mario yu gene olsa gene oynarım
  • baska alternatifi olsun olmasın yinede eski olanın tadını alamıyoruz simdi 2 saat fifa yap sıkılır insan
    ben bombermanı bitirmek için kac gunumu harcamıstım
    hersey grafik ses ve senaryo degildir
  • Sega ve sonic ile geçtim cocukluğum ehaueah bide dandik bi atari vardı tsubasa 2 oynadık paso.. çince mi japoncamı ne bile öğrenmiştik şifreler yüzünden.

ahh ahh ne günlerdi.. hala saklıyorum kasetleri ve atariyi.. cocuklara gösteririz : P
  • gamestar 8bit.
  • benim vardı bozuldu contra,bomberman ve tank oynardık dayımla bir de sf tabiiki fakat bir oyun vardı böle bi nişan alma imleci vardı onla ateş ediodun onun adını hatırlamıorum annem mario severdi:)
  • romu yükledimde hangi emülatör çalıştırıyor bunu
  • arkadaslar istediginiz eski bir atari oyununun romlarını verecegim linkden indirebilirsiniz
    indirdiginiz romları ise bir cok emulator calıstırır benim kullandıgım virtualNes diye bir emulator verdigim sitede yoksa gugıl amcadan danısabilirsiniz buyrun romlar

Buradan
  •  Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!!

dirsek atma hareketi vardı, oyunda çok kullanılırdı
  • goal 3 ü tekrardan oynama zevkini tattırdınızya, Allah size ne muradınız varsa versin ya çok sağolun
  • Tank, Mario, Metal Slug

Favorim Tankdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon tr

yemişim nba live ı...
    bu oyun ona beş basar...
    yemişim grafikleri de...
    street hoop
    />

• Ben bi oyun oynardım belki rastlayan, hatırlayan vardır.Çünkü ismini bilmiyorum.
    Küçük bir çocuk vardı elinde de asa.İlerledikçe köstebek, kurbaga gibi hayvanlarla karsılasıoduk.Sonrada asayla bişi yapıp onların içine giriyorduk.Engelleri böyle geçiyorduk.Ahh ahh bi bilsem adını tekrar bulacam ama ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

benim sega atarim vardı mortal kombat oynardım hep sub zero seni unutamam vede scorpion ile cok iyi combo yapardım

Sega varsa kesin Sonic oynamışsındır
    Ben şanslı bir çocuktum sega ile başlamıştım atari oyunlarına

Evet sonic de cok oynardım
    sonicin yanında olan turuncu aynı ona benzeyen şeyide cok severdim adını unuttum şimdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: kirman

Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!!

ah ahhh ne günlerdi bee sabahlara kadar tank oynardım

ne güzel bir oyun o ya

• quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

Çocukluğunu atari başında geçirenler !!!!!!!

dirsek atma hareketi vardı, oyunda çok kullanılırdı

bunun ismi neydi?
  • şimdi bütün oynadığım oyunları hatırlamak veya tekrardan oynamak zevkli hale geliyor..
    hatta bir kaç sega oyunu bir kaç normal ateri oyunlarını internetten indirip emülatör ile oynamıştım internet yokken şimdi internet var diye oynamıyorum hatta flash bellekte yedekli duruyor...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.