Şimdi Ara

Çocukların otoyola attığı taş, isabet ettiği araçtaki yolcuyu öldürdü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nasıl bir ülkede yaşıyoruz

    Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber/838603-tem-otoyolunda-akilalmaz-olum

    quote:



    TEM Otoyolu'nda akılalmaz ölüm!

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çocuklar tarafından üst geçitten atılan taş, seyir halindeki araca isabet etti. Aracın ön koltuğunda oturan bir kişi öldü. Taş attıkları iddia edilen 2 çocuk gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da ikamet eden ve Sakarya`da tarım arazisi bulunan Sezai ve Sefa Özbek, yanlarına akrabaları olan Bilal Çetinkaya'yı da alarak Adapazarı'na gitti. Buradaki işlerini tamamlayan aile daha sonra geri dönüş yoluna çıktı. İstanbul istikametine giden Sefa Özdemir idaresindeki 34 DC 1218 plakalı panelvana, Bekirdere Rampası'ndaki Cephanelik Geçidi'nden 2 çocuk tarafından atılan parke taşı, aracın camını kırarak ön koltukta oturan Bilal Çetinkaya'nın (60) kafasına isabet etti. Çetinkaya, kanlar içerisinde kaldı. Taş atan çocuklar olay yerinden kaçarken, araçta bulunanlar hemen ambulans ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Çetinkaya'yı ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çetinkaya doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Bilal Çetinkaya'nın cenazesi Kocaeli Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Cenazenin Ordu'ya gönderileceği ve orada toprağa verileceği kaydedildi.

    Öte yandan, taş atılan üst geçitte araştırma yapan polis ekipleri ise ellerinde taşlar bulunan O.S.(15) ile M.Y.(14) isimli iki çocuğu gözaltına aldı ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    CİHAN







  • Valla bunu yapan 6-7 yaşında çocuk olsa hadi tamam dicem ama biri 15 diğeri 14 yaşında eşşek kadar olmuşlar kasten adam öldürme resmen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vercen bunlara milyonluk cezayı ödeyemiyormu yatsın paşa paşa cezaevinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de bu yaşa gelmiş çocuk bunu yapmıcak kadar aklı başında sayılır. Önemli düzeyde büyük bi ceza verilmesi lazım.
  • Üst geçitte parke tasın ne işi var peki onu oraya bırakan kim ? 14-15 ufak bir yaşta değil nereye doğru gidiyoruz belli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piç gibi çocuk yetiştirirsen böyle olur. Aynısını Adana-Mersin arasındaki trenlere de yapıyorlardı. Durduk yere oyun gibi taş atıyorlar. Allah muhafaza, ne biçim bir ülke, nasıl insanlar yetişiyor şuraya bak.
  • Hayvan gibi başıboş bırakılırsa bugün taş atar yarın başka nane yer. Allah sabır versin adamın ailesine. ölüm gelmiş cihane baş ağrısı bahane derler bizim burda ama bu laf çocukların yaptığını bir nebze bile hafifletmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence artık ufaktan coçuk tanımının değişmesi lazım bu işlerde, 17 yaşında eşşek kadar herifler çocuk olarak sayıldığı için her türlü hırsızlık arsızlık işlerini yapıyorlar rahatça.
  • Doğurup sokağa atılan cocuklar bir yerde patlak veriyor böyle. Annesinin babasının diğer mallara zarar vermemeyi, bencil yetiştirdiği elemanlar böyle böyle çıkıyor ortaya.

    Trafikte diken üstünde gittiğimiz yetmiyor gibi bir de sagdan soldan gelecek zararlara bakacağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüm sekline bak arkadas 60 yıl yasa soyle bir nedenden ecelin gelsin

    Ülke , ülke degil ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşek kadar adamlar, 15 - 14 yaş 20 yıl öncesine kadar çocuk yaşı sayılabilirdi ama şimdi 12 yaştan sonrası bu tanımın dışında kalıyor. Hepsi senden benden bilinçli bilmedikleri bir b..k yok. Bu itler salıverilir olan ölen kişi ve ailesine olur. Artık ölen kişinin ailesi salıverilen bu itlerin peşini bırakır mı orası zor işte. Bu ülkede can güvenliği sorunu var. Etraf adam öldürmek için fırsat kollayan büyüklü küçüklü yaratıklarla dolu.
  • Arkadaşlar bu olayın benzeri sanırım italya yada fransada yaşandı.Ceza hukuku derslerinde hep anlatılır.Birebir aynı olay ve 2 si de kasten öldürmeden ceza aldılar italya yada fransada.Burada o hızla seyreden araçlara taş atmak öldürme kastı olarak görülmeli.Bakalım bizde ne olacak.
  • O yolda taş atma vakaları yaşandı önceden de hırsızlık için yapıyorlar bunu.Üst geçitten cama taş atıyorlar cam kırılınca gecenin karanlığında ıssız yerde durmak zorunda kalıyor şöför ve çetenin otoyolda bekleyen elemanları da aracın yanına gidip işi bitiriyorlardı.Çocukların zevk için taş attığını hiç sanmıyorum bunlarda hırsızlık için yapmıştır. Kocaelinde 13-17 yaş arası çocukların suç işleme oranı yüksek.
  • çacuk tanımı 13 yaş altındakilere uygulanmalı. 17 yaşındaki serseriler çocuk sayılıyor.
  • bunlar mı çocuk, ailesine basın cezayı öyleyse, sahip çıksınlar. insan ölüyor ya basit bir şey mi? hayret bir şey
  • Kedi , köpek bile doğurduğuna sahip çıkıyor. Ama bazı insanlar , yapıyor bi araba çocuk...Salıyor sokağa...Başına bir iş gelirse de ''Nerede bu döğlet!!''

    Sabahları komuşunun kızını liseye bırakıyorum. Öğrencilerin modelleri görmeniz lazım...Ellerinde birer cigara...Yengeç gibi geliyorlar. Biris bir şey dese hemen bıçağı takacak bir halleri var. Ki burası küçük bir ilçe...O Körfez bölgesini, Bağcılar'ı, Güngören'i hayal bile edemem...

    Ceza konusunda Amerika'yı örnek almamız gerektiğini düşünüyorum.
  • Daha önce hırsızlık için üst geçitlerden taş atıldığını bende duymuştum. Otobanı bende çok kullanıyorum hatta bu haftasonu istanbul ankara yaptım Allah bizi korumuş ne diyim.

    Kasten adam öldürmekten yargılamalılar suçluları...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç ay önce de Adana Mersin arasındaki tren raylarındaki demir vidaları söken iki genç vardı..16 ve 17 yaşlarında. Ve bu iki ..zekalının yaptığını duyarlı bir vatandaş ihbar etmişti ki sonuçta bir tren kazası falan olmadı çok şükür..Bence çok ağır cezası olacak..
  • gazete ilanıyla arasan başka memlekette böyle ölüm bulamazsın...
  • Oluyor maalesef manyak çok memlekette.

    Trene atar arabaya atar kırmızıda durursun pislik yapar vs vs vs.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.