Çocuk yapmak kumar oynamak gibidir

-
-
"Aslında çocuk sahibi olmak bir insanı acı çekeceği, kullanılacağı ve sömürüleceği bir dünyaya getirmektir.
Bu eyleme kılıf uydurmak mümkün değil. Dünya aklını yitirmiş durumda ve çocuk sahibi olmak, aklını yitirmiş bu toplumun kaçınılmaz olarak çocuklarınızın beynini yıkayacağı anlamına gelir. Okullar da tam olarak bunun için var. Okul aynı zamanda ücretli köleliğe hazırlıktır. Çocuklarınızın hayatta olması yiyecek, su ve barınma gibi temel ihtiyaçlara sahip olmaları için yeterli değildir. Bunlara sahip olabilmek için anlamsız işlerde ruhlarını satmak zorunda kalacaklar. İş sahibi olmak büyük olasılıkla onlara bir amaç duygusu verecektir çünkü çoğu insan işte olmadığında kendisini boşlukta hissetmeye başlar. Ne yazık ki işverenlerinin gözünde, yeri anında doldurulabilecek birer piyon olduklarının farkında değiller.
İnsanlar kendilerini işleriyle tanımlarlar ama aslında yaptıkları işten zevk almazlar. O işlerde çalışmalarının asıl nedeni, toplumun ya kendini bir şekilde satmanı ya da açlıktan ölmeni beklemesidir."
-
Bu yüzden aile evinde kalmaya devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakkındır. Çünkü sen istemedin sonuçta dünyaya gelmek.
-
tam benim kafa omg
-
"İnsanlar kendilerini işleriyle tanımlarlar ama aslında yaptıkları işten zevk almazlar" güzel bir tespit.
İnsanlar kendini tanıtırken ad soyattan sonra yaptığı işi söylüyor hemen, banane ulan işinden, aileni memleketini hobilerini anlatsana, nasıl bir kültür oluşmuş böyle.
-
Lüks mekana girdin diyelim bağcılar kahvehanesindesin, kızla tanışıyorsun, "ben muhyittin abuzer taş ocağında çalışıyorum"
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X