Şimdi Ara

Çocuk Kanalları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sürü çocuk kanalımız var. TRT Çocuk haricindekiler 24saat yayın yapıyorlar.
    Bu konuyu neden yazdığımı da açıklayayım. Bu konuyu yazmamın nedeni bir özel çocuk kanalında haydi çocuklar uykuya yazısını görmem idi. Uyarıyorsun güzel. Ama, geç saatlere kadar çizgi film yayınlıyorsun. Ben şimdi bu çocuğu nasıl uykuya göndereceğim.
    Şahsen TRT Çocuk kanalını, 22.00 den sonra yayın yapmaması nedeniyle takdir ediyorum.
    Bir taraftan bu çizgi filmleri izleyen yetişkinler var diyeceksiniz. Onlar da geç saatte izlemeyiversinler.

Sizler ne düşünüyorsunuz?
    Bu kanallar böyle 24 saat yayına devam etmeli mi, yoksa yayın saatlerine sınırlanmalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğinize katılıyorum. Hem haydi uykuya diyorsunuz hem de çizgi filme devam... En azından saat 22.00-00.00 arası ara verilip daha sonra yayın devam edebilir. Bu çok düşük bir ihtimal ama aynı zamanda bir alternatif çocukların uyuması ve tv başından kalkması için

• trt çocuğa tebrik ediyorum hem 24 saat yayın yapmıyor hem saat 22.00 den sonra trt okula dönüşüyor.
  • Haydi çocuklar uykuya yazısını zorunlu olduklarından ekrana yazıyorlar.Yoksa ellerinde olsa asla böyle bir uyarı yazısını ekranda göstermezler.Zaten o yazıyı yazıp yayına devam etmelerinden anlamanız lazımdı..
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Elbette o yazının zorunlu olduğunu biliyorum.Anlamadığım Çocukların izleyebileceği saatlerde çocuklar için zararlı içerik gördüğünde cezayı basan otoritenin, çocukların TV izlememesi gereken saatlerde çocuk programlarının yayımlanmasına müsaade etmesi. Çocuğu ekran başından ayırmak için kırk takla atıyoruz. Yayınlanmasa boynunu büker yatar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 8 Şubat 2015; 17:21:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uyarıyorsun güzel. Ama, geç saatlere kadar çizgi film yayınlıyorsun.

Bu yazına istinaden yazdım.Demek istediğim adamlar mecbur oldukları için o yazıyı gösteriyorlar,yani formalite icabı,ve oyüzden yayına elbette ki devam ediyorlar.
  • Sen cezayı falan boşver.Tv zaten Gelişim çağındaki çocuklar için en zararlı etkenlerden ilkidir ha çizgi film ha başka bir yayın fark etmez,gecenin 9'unda 10'unda hangi çocuk tv başında olurki ?
    Cezadan ziyade bunu ilk sizin engellemeniz bazı kurallar koymanız gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Televizyon yayını hakkında
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çocuk Tv delisi olduysa laf dinlemez..Tv'ye fazla alıştırmayın..Biraz hatayı kendinizde arayın.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Valla çocuğu tv'ye evdekiler alıştırmış. Çocuk rahat dursun ele ayağa dolaşmasın diye annemler çocuğa tv izletince(çocuk kardeşim.) çocuk tv'ye fena alışmış. O zamanlarda ben okulda olduğum için evde değildim, müdahale etme durumum olamadı. Çocuk tatillerde sabahtan akşam geç saatlere kadar tv başından kalkmıyor. Kanalları sildim, kanalları sildin işte, tekrar ekle diye kafamın etini yer. Şalteri indiririm, izlemeyeyim diye elektriği kestin işte, diye yine başlar. Zaten okuldan gelir gelmez ilk söylediği şey televizyonun fişini tak oluyor.
    Bundan bir şekilde kurtulmam lazım ama. Bu böyle gitmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Valla çocuğu tv'ye evdekiler alıştırmış. Çocuk rahat dursun ele ayağa dolaşmasın diye annemler çocuğa tv izletince(çocuk kardeşim.) çocuk tv'ye fena alışmış. O zamanlarda ben okulda olduğum için evde değildim, müdahale etme durumum olamadı. Çocuk tatillerde sabahtan akşam geç saatlere kadar tv başından kalkmıyor. Kanalları sildim, kanalları sildin işte, tekrar ekle diye kafamın etini yer. Şalteri indiririm, izlemeyeyim diye elektriği kestin işte, diye yine başlar. Zaten okuldan gelir gelmez ilk söylediği şey televizyonun fişini tak oluyor.
    Bundan bir şekilde kurtulmam lazım ama. Bu böyle gitmez

Allah kolaylık versin.Gerçekten zor bir durum.Başka şeylere yönlendirmeyi deneyin..Gerçi yeni nesil teknolojik büyüyor..Ama çoğusu bağımlı derecede..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.