Şimdi Ara

Coco Colaya Nolmuş Lan Bune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi bardak koydum zero aldım sandım bune lan basmışlar şekeri tatlandırıcıyı naptılar böceklerin kökünü mü kuruttular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerika zamanında obeziteden çok çekti hala çekiyorlar. Birçok eyalette bu tarz şekerli, asitli hiçbir yararı olmayıp insanı bağımlı yapan ve obezite yapan şeylerle mücadele ediyorlar. Birçok eyalette ulaşılması oldukça güç hale getirdiler bu yüzden sıra ortadoğu ve gelişmemiş ülkelerde. Sırayla bu gıda lobisi parası bittikçe farklı coğrafyadaki insanların hem hayatlarını mahvediyorlar hem de ceplerini dolduruyorlar. Azıcık bilinçli insanın içeceği şeyler değil bunlar.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    yav zaten 1 bardakta 28gr şeker olan şey içilmezde tadı güzel diye arada sırada yemek yanına içerdim dün mangal için almıştım o vardı buzdolapta bi içiyim dedim çöpe döndürmüşler kolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

yav zaten 1 bardakta 28gr şeker olan şey içilmezde tadı güzel diye arada sırada yemek yanına içerdim dün mangal için almıştım o vardı buzdolapta bi içiyim dedim çöpe döndürmüşler kolayı
    Tadı şekerden dolayı güzel işte. Ayrıca günde bir insan 40-50 gr şeker alması tavsiye ediliyor. Yarısından fazlasını bir bardakta alıyorsun.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    NE?
  • Şu içinde deli gibi şeker olan birşeye benzemeyen içecekleri türk halkına nasıl yedirdiler anlamıyorum mis gibi ayranımız var kola da neymiş ayranın yanında buz gibi tuzlu ayran olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Şu içinde deli gibi şeker olan birşeye benzemeyen içecekleri türk halkına nasıl yedirdiler anlamıyorum mis gibi ayranımız var kola da neymiş ayranın yanında buz gibi tuzlu ayran olcak
    Gıda lobisi ve devletlerdeki bazı kişilerin çıkarları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hap var cigara var diyor muhaha
    12 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

NE?
    WHO nun tavsiye ettiği miktar gerçi zamanla bunu arttırmak için türlü oyunlar oynamışlar

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    adamlar dine yeni bir doktrin getirmişler bu birşeymi
  • Şekersiz diye zero içmeyin bu sefer kanser vs. olursunuz.

Su, ayran ve sade maden suyu için sadece.

Kesinlikle doğal sıkılmış bile olsa meyve suyu içmeyin sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Şekersiz diye zero içmeyin bu sefer kanser vs. olursunuz.

Su, ayran ve sade maden suyu için sadece.

Kesinlikle doğal sıkılmış bile olsa meyve suyu içmeyin sakın.
    maden suyu en iyisi. sade olcak bide öyle şuruplu şekerli olanlardan değil.

ama ben coca colanın cam şişede olanlarının tadını ii buluyorum. arada alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

maden suyu en iyisi. sade olcak bide öyle şuruplu şekerli olanlardan değil.

ama ben coca colanın cam şişede olanlarının tadını ii buluyorum. arada alıyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam 2dklik zevk için sağlığınızdan olmayın. Sağlıklı şeyler tüketin. Şekerden uzak durun.

• şeker tüketmemeye çalışıyorum çaya şeker atmıyırım kahveyi 2si1 arada içiyorum fakat dondurma açık olsun kapalı olsun aldığımdan yine günlük 30-40 gr şeker giriyo vucuda.

Yemek ekmek vs saymıyorum abur cubur olarak ki ekmekte falanda var

• paketlenmiş bir şey yememek lazım. yoğurt bile kanseri %30 arttıran nedenmiş yiyecekseniz içecekseniz bildik sütçüden açık alıp kendiniz yapın. paketlenen her şey kanserli.ilerde evlenirsem çocuğum olursa bebek mamalarıyla bile zehirlemeyeceğim birde anne sütüyle eş değer diye milleti kazıklıyorlar. arkadaşımın eşi bilinçli birisi çocuk 4 5 yaşına gelmiş halley vs verdim bu ne diyor atıştırmalıkların hiç birini tanımıyor ısırıp ısırıp bıraktı. eline salatalık muz vs veriyorlarmış süte muz katıp içiriyorlarmış bizimkiler dayıyorlar tatlı mamayı çocuk 8 yaşına gelince youtube e alışıyor çünkü beyni yok şekerde erimiş

• kola marketten alınmaz kola uzun süre bekletilmiş dolaplardan alınır marketlerde kola cok sattıgı icin tatsız geliyor bakkalda cabuk satmıyor kolalar ya da kuruyemişçilerde
  • şeker beyin gelişiminide olumsuz etkiliyor doğru.

Cocuklara çikolatayı vs hiç tanıtmayacaksın ilkokula gidene kadar kendi aklı biraz oturana kadar bilmesin

meyve sebzeyi dayayacan

• Türkiye sınırını geç, yunanistana gir aç bir coca cola. Farkı hisset.

Bize ne halt içirdikleri belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneliest -- 30 Nisan 2018; 22:5:7 >
  • LEŞ+ÇÖP=COLA
  • Loneliest kullanıcısına yanıt
    almanyadada içtim aynıydı

• Cocosunu fazla kaçırmışlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.