Şimdi Ara

Coco Colaya Nolmuş Lan Bune (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayran ve şalgam suyu ideal içeceklerimiz.net
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    benin bildiğim 28 gr sugar. en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrelll

paketlenmiş bir şey yememek lazım. yoğurt bile kanseri %30 arttıran nedenmiş yiyecekseniz içecekseniz bildik sütçüden açık alıp kendiniz yapın. paketlenen her şey kanserli.ilerde evlenirsem çocuğum olursa bebek mamalarıyla bile zehirlemeyeceğim birde anne sütüyle eş değer diye milleti kazıklıyorlar. arkadaşımın eşi bilinçli birisi çocuk 4 5 yaşına gelmiş halley vs verdim bu ne diyor atıştırmalıkların hiç birini tanımıyor ısırıp ısırıp bıraktı. eline salatalık muz vs veriyorlarmış süte muz katıp içiriyorlarmış bizimkiler dayıyorlar tatlı mamayı çocuk 8 yaşına gelince youtube e alışıyor çünkü beyni yok şekerde erimiş
    çok güldüm allah affetsin.

• Herşeyin fazlası zarar,tamam gidipte günde 2 litre kola için demiyorum ama günde 1 kutu zero vs. bunlardan o kadar zarar gelmez bu dünyaya bir sefer geliyoruz kendimize de işkence etmenin mantığı yok
    Bazı insanlar çok takıntılı orthorexia nervosa hastalığını araştırın forumdada bu hastalığa giden kişiler var
  • Beypazarı soda ve ayran gün içinde sürekli tüketirim kola içmem çok nadir çikolata bile yemiyorum çaya 1 şeker atıyorum ya da hiç içmiyorum. Ağzınız alışınca o çikolatalar kolalar ambalajlı ürünler o kadar iğrenç geliyor ki farkedeceksiniz. Ya da gidin hakiki orjinal olanını yiyin bide marketten yiyin farkı anlarsınız. Hepsi kimyasal yemeyin yedirtmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Tadı şekerden dolayı güzel işte. Ayrıca günde bir insan 40-50 gr şeker alması tavsiye ediliyor. Yarısından fazlasını bir bardakta alıyorsun.

Alıntıları Göster
    O oyle olmuyo kankam benim.

Elmada da seker var, pilavda da, kolada da. Koladan aldigin 10 gr seker ile elmadan aldigin 10 gr seker ayni degil.

Gunde 2 bardak kola icip onun disinda seker almazsan saglikli biri olursun senin dedigine gore.

• Su, Maden suyu, Ayran dışında hiçbir içecek tüketmiyorum. Sizede tavsiyem öyle yapın. Hem vücudunuza hemde cüzdanınıza yazık.
  • bomonti filtresiz

• Avrupada kolanin içinde şeker mi var yoksa bizde ki gibi glikoz surubumu bilen var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Herşeyin fazlası zarar,tamam gidipte günde 2 litre kola için demiyorum ama günde 1 kutu zero vs. bunlardan o kadar zarar gelmez bu dünyaya bir sefer geliyoruz kendimize de işkence etmenin mantığı yok
    Bazı insanlar çok takıntılı orthorexia nervosa hastalığını araştırın forumdada bu hastalığa giden kişiler var
    Yuh kardes her gun kolami icilir. Seker falanda yok icinde full glikoz surubu haftada 1 veya 2 defa ic

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.