Şimdi Ara

Coca Cola ve Pepsi arasındaki tat farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde adamın biri bana bu yüzden artistlik yaptı pepsi içeceğime ayran içerim daha iyi falan dedi. Ben Pepsi ile Coca Cola arasındaki tat farkını anlayamıyorum var mı cidden bir fark? İkisini de ayrı bir bardağa döksek markalarını bilmeden içirsek hangisinin Coca Cola hangisinin Pepsi olduğu anlaşılabilir mi?

• çok rahat anlaşılır, ama içilmeyecek bir durum yok. ikisi de güzel
  • Coca Cola içiyorum ama bazen Pepsi çok iyi geliyor.

Ayrıca ben sarhoşken bile (alkol-dumanın Allah belasını versin ama yani anlayın diye ), Coca Cola-Pepsi arasındaki tat farkını anlarım.10 yıllık içiciyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 14 Haziran 2014; 13:04:38 >
  • coca cola şekeri artırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane Cuma -- 14 Haziran 2014; 13:02:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    tamam anlıyorsunuz da nasıl işte söyleyin de biz de anlayalım
  • Cola şekerli su gibi. Pepsi daha asitli. Ayrıca Coladaki glikoz şurubunun tadı çok belirgin geliyor. Pepsi daha iyi bence. Yurt dışında nasıldır bilmem.
  • Ona bir bardak soğuk twist içir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pepsinin ilk açtığındaki bir bardağı cok güzel asit gittikçe kötüleşiyor o yüzden küçük boy tercih ediyorum coca cola ise acayip şerbetli ısınmak bile değil dolaptan cıkar bardağa koy 3 dk sonra karamelli şeker içiyomuşun gibi
  • Düzenli kola içicisi olarak CocaCola'yı severim seçme şansım olursa her zaman CocaCola içerim. Bazı fast food firmalarında Pepsi olduğu için oralarda yemediğim doğrudur.
  • anlarım, hangisi güzelse o ''pepsi''dir.
  • Pepsi daha tatlı geliyor. Bir şey yerken yanında pepsi daha iyi gidiyor bence, ama tek içersem coca cola.
  • pepsi daha iyi artık
  • dedeee deeeedeee şelaleden pepsii akıyorrrrrrrrrrr dede
  • 1 ve 2Litre lik coca cola dan iyisi yok. 2.5Litre'likleri felaket.Pepsi de 2.5litrelik Coca Cola kıvamında. Şekerli , tatlımsı bişey. Coca cola en iyisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Coca Cola içiyorum ama bazen Pepsi çok iyi geliyor.

Ayrıca ben sarhoşken bile (alkol-dumanın Allah belasını versin ama yani anlayın diye ), Coca Cola-Pepsi arasındaki tat farkını anlarım.10 yıllık içiciyim

12 yaşında değil miydin sen ?

• İkisini de uzun süre içmiş bir insan olarak çok rahat anlarım. Ki hala Pepsi içmekteyim az önce olduğu gibi Coca Cola'nın tadı uzun zamandır hoşuma gitmiyor, çok fazla şekerli sanırım o yüzden. Pepsi'nin asidi daha yoğun geliyor sanki tat olarak. O yüzden Pepsi tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Coca Cola içiyorum ama bazen Pepsi çok iyi geliyor.

12 yaşında değil miydin sen ?

Hayır 14 :S

http://www.youtube.com/watch?v=WLNkIM7pcYE

• Coca cola daha şekerli pepsi daha acı. (Yani kola tadı daha fazla) Anlaşılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 sene kadardır damla kola içmiyorum.mutluyum
  • 6 yıldır kola içmiyorum , gelin sizce bırakın . Hala çok geç değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.