adam kampanyaya katıp beleş kola verdirteceği dükkanları artırıp beleşin maliyetini yüklenmek yerine sana 6 kutu kola bi de bardakla sus payı vermiş işte
ama beleş beleştir
bence burda kazandığın kola değil,herhangi bir şikayet karşısında dahi evine kadar gelip seni dinleyen yetkilileri konuşmak lazım bu hizmet anlayışı coca-cola'nın nasıl bir dünya devi haline geldiğini çok net bir şekilde ortaya koyuyor sanırsam..
bizde denesek mi acaba
Helal olsun ya Amerikan mamerikan ama laf sölettirmiyolar firmalarına bravo gerçekten..
Hımmm.. Acaba ne kadar sürede geldi kolalar? Şimdi şikayet etsem yetişir mi yemek yiyeceğimde..
genelde büyük firmalar böyle.geçen yılda ülker bize bi ton bisküvi,çikolata getirmişti.o zaman kapaklardan bisküvi,çikolata çıkıyodu.bakkal artistlik yaptı vermedi.aradık kaç tane kapak varsa ona göre getirdiler.bakkalada satışı kestiler.
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
genelde büyük firmalar böyle.geçen yılda ülker bize bi ton bisküvi,çikolata getirmişti.o zaman kapaklardan bisküvi,çikolata çıkıyodu.bakkal artistlik yaptı vermedi.aradık kaç tane kapak varsa ona göre getirdiler.bakkalada satışı kestiler.
"1 TON" mu?abart abart yok bir depoyu sana bağışlamıştır artık 1 sene bakkala uğramazsın
quote:
Orjinalden alıntı: NoNp@Ré!L
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
"1 TON" mu?abart abart yok bir depoyu sana bağışlamıştır artık 1 sene bakkala uğramazsın
mübalağa kardeşim mübalağa.10 tane kapak vardı en fazla.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: zaafiyet
quote:
koka kola, pepsi vs içmem. onlara verdigimiz paralar birgün füze ve meri olarak geri dönecek ama vurmak için.
"yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı"!
birde böyleleri var senmi çalıştın benmi çalıştım acaba orda hangi paranın nereye gittiğini bilmeyecek kadar salak ya bu adamlar sor bakalım tayyip amcana ülker grubu o çikolata gofreti bedava tayyip amcana verirken neden veriyormuş?coca-cola ve pepside amerikan şirketiyse vergisinide verecek ama hiçbir şirket açıktan al sen silah al diye para vermez!!!!herşeyin kaydını boşuna tutturuyorlar dimi?
yazık beynini yıkamışlar bununda
seviyesiz bir yazı yazmışsın. çok sığ baktığın da ortada.
hiçbirşey üretmiyorsun. buna karşılık tüketimde üstüne yok. peki nereye varır bunun sonu?
senin dış borcun olmuş yüzlerce milyar dolar. bir gün kağına dayanıp ver şu parayı artık demeyecekler mi? ya da şu toprakları , yada şu madenleri.
dünya zannettiğiniz kadar lay lay lom değil.
Nerdeymiş bu market bizde bi kola alıp arayalım şurayı
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
Helal olsun ya Amerikan mamerikan ama laf sölettirmiyolar firmalarına bravo gerçekten..
Ama biz yerli malı kullanmalıyız yolunacak kaz gibi görselerde bizi
quote:
quote:
quote:
quote:
koka kola, pepsi vs içmem. onlara verdigimiz paralar birgün füze ve meri olarak geri dönecek ama vurmak için.
"yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı"!
birde böyleleri var senmi çalıştın benmi çalıştım acaba orda hangi paranın nereye gittiğini bilmeyecek kadar salak ya bu adamlar sor bakalım tayyip amcana ülker grubu o çikolata gofreti bedava tayyip amcana verirken neden veriyormuş?coca-cola ve pepside amerikan şirketiyse vergisinide verecek ama hiçbir şirket açıktan al sen silah al diye para vermez!!!!herşeyin kaydını boşuna tutturuyorlar dimi?
yazık beynini yıkamışlar bununda
seviyesiz bir yazı yazmışsın. çok sığ baktığın da ortada.
hiçbirşey üretmiyorsun. buna karşılık tüketimde üstüne yok. peki nereye varır bunun sonu?
senin dış borcun olmuş yüzlerce milyar dolar. bir gün kağına dayanıp ver şu parayı artık demeyecekler mi? ya da şu toprakları , yada şu madenleri.
dünya zannettiğiniz kadar lay lay lom değil.
yaş kaç?
sikayetvar.com bu siteye girip ozmn coca colayı bombardımana tutucam ertesi gün buzdolabım cola dolucak
COCA COLA 1 Litre Hediye Veren Yer Yok! vpr1 [26 Haziran 2007, 09:00] Yaklaşık 1 hafta önce yaptığım şikâyete şu yorumu yazmış Coca Cola; "tüketicimize ulaşıp promosyonlu ürünleri alabileceği satış noktalarını iletiyoruz". Arayan soran yok. Hediye 1 litreleri nerden alacağımızı siz de mi bulamadınız? Hediye kolaları alsam bile içmeyeceğim.%
Bunu mu sen yazdın
quote:
Orjinalden alıntı: DarkSleep__
sikayetvar.com bu siteye girip ozmn coca colayı bombardımana tutucam ertesi gün buzdolabım cola dolucak
COCA COLA 1 Litre Hediye Veren Yer Yok! vpr1 [26 Haziran 2007, 09:00] Yaklaşık 1 hafta önce yaptığım şikâyete şu yorumu yazmış Coca Cola; "tüketicimize ulaşıp promosyonlu ürünleri alabileceği satış noktalarını iletiyoruz". Arayan soran yok. Hediye 1 litreleri nerden alacağımızı siz de mi bulamadınız? Hediye kolaları alsam bile içmeyeceğim.%
Bunu mu sen yazdın
ben şimdiden cevabını vereyim:)
sayın müşterimiz promosyonumuz sona ermiştir iyi günler
herkese cola dağıtsalar coca-cola kime ne satacak emin ol senden de çakalları var hyprosoft.....
quote:
Orjinalden alıntı: emrecelik
arkadaşlar geçenlerde 2.5lt kola almıştım kapağının altından da 1lt bedava çıkmıştı bana yakın olan bir markete gittim kapağı verip bedava kolamı alacaktım ancak marketteki kasiyer oranın kampanya ya katılmadığını söyledi ben de madem kolayı satıyorsunuz neden vermeye gelince bedavayı vermiyorsunuz şeklinde karşı çıktım yine de vermediler.hemen geldim eve sikayetvar.com dan coca-cola ya şikayette bulundum.1 gün sonra aradılar işte kampanya hakkında bilgi verdiler her coca-cola satan yer kampanyaya katılmak zorunda değilmiş falan filan tamam dedim bende öyle olsun.Dün sabah ise yine telefon geldi bir adam coca-cola dan arıyorum dedi ve adresimi istedi arkadaşlarım sizinle şikayetiniz hakkında görüşecekler dedi, ben de verdim adresi öğlen 2 kişi geldi sikayetimi tekrar dile getirdim dinlediler en sonunda ise size hediyemiz var diyerek 6'lı kutu kola ve bir de bardak verdileriyi saolun dedim uğurladım adamları.buradan sikayetvar'a teşekkürlerimi iletiyorum aynı zamanda coca-cola'yı da müşterilerinin mağduriyetini bu şekilde ortadan kaldırdığı için tebrik ediyorum. Not:1lt bedava yı da daha önce almıştım
çakall senii
Böyle hakkını sonuna kadar savunan insanlara bayılıyorum ya..Helal olsun sana kardeşim
hemen dh yi şikayet ediyorum mod luk verirler belki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme