arkadaşlar geçenlerde 2.5lt kola almıştım kapağının altından da 1lt bedava çıkmıştı bana yakın olan bir markete gittim kapağı verip bedava kolamı alacaktım ancak marketteki kasiyer oranın kampanya ya katılmadığını söyledi ben de madem kolayı satıyorsunuz neden vermeye gelince bedavayı vermiyorsunuz şeklinde karşı çıktım yine de vermediler.hemen geldim eve sikayetvar.com dan coca-cola ya şikayette bulundum.1 gün sonra aradılar işte kampanya hakkında bilgi verdiler her coca-cola satan yer kampanyaya katılmak zorunda değilmiş falan filan tamam dedim bende öyle olsun.Dün sabah ise yine telefon geldi bir adam coca-cola dan arıyorum dedi ve adresimi istedi arkadaşlarım sizinle şikayetiniz hakkında görüşecekler dedi, ben de verdim adresi öğlen 2 kişi geldi sikayetimi tekrar dile getirdim dinlediler en sonunda ise size hediyemiz var diyerek 6'lı kutu kola ve bir de bardak verdileriyi saolun dedim uğurladım adamları.buradan sikayetvar'a teşekkürlerimi iletiyorum aynı zamanda coca-cola'yı da müşterilerinin mağduriyetini bu şekilde ortadan kaldırdığı için tebrik ediyorum. Not:1lt bedava yı da daha önce almıştım
Not:1lt bedava yı da daha önce almıştım
Uyanık seniii, bir taşta iki kuş vurmak bu olsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: hidden
ne iki kuşu kardeşim, adamın vurduğu kuşların haddi hesabı yok baksana
quote:
Orjinalden alıntı: hidden
hocam ne yapsaydım yok kardeşler ben 1lt mi aldım siz o 6'lıyı geri alın mı deseydim
Az bile istemişin. İnsan bi kasa kutu kola ister. Ne o öle 6 tane
merak ettim gelen 2 kişi evinize girdiler mi kapıdan mı dinlediler şikayetini?
Hayırlı olsun... Bitirdin mi kolaları...
çakal karloss senii..
quote:
Orjinalden alıntı: emrecelik
arkadaşlar geçenlerde 2.5lt kola almıştım kapağının altından da 1lt bedava çıkmıştı bana yakın olan bir markete gittim kapağı verip bedava kolamı alacaktım ancak marketteki kasiyer oranın kampanya ya katılmadığını söyledi ben de madem kolayı satıyorsunuz neden vermeye gelince bedavayı vermiyorsunuz şeklinde karşı çıktım yine de vermediler.hemen geldim eve sikayetvar.com dan coca-cola ya şikayette bulundum.1 gün sonra aradılar işte kampanya hakkında bilgi verdiler her coca-cola satan yer kampanyaya katılmak zorunda değilmiş falan filan tamam dedim bende öyle olsun.Dün sabah ise yine telefon geldi bir adam coca-cola dan arıyorum dedi ve adresimi istedi arkadaşlarım sizinle şikayetiniz hakkında görüşecekler dedi, ben de verdim adresi öğlen 2 kişi geldi sikayetimi tekrar dile getirdim dinlediler en sonunda ise size hediyemiz var diyerek 6'lı kutu kola ve bir de bardak verdileriyi saolun dedim uğurladım adamları.buradan sikayetvar'a teşekkürlerimi iletiyorum aynı zamanda coca-cola'yı da müşterilerinin mağduriyetini bu şekilde ortadan kaldırdığı için tebrik ediyorum. Not:1lt bedava yı da daha önce almıştım
İnsanın Hakkını Araması Güzel Bir şey.
quote:
Orjinalden alıntı: ArdaR
İnsanın Hakkını Araması Güzel Bir şey.
Hakkını alıp tekrar araması ilginç bişey ....
quote:
Orjinalden alıntı: C.Barkley
merak ettim gelen 2 kişi evinize girdiler mi kapıdan mı dinlediler şikayetini?
eve girmediler hocam kapıdan verip gittiler
Bana da 1 hafta önce piknik seti geldi coca cola böyle hizmetleri çok düzgün yapıyor
Hemen bende bi bahane bulum şikayet edim ne koparırsam o kar
adam kuş deil anka kuşu vurmuş
Seni tebrik ediyorum. Bi çoğumuz 1lt kola için bu kadar zahmete değmez der boşveririz. Ama sen öyle yapmamış ve hakkını aramışsın
amerika 1 lt kola fiyatında içerde o zaman
ya öle bakklara da uyuz oluyorum ha tamam sen katılmak zorunda değilsin ama herkesin sattığı fiyattanda satmayacaksın
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
ya öle bakklara da uyuz oluyorum ha tamam sen katılmak zorunda değilsin ama herkesin sattığı fiyattanda satmayacaksın
bazıları cama promosyonu koyuyor,kapağa gelince ''yoh abi volla bizde kompanya'' diye kıro kıro konuşuyo