Şimdi Ara

Co-Op veya Split-Screen oyunlar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarım gelince, Xbox'ta offline olarak, çoklu oynayabileceğimiz oyunlar hangileri. Tabi ki Fifa-NBA vs dışında Halo var biliyorum, mesela araba yarışı var mı önerebileceğiniz.. Hangi Co-Op FPSleri önerirsiniz, bunun dışında şu oyunda Split Screen var ve zevklidir diyebileceğiniz hangi oyunlar var.

• Gears of War Serisi - Resident Evil 5 bunları Story mod da splint screen olarak oynayabilirsin. Bildiklerim bunlar. Bir de Modern Warfare 2 de Splint Screen mod vardı. Story yok ama oldukça güzel bir mod kayne and lynch var ama o da çöp bir oyun
  • Geow ve diğerleri... Bu kadar net söyleyebilirim.
  • Arkadaşlarla birlikte tek makina üzerinden Guitar Hero/Rock Band oynamak çok zevkli olur. Tabi oyunun ekipmanlarını temin etmen lazım.
  • Modern Warfare 2 kesinlikle oneririm yalnız sen sen ol veteranda bıtırme olayına girme kafayı yedım ben arkadasla bırlıkte bıtırcez derken gerci 1000 g almak butun dert lerı unutturuo o ayrı :)
  • cod world at war nazi zombies oldukça zevkli ailece müptelasıyız, forza 3 te de vardı split screen
  • BORDERLANDS oyna ve bağımlısı ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Space 3 Co-Op Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu cod serilerinin co op u multilimi yoksa solo da var mı ona göre alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

BORDERLANDS oyna ve bağımlısı ol.

Kesinlikle. Ayrıca Army of Two öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

BORDERLANDS oyna ve bağımlısı ol.

Kesinlikle. Ayrıca Army of Two öneririm.

Army of Two serisinin 1. si oynanmalı,2. oyun hiç zevk vermedi malesef ama 1. oyun bitene kadar oynamıştık .Ayrıca Lost planet 2 de denenmeli splitscreen co-op olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 14 Aralık 2010; 17:33:11 >

• bende olaya dalıyımve bir iki soru sorayım, ailece super street fighter oyunuyoruz.. fps veya tps olmayan (malum gamepadi ellerine alıp, daha yürümeyi bile beceremeyince hemen sıkılıyorlar), fakat oynanışı basit olan hangi oyunlar var...
  • Başka önerisi olan mı var mı?
  • Splinter Cell Double Agent vardı iki kisilik split screen oynanabiliyordu ona bak istersen
  • Gears of War,Black ops zombie mod,marvel ultimate alliance 2 ve FİGHT NİGHT ROUND 4!!! şiddetle öneririm fight night ı..replaylarını izlemek yeter
  • Beyler ben yarıyılda 5 tane oyun alacağımda, alacağım oyunlar şunlar :

1-Assassin's Creed 1
    2-Fable 2
    3-Lost Planet 2
    4-Army of Two:40th Day
    5-Resident Evil 5

Şuan bende olan oyunlar :

1-Red Dead Redemption
    2-Singularity
    3:Gears of War 2
    4-Transformers Revenge
    5-Terminatör Salvation
    6-PES 2010
    7-HALO 3
    8-Shaun White Skateboarding
    9-Forza 3
    10-Alan Wake
    11-Mafia 2
    12-Left 4 Dead 2
    13-Call of Duty:Modern Warfare 2
    14-Call of Duty:Black Ops
    15-Splinter Cell:Conviction
    16-UFC 2010

Şimdilik düşündüğüm ilk 5 oyunu üste yazdım zaten. oyunları co-op, split screen ağırlıklı almak istiyorum. bu ilk 5 oyundan hangilerini değiştirim yoksa böyle iyi mi? önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelfree -- 20 Ocak 2011; 14:19:22 >
  • araba yarışı yok mu splitscreen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

araba yarışı yok mu splitscreen?

Var.Forza 3, Blur Pgr4
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForce_TR

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

araba yarışı yok mu splitscreen?

Var.Forza 3, Blur Pgr4

blur'u pcde oynadım beğenmedim ama konsolda güzel olabilir.forza 4ü bekliycez ama o da ne zaman çıkar?
  • borderlands cok zevkli oluyor. army of two ise oynamadim ama puanlari çok düşüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrelios

borderlands cok zevkli oluyor. army of two ise oynamadim ama puanlari çok düşüktü.

neyin yerine borderlands ı aliyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.