Şimdi Ara

CNBC: Türkiye 2 hafta içinde S-400'den Vazgeçmezse Yaptırımları Yiyecek! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
5
Favori
109.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S400 ler bizi kimden koruyacak acaba? Sadece bunu merak ediyorum. Sovyetlere karşı kurulmuş olan Natoya üye olduğumuzu falan bir kenarı koyalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkili dış politikanın zararlarını bir gün görecektik.
    Güzel bir kızın 2 erkeğe göz kırpması gibi...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün s-400 isteyen acaba hükümet mi yoksa tsk mı? Bunu önce net şekilde anlamamız gerekir. Akdeniz olayı zaten başlı başına bir savaş çıkma olası var. Acaba Cumhurbaşkanı üretilecek fırkateyni mi beğenmedide destroyere çevirdiler. Bizim için zor günler olabilir ama s-400 konusunda geri adım atılmaması gerekiyor. Ruslarada çok güvendiğimizden değilde mevcut şartlarda şuan bizim için s-400 almamız şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar alın, hazırlanın, yoksa o füzeler size girer
  • Numan N kullanıcısına yanıt
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolar loading.. 7
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xdian

    Bugün s-400 isteyen acaba hükümet mi yoksa tsk mı? Bunu önce net şekilde anlamamız gerekir. Akdeniz olayı zaten başlı başına bir savaş çıkma olası var. Acaba Cumhurbaşkanı üretilecek fırkateyni mi beğenmedide destroyere çevirdiler. Bizim için zor günler olabilir ama s-400 konusunda geri adım atılmaması gerekiyor. Ruslarada çok güvendiğimizden değilde mevcut şartlarda şuan bizim için s-400 almamız şart.
    Hem S-400 hem de destroyer işinin tamamıyla TSK'nın kararı olduğundan emin olabilirsin.
  • Bu garip bu görevde olduğu sürece o es 4yüzler den kesinlikle vazgeçilm..

    Şaka lan şaka..

    Yarın vazgeçerler..

    Millet de alkışlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taviz beraberinde tavizi getirir. Zamanında Kıbrıs içinde ambargo uyguladılar ne oldu? Battık mı, yok mu olduk? Fakirleştik ama Kıbrıs'ı bırakmadık. Ambargo sonucunda Aselsan'ı kuruduk ve yerli savunma sanayinin temelleri atıldı. Bugün Kıbrıs sayesinde Akdeniz petrollerinde hakkımız olanı almaya çalışıyoruz. S400'ü alalım bedeli neyse de ödeyelim. Belki ekonomi daha kötüye gidecek daha çok fakirleşeceğiz ama geleceğimizi kurtaracağız. ABD ile şimdi ters düşmesek gelecekte ters düşeceğiz zaten. Kaçınılmaz son belliyken geri adım atmamak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 22 Mayıs 2019; 4:25:55 >
  • Düşük_Baglanti kullanıcısına yanıt
    İsrail’e karşı alıyoruz. En büyük tehdit İsrail. Farkındaysanız yahudiler için anadolunun bir önemi yok onların istediği kutsal topraklar dediği arap yarımadası ve ülkemizin güneydoğu kesimi. Eğer s400 almazsak arap yarımadasında savunulacak kutsal topraklarımız kalmaz başımızı kaldırdığımız anda nükleer tehditi yeriz. Dibimizde terör koridoru kurmaya çalışanda terör örgütlerine destek verende asıl israildir. Ypg ve daeş’i kuranlarda onlardır. Ypg’yi sınır ötesine geçmeyelim diye daeş’i arapların birlik beraberleriğini bozup kolayca işgal edilebilir hale getirmek için kurdular. Daeş sözde islam terör örgütü ama hiç israile saldırmak istediklerini görmedik hep müslümanlara saldırdılar halifelik makamının son adresi olan ülkemize kafa tuttular.

    Bu yüzden hristiyanlar İstanbul’a saldıramaz ama siyonistler için sorun yok.

    Patriot alıp israil’i durduramayız herseyini biliyorlardır. Abd’nin s400’le derdi olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı yunanistana da s300 aldırmazlardı. Dert israili’in derdi yayılmacı politikalarını arttırmak istiyorlar önlerindeki en büyük engel biziz. Artık eskisi gibi avrupa’nın arap yarımadası ile işi kalmadı petrol’e olan ihtiyaç gün geçtikte azalacak zaten arapların petrolüde bitecek.

    Bunu fırsat bilen israil atağa kalkmaya hazırlanıyor. Petrol olsun olmasın bizim için israil kadar önemli topraklar arap yarımadası.

    S400 deyince siyonist trump’la en çok sesi çıkan kim israil. F35 tehditinde abd ile birlikte ortaya atlayan kim israil bunu göremiyorsanız bu çoğrafya üzerindeki politikaları tekrar bir inceleyin derim.

    S400 bir savunma sistemi ABD’yi tehdit edecek bir yönü yok düşünürseniz bundan en çok etkilenecek olanın abd değil israil olduğunu anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 22 Mayıs 2019; 5:1:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Düşük_Baglanti kullanıcısına yanıt
    İşler boka sararsa diye alıyoruz. Bu kafayla hiçbir savunma harcaması yapılmaz. Oyun teorisi aksini buyuruyor. Herkes kendi önlemini alır, sonra diplomatik olarak savaşın çıkmaması için herşey denenir. NATO üyesi olmak sonsuza kadar NATO üyesi olarak kalmayı gerektirmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • payners kullanıcısına yanıt
    saman ithal

    soğan ithal

    patates ithal

    et ithal

    aga sen milletle testismi geçiyon
  • Bu iş için bahis oynatan bir site var mı acaba? Eğer varsa "Türkiye S400 almaktan vazgeçer"e oynamak lazım, kazanmak %100 garanti.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın. Düşünceleriniz baştan aşağıya çocukça. Vuralım, kıralım asalım keselim edebiyatlarını artık bırakın.

    Türkiye ne yazık ki öyle kendimizi dev aynasında görebileceğimiz gibi bir ülke değil. İnsanımız ve toplum öyle bir millet de değil. Tarihte kılıçla, bilekle kazandıklarımızı cehaletimiz, üç kağıtçılıklarımız yüzünden kaybettik ve devam ediyoruz. S400 olmazsa olmaz diyorsunuz da bir taraftan tank-palet fabrikasını satıyorsunuz. Fabrikaları satıyorsunuz. Biraz cehaletten kurtulup at gözlüklerle bakmayın artık. Boyumuzdan büyük işlere kalkışıp halkı sefil , aç, perişan duruma düşürmenin bir anlamı yok.

    Siyasetçilerin rant, hırs ve arzularının bedelini millete ödetmenin etik bir tarafı yok. Canımızla, malımızla, geleceğimizle bedel ödeyeceğimiz konularda siyasetçilerin hatalarını göz göre göre alkışlamanın gereği de yok.

    Kendi hava savunma sistemini yapmaya çalışırsın anlarım. İşte o zaman malımı canımı geleceğimi feda ederim. Hep birlikte edelim. Suriye'yi karıştıran biziz, suriyelileri başımıza bela eden yine biziz. 30 - 40 Milyar dolar para harcamışız. Rahat durup bu paralar ile ne hava, deniz savunma sistemleri kurulurdu kim bilir.

    Sizin gibi bedavaya şovenistlik yapanlardan bıktık, usandık artık. Bu zihniyet Osmanlı'yı yedi bitirdi. Binler, milyonlar hayatını verdi. Yetyer artık, biraz kitap okuyun, aklınızı çalıştırın da bu zihniyet yüzünden yine aynı bedelleri bu millete ödedmeyin..




  • payners kullanıcısına yanıt
    Afedersiniz de ne üretildiğini sanıyorsunuz? Kendimizi Çin ile mi kıyaslacağız. Elimizde ürettiğimiz hiçbir şey yok. Olanları da sattık tarımı bile öldürdük ve herşeyi yurtdışından ithal eder hale getirdik. Bunca zamandır kafanız neredeydi? Kuma mı gömüyorsunuz? Oruç mu vuruyor kafanıza bir şey mi içiyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    PYD'nin envanterinde ki kısa menzilli füze gücünü yazabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papaz işine dönmesinde yada dönecekse doları şimdiden istifleyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S400 gercekten hangi tehditlere karsi aliniyor.Daha farkli savunma sistemlerine yonelebilir miydik acaba diye dusunmeden edemiyorum.
    Rusya ile barismak icin verilen tavizlerden biri gibi geliyor nedense.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Millet rahip olayını yazıyorda suriyedeki resmi olarak türkiyeye ait tek toprak olan caber kalesini süleyman şah türbesini ışıd ve ypgye teslim etmiş ülkeyiz.
    Böyle bir rezillik hiçbir hükümet zamanında yaşanmadı. Saldırırlar diye türbe taşıyan toprağı terk eden bir ülke daha yoktur.
    Yav arkadaş şunu hatırlatmayın valla utanıyorum ya. Bizim gibi bir millet 3-5 çapulcudan kaçtıyala orda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.