Şimdi Ara

CNBC: Türkiye 2 hafta içinde S-400'den Vazgeçmezse Yaptırımları Yiyecek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
5
Favori
109.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biri bana s400'ü kimden korunmak için aldığımızı söylebilir mi?

    Nato ülkelerine karşı desen, bizzat mevlut çavuşoğlu natonun korkması gereken bir şey yok sistemi onların uçaklarına tanıtacağız dedi?

    Rusya desen, malı zaten arap faikten alıyoruz kimi kimden koruyacak?

    Terör örgütleri desen, 35000 feet üzeri balistik füzesi veya savaş uçağı olan terör örgütü varda biz mi bilmiyoruz?

    Uzaylılara karşı mı alıyoruz?
  • Abicim dogu akdeniz`de misir fransa israil`e karsi aliniyor mu yazan ararsin, turkiye`nin hava savunmasi yokmus diyen mi...

    Eee kocum Madem Fransa vs... dusmanimiz, bizim nato`da ne isimiz var ?

    Eger nato dostumuzsa fransa nasil tehdit oluyor ve s400`u rusya`ya ve muttefiklerine karsi almiyorsak, kime karsi aliyoruz ?

    Hadi Nato bizim dusmanimiz ve bizi birlikten attilar. s400`le mi savunacaz ulkeyi ?

    s400 yetecek yani ?

    Size bir sey soyleyeyim, laf aramizda kalsin, eger caatsa yaptirimlari devreye girer ve dolar 10-15 lira olursa, beka sorunu o zaman baslar iste...


    Ekonomi yoksa, s400`le gemi yurumez.

    Her ulkenin gucu belli ve bu guc cercevesinde hareket etmek gerekiyor, bu asilirsa, olabilecekler tahayyul edilemez boyutlara cikabilir.

    Karsimizda izlanda yok, ABD var. ABD`yi ortadoguda herkes katil olarak taniyor.

    Yazik etmeyin ulkeye...
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Numan

    Cok guzel baslamissin az bile soylemissin, tamamen katiliyorum. Eger senin egemenligine bir kasit varsa ambargo falan dinlemezsin, 74teki gibi girersin.

    Siz S400'e askeri mesele olarak mi bakiyorsunuz? Eger boyle bir cekinceniz olsaydi ABD almayin onlari size Patriot verelim dediginde kabul ederdiniz. Biz ABD ile politik bir savasta degil miydik? Brunsonuydu, Zarrabiydi, S400uydu, F35iydi, Dolariydi hepsinin temeli bu Suriyede kurulmasi istenen Kurt devleti uzerine yapilan politik kavga degil mi? Peki su an elimizde ABDyi caydiracak kozumuz var mi? S400 u cekistiriyoruz iste hala. Bir sonraki planimiz ne peki? Biz 70 yildir NATO denen bu topluluk icinde degil miyiz? Butun askeri planlanlamamiz, teskilatlanma, techizati, tatbikati bu askeri birlik ile uyumlu degil mi? Hadi allah belanizi versin deyip NATO'dan ciktik. Kime yanlayacagiz? Rusya'ya mi? Bugun Rusya, ABD ile Suriye uzerinde anlassa seni adam yerine mi koyacak saniyorsun? Rusya eger istedigini alirsa, sinirinda kurulacak olan Kurt devletine karsi niye senin yaninda olsun? Yahu Rusya ne zaman bizim muttefikimiz oldu?

    Ben siyasetci degilim, hic birimiz stratejist de degiliz. Ben kendi acimdan baktigimda bu olaylarda Turkiyenin hakli oldugunu dusunuyorum, hatta S400 bence cok guzel bir hamleydi fakat artik cikmazdasin. Begensek de begenmesek de biz NATO icindeyiz, MAALESEF en buyuk guvencemiz bu. MAALESEF biz ABD'ye muhtaciz. Bizi ABD'ye muhtac eden de yine bizim politikacilarimiz. Mezarlarinda rahat uyumasinlar.

    Buyuk resim, dis gucler, biz cok gucluyuz, hepsi beraber gelsin, biz Turkuz yeriz bitiririz falan comari eglendirir. Biraz gercekci olmak lazim.
    Kimse de kalkip madem elimizde koz yok teslim edelim ulkenin anahtarini madem demiyor. Cikmazdaysan en az zararla atlatmanin yoluna bakarsin, etrafindan dolasir baska bir cozum bulursun.

    Alıntıları Göster
    Siz de güzel açıklamışsınız hocam durumu. Şüphe ve endişe etmekte haklı olduğunuz yerler var elbette. Gördüğüm, duyduğum ve bilgisine güvendiğim insanlar üzerinden yaptığım çıkarımlarla cevap vereyim.

    Abd başlangıçta bize Patriot vermedi. Defalarca kez istedik ama bir türlü vermedi. Sonrasında ise Türkiye yeni arayışlara girdi. S-400, Patriot'a kıyasla daha iyi bir sistem ama burası çok önemli değil. Bu işin güzelliği; bizlerle teknoloji paylaşımı yapacak olmalarıdır. Rusya, S-400'ün kodlarını Türkiye'ye vermeyi kabul etti. Bu çok ama çok önemli bir şey. Savunma sistemlerini az biraz takip ediyorsanız, yazılım ve kod gibi konuların ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur zaten. S-400'le birlikte Türkiye teknolojisini geliştirmiş ve kendi sistemlerini geliştirmek için fırsat bulmuş olacak. Rusya'nın "Türkiye ile beraber ortaklaşa S-500'ü geliştireceğiz." sözünü de unutmamak gerekir.

    Olaya askeri gözden cevap verdim. İşin bir de politik kısmı var elbette. Türkiye, Fetö deşifre olduğundan beridir Nato'dan hızla uzaklaşmakta ve buna göre önlemler almaya çalışmakta. Söylediğiniz gibi Nato'ya öyle bir bağımlı hale getirmişler ki bizi, bağımsız hareket edemiyoruz bir türlü. Türkiye bir süredir boynuna geçirilen tasmayı çıkarmaya ya da en azından gevşetmeye çalışmakta. Ne kadar başarılı olabiliriz onu zaman gösterecek. O tasma ya kopacak ya da bizi boğacak. Her halükarda şimdiki gibi kalamayacağımızı biliyorum ama.

    Son paragrafınıza da hak veriyorum. Böyle ucuz ve hamasi söylemler ancak cahilleri gaza getirir. Türkiye'nin girmekte olduğu süreç, bizleri korkutması gereken bir süreçtir. Canımızı çok fena yakabilir. Lakin emekli komutanların söylemleri olsun, tanıdığım bazı muvazzaf subaylardan duyduğum şeyler olsun, hepsi de benzer şeyleri söylüyor. Devlet birçok şeyi göze almış durumda. Bu işlerden nasıl en az zararla çıkarız diye çabalıyorlar sadece. Hiçbir şeyden vazgeçmeye niyetleri yok yani.




    @Düşük_Baglanti
    Olası bir Doğu Akdeniz savaşı veya yüz bini geçen Pyd'ye karşı, Türkiye'nin kendi hava sahasını koruma çabasıdır bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Mayıs 2019; 2:10:5 >




  • La bi papazi elimizde tutamadik elimizdee adam catir catir ajanlik yapmis bir devlet gorevlisiydi rusyadan nereye getiriyorsun 1.sinif hava savunma sistemini

    Buraya yaziyorum suriyede de kaybedecegiz s400de gelmeyecek akdenizde de kaybedecegiz ve bunlara az bucuk direndigimiz icin bir de boyle kaybediyoruz zira elimizde güç yok güç ne siyasal ne askeri ne ekonomik güç yok

    Üzgünüm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemde anasayfaya koymuşlar dünya bizi konuşuyor reis saolsun

    CNBC: Türkiye 2 hafta içinde S-400'den Vazgeçmezse Yaptırımları Yiyecek!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MağaraAdam

    İnsanları kutuplaştır, ötekileştir, çaldılar de, iftira at, sonra bunu insanların anlaması lazım artık, yemezler, samimi değilsiniz, derdiniz ülkenin bekası olsaydı, bu kriz döneminde yok yere seçime gitmezdik. Sizin beka sorununuz ranttan başka bir şey değil.

    akp akıllanıp iç cepheyi güçlü tutmadığı sürece, maalesef ülke olarak çok daha zor günler görürüz.

    Alıntıları Göster
    Her söylenen zorlarına gider ama baksan ağızları Allah için azıcık rahat durmaz.

    Hiç uzağa gitmeden soruyorum şu bölümde neden sizden başka kimse yok. Saysan 1 elin parmağını geçmez. Sizin gibi düşünmeyenlere neler dediklerinizi yazayım mı? Çünkü sayenizde her gün okuyorum.

    Ya da sosyal medyada görüp bir örnek üzerinden milyonları aynı kefeye koyup hakaretlerinizi mi yazayım?

    Sizin derdiniz dediklerin olsaydı ilk başta siz yapmazdınız. Onun için ağlamaya hacet yok. Ajitasyon da yapma.


    Konu için ise ben ne dedim. Bu olayın iç siyaset ile alakası yok. Siyaset üstü meseleler bunlar dedim. Anlamamışsın yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

    Yahu Mevlut Çavuşoğlu demedi mi nato uçaklarını s400 lere tanıtıcağız, vurmayacak diye?Hala neyin doğu akdenizden bahsediyorsunuz.

    Alıntıları Göster
    Ben işin uzmanı değilim sen de değilsin ama azıcık mantık ta mi yok?

    Istediğin uçağı dost yaparsın istediğini düşman. Bugün dost yaptığını yarın düşman yaparsın. Yeter ki bunu yapabilecek yazılım senin kontrolünde olsun. Bu da bizim kontrolümüzde mi olacak? Evet.

    Yani şunu düşünemeyecek ne var? Çavuşoğlu böyle der tabi. Sonuçta nato müttefiğiyiz. Ama bunu dedik diye yarın sorun olursa nato uçağını vuramayacak miyiz ? Yahu bunu cidden düşündün mü?

    Bu sistemi biz elimizi kuvvetlendirmek için alıyoruz. Ne olursa olsun güçlü olmak zorundayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Millet rahip olayını yazıyorda suriyedeki resmi olarak türkiyeye ait tek toprak olan caber kalesini süleyman şah türbesini ışıd ve ypgye teslim etmiş ülkeyiz.
    Böyle bir rezillik hiçbir hükümet zamanında yaşanmadı. Saldırırlar diye türbe taşıyan toprağı terk eden bir ülke daha yoktur.
  • Dereyi geçene kadar ayıya dayı diyeceksin.

    S400 teknik olarak bütün NATO standartlarına uysa bile ki mümkünatı imkanı yok ABD'yi karşına almanın bu devirde mantığı yok.

    S400 ler tabiri caizse Edirne'den içeri girmemesi lazım. Bu konu bu kadar basit.

    Burada elinizdeki iphonecuklardan yaptığınız kof milliyetçilik ve halkların kardeşliği edebiyatı boş lafügüzaf...

    Avrupa Birliği bile ABD karşısında zor manevra yapabiliyor. Bize ne oluyorsa . Adamın aklını alırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Siz de güzel açıklamışsınız hocam durumu. Şüphe ve endişe etmekte haklı olduğunuz yerler var elbette. Gördüğüm, duyduğum ve bilgisine güvendiğim insanlar üzerinden yaptığım çıkarımlarla cevap vereyim.

    Abd başlangıçta bize Patriot vermedi. Defalarca kez istedik ama bir türlü vermedi. Sonrasında ise Türkiye yeni arayışlara girdi. S-400, Patriot'a kıyasla daha iyi bir sistem ama burası çok önemli değil. Bu işin güzelliği; bizlerle teknoloji paylaşımı yapacak olmalarıdır. Rusya, S-400'ün kodlarını Türkiye'ye vermeyi kabul etti. Bu çok ama çok önemli bir şey. Savunma sistemlerini az biraz takip ediyorsanız, yazılım ve kod gibi konuların ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur zaten. S-400'le birlikte Türkiye teknolojisini geliştirmiş ve kendi sistemlerini geliştirmek için fırsat bulmuş olacak. Rusya'nın "Türkiye ile beraber ortaklaşa S-500'ü geliştireceğiz." sözünü de unutmamak gerekir.

    Olaya askeri gözden cevap verdim. İşin bir de politik kısmı var elbette. Türkiye, Fetö deşifre olduğundan beridir Nato'dan hızla uzaklaşmakta ve buna göre önlemler almaya çalışmakta. Söylediğiniz gibi Nato'ya öyle bir bağımlı hale getirmişler ki bizi, bağımsız hareket edemiyoruz bir türlü. Türkiye bir süredir boynuna geçirilen tasmayı çıkarmaya ya da en azından gevşetmeye çalışmakta. Ne kadar başarılı olabiliriz onu zaman gösterecek. O tasma ya kopacak ya da bizi boğacak. Her halükarda şimdiki gibi kalamayacağımızı biliyorum ama.

    Son paragrafınıza da hak veriyorum. Böyle ucuz ve hamasi söylemler ancak cahilleri gaza getirir. Türkiye'nin girmekte olduğu süreç, bizleri korkutması gereken bir süreçtir. Canımızı çok fena yakabilir. Lakin emekli komutanların söylemleri olsun, tanıdığım bazı muvazzaf subaylardan duyduğum şeyler olsun, hepsi de benzer şeyleri söylüyor. Devlet birçok şeyi göze almış durumda. Bu işlerden nasıl en az zararla çıkarız diye çabalıyorlar sadece. Hiçbir şeyden vazgeçmeye niyetleri yok yani.




    @Düşük_Baglanti
    Olası bir Doğu Akdeniz savaşı veya yüz bini geçen Pyd'ye karşı, Türkiye'nin kendi hava sahasını koruma çabasıdır bu.

    Alıntıları Göster
    Pyd'nin elinde 35000 bin feeti geçen balistik füze yada savaş uçağı yokki, pyd'ye güç gösteri olsun diye mi alıyoruz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Siz de güzel açıklamışsınız hocam durumu. Şüphe ve endişe etmekte haklı olduğunuz yerler var elbette. Gördüğüm, duyduğum ve bilgisine güvendiğim insanlar üzerinden yaptığım çıkarımlarla cevap vereyim.

    Abd başlangıçta bize Patriot vermedi. Defalarca kez istedik ama bir türlü vermedi. Sonrasında ise Türkiye yeni arayışlara girdi. S-400, Patriot'a kıyasla daha iyi bir sistem ama burası çok önemli değil. Bu işin güzelliği; bizlerle teknoloji paylaşımı yapacak olmalarıdır. Rusya, S-400'ün kodlarını Türkiye'ye vermeyi kabul etti. Bu çok ama çok önemli bir şey. Savunma sistemlerini az biraz takip ediyorsanız, yazılım ve kod gibi konuların ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur zaten. S-400'le birlikte Türkiye teknolojisini geliştirmiş ve kendi sistemlerini geliştirmek için fırsat bulmuş olacak. Rusya'nın "Türkiye ile beraber ortaklaşa S-500'ü geliştireceğiz." sözünü de unutmamak gerekir.

    Olaya askeri gözden cevap verdim. İşin bir de politik kısmı var elbette. Türkiye, Fetö deşifre olduğundan beridir Nato'dan hızla uzaklaşmakta ve buna göre önlemler almaya çalışmakta. Söylediğiniz gibi Nato'ya öyle bir bağımlı hale getirmişler ki bizi, bağımsız hareket edemiyoruz bir türlü. Türkiye bir süredir boynuna geçirilen tasmayı çıkarmaya ya da en azından gevşetmeye çalışmakta. Ne kadar başarılı olabiliriz onu zaman gösterecek. O tasma ya kopacak ya da bizi boğacak. Her halükarda şimdiki gibi kalamayacağımızı biliyorum ama.

    Son paragrafınıza da hak veriyorum. Böyle ucuz ve hamasi söylemler ancak cahilleri gaza getirir. Türkiye'nin girmekte olduğu süreç, bizleri korkutması gereken bir süreçtir. Canımızı çok fena yakabilir. Lakin emekli komutanların söylemleri olsun, tanıdığım bazı muvazzaf subaylardan duyduğum şeyler olsun, hepsi de benzer şeyleri söylüyor. Devlet birçok şeyi göze almış durumda. Bu işlerden nasıl en az zararla çıkarız diye çabalıyorlar sadece. Hiçbir şeyden vazgeçmeye niyetleri yok yani.




    @Düşük_Baglanti
    Olası bir Doğu Akdeniz savaşı veya yüz bini geçen Pyd'ye karşı, Türkiye'nin kendi hava sahasını koruma çabasıdır bu.

    Alıntıları Göster
    Zaten benim S400 u guzel hamle olarak gormemin en buyuk sebebi ABD'nin size Patriot verelim teklifiydi. Cunku yillardir ksr bkma ya kngre izn vrmedi .s diyen ABD bir anda geri vites yapti.
    Amma lakinki Rusya bize S400 un kodlarini verecek, bizle S-500 u gelistirecek falan diyenlere inanirsaniz neden yardim etsin neden gelistirsin derim. Saf misiniz diye de sorarim. Babasinin hayrina yapmiyor ya. Hadi Rusyanin kendince hesaplari var bunu vermek istedi, biz hali hazirda beraber gelistirdigimiz F35 projesini, butun askeri guvencemizi, kagit ustunde de olsa muttefiklerimizi sirf bi S-400 yuzunden niye cope atalim? Bu kadar krize girilecek kadar mi onemli bu? Dunyanin parasini bastigin F35 onemli degil mi? Bu isin terazi boyutunda anlasamiyoruz sizinle.
    Ben ulkenin durumunu sizin gibi gormuyorum, S400 alarak ne NATO'daki konumunuzu guclendirirsiniz, ne de buna bir onlem diyebilirsiniz. Ben NATO'ya karsi degilim, Turkiye'nin NATO icinde kalmasini isterim. Cunku alternatifi yok. Cunku Rusya bizim dostumuz degil, muttefigimizse hic degil. Bu toplulukta olmak bu topluluga kole olmak anlamina gelmiyor, icinde bulun, nimetlerinden faydalan ama hic bir zaman muhtac olma. IHA da istedik vermediler, kendimiz yapabildik ve hala guzel isler yapiyoruz. Yine soyleyeyim, Rusya bu isin teknolojisini bizimle paylasmaz, paylasacak olsa bile girilen krize degmez. Biz su an en olmamasi gereken zamanda bataga dustuk, sen basimizdakiler serin kanli olur dogru hamlelerle bizi buradan cikarir dersin, ben aksine fevri davranirlar cirpinip bizi daha da boka sokarlar derim. Gozu karalik her zaman iyi bir sey degil. Insallah siz hakli cikarsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

    Pyd'nin elinde 35000 bin feeti geçen balistik füze yada savaş uçağı yokki, pyd'ye güç gösteri olsun diye mi alıyoruz?

    Alıntıları Göster
    Yahu güç gösterisi gibi basit bir sebep için bunca sıkıntıyı çekmeye değer mi hiç? Balistik yok ama kısa menzilli ciddi füze gücüne sahipler. Abd baya bir yatırım yaptı buraya. Ama ben Pyd'ye bir saldırı yapacağımızı sanmıyorum zaten. Abd, vakti geldiğinde bunları İran'a saldırtabilir. Bu ordumsu şeyin kurulma amaçlarından birisi de İran zaten.




  • Alamazlar, atar gider yaparlar sonra da trump ağaları ne diyorsa o olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Numan

    Zaten benim S400 u guzel hamle olarak gormemin en buyuk sebebi ABD'nin size Patriot verelim teklifiydi. Cunku yillardir ksr bkma ya kngre izn vrmedi .s diyen ABD bir anda geri vites yapti.
    Amma lakinki Rusya bize S400 un kodlarini verecek, bizle S-500 u gelistirecek falan diyenlere inanirsaniz neden yardim etsin neden gelistirsin derim. Saf misiniz diye de sorarim. Babasinin hayrina yapmiyor ya. Hadi Rusyanin kendince hesaplari var bunu vermek istedi, biz hali hazirda beraber gelistirdigimiz F35 projesini, butun askeri guvencemizi, kagit ustunde de olsa muttefiklerimizi sirf bi S-400 yuzunden niye cope atalim? Bu kadar krize girilecek kadar mi onemli bu? Dunyanin parasini bastigin F35 onemli degil mi? Bu isin terazi boyutunda anlasamiyoruz sizinle.
    Ben ulkenin durumunu sizin gibi gormuyorum, S400 alarak ne NATO'daki konumunuzu guclendirirsiniz, ne de buna bir onlem diyebilirsiniz. Ben NATO'ya karsi degilim, Turkiye'nin NATO icinde kalmasini isterim. Cunku alternatifi yok. Cunku Rusya bizim dostumuz degil, muttefigimizse hic degil. Bu toplulukta olmak bu topluluga kole olmak anlamina gelmiyor, icinde bulun, nimetlerinden faydalan ama hic bir zaman muhtac olma. IHA da istedik vermediler, kendimiz yapabildik ve hala guzel isler yapiyoruz. Yine soyleyeyim, Rusya bu isin teknolojisini bizimle paylasmaz, paylasacak olsa bile girilen krize degmez. Biz su an en olmamasi gereken zamanda bataga dustuk, sen basimizdakiler serin kanli olur dogru hamlelerle bizi buradan cikarir dersin, ben aksine fevri davranirlar cirpinip bizi daha da boka sokarlar derim. Gozu karalik her zaman iyi bir sey degil. Insallah siz hakli cikarsiniz.

    Alıntıları Göster
    Ben de "Kesinlikle Nato'dan çıkmalıyız. Yaşasın Avrasya!" diye bir kafa yapısında değilim zaten. Faydadan çok zarar getirecekse bir manası kalmaz. Yalnız müttefik bildiğimiz ülkeler, yakın gelecekte yaşanacak olan şeylerde bize karşı tavır alacaklar. Daha şimdiden Akdeniz'de karşımızda Yunanistan-Güney Kıbrıs, Fransa, İsrail, Mısır ve Abd var. Bizim çıkarlarımızı pek umursamıyorlar açıkçası. En azından bazı konularda Türkiye'nin kendi elini güçlendirmesi, Nato içerisindeki konumunu da güçlendirir zaten. Zayıf kalırsak her dediklerine eyvallah demek zorunda kalırız.

    Rusya'nın niye destek verdiği ise açık zaten. Türkiye'nin Nato'dan kopmasını istiyor. Onlar da kendi çıkarlarına bakıyorlar elbette. Nato'nun 2. büyük ordusunun kendisine düşmanca davranmasını istemezler haliyle.


    Bir de F-35 konusunda müsait bir anınızda şu videoyu izlemenizi rica ediyorum. Emekli Tümgeneralimiz kendi düşüncelerini aktarmış.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Mayıs 2019; 2:56:49 >




  • Böyle karışık bir dönemde keşke başımızda akepe gibi iş bilmez ve batakçı bir hükümet olmasaydı. Kim bilir aptalca politikalarıyla bizi daha ne zor durumlara sokacaklar ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Yahu güç gösterisi gibi basit bir sebep için bunca sıkıntıyı çekmeye değer mi hiç? Balistik yok ama kısa menzilli ciddi füze gücüne sahipler. Abd baya bir yatırım yaptı buraya. Ama ben Pyd'ye bir saldırı yapacağımızı sanmıyorum zaten. Abd, vakti geldiğinde bunları İran'a saldırtabilir. Bu ordumsu şeyin kurulma amaçlarından birisi de İran zaten.

    Alıntıları Göster
    Peki şunu merak ediyorum. Altı üstü kaç batarya verecekler ki? Yani pyd oradan dandik bir füze sallasa bunun için bir tane s400 füzesi mi ateşlenecek?
    Diyelim ki 5-10 tane attılar biz tüm malzemeyi filistinlilerin yaptığı kassam roketleri gibi uyduruk şeyler için mi harcayacağız?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Peki şunu merak ediyorum. Altı üstü kaç batarya verecekler ki? Yani pyd oradan dandik bir füze sallasa bunun için bir tane s400 füzesi mi ateşlenecek?
    Diyelim ki 5-10 tane attılar biz tüm malzemeyi filistinlilerin yaptığı kassam roketleri gibi uyduruk şeyler için mi harcayacağız?

    Alıntıları Göster
    O kadarını ben de bilmiyorum. Beni aşan sorular bunlar.
  • Hem çok bilmişsin hemde cahilsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin bittiğini düşünen bir ben miyim? Sanki ilk 10 batık devletler arasında daimi yerimizi alacakmışız gibi bir his var içimde. Malum coğrafya da kaynıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.