Şimdi Ara

Cnbc-e'den Ocak Ayı Sürprizi (MICHAEL HANEKE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cnbc-e'den Ocak Ayı Sürprizi (MICHAEL HANEKE)

Cnbc-e Ocak ayı içinde Avusturyalı ünlü yönetmen Michael Haneke'nin "duygusal buzlaşma" adını verdiği üçlemeyi yayınlayacak. Şiddete, aile içi sorunlara, yabancılaşmaya ve teknolojiye getirdiği sıradışı yorumuyla dünyaca ünlü bir yönetmen haline gelmiştir Haneke. Michael Haneke'yi ya seversiniz ya nefret edersiniz. Bu tip bir adamdır. Eğer ismini duymadıysanız yada filmlerini izlemediyseniz bu ay Cnbc-e'de bu fırsatı kaçırmayın. Yayın tarihleri aşağıda verilmiştir.

Üçlemenin İlki: Der Siebente Kontinent (Yedinci Kıta) : 16 OCAK 22:00
    Üçlemenin İkincisi: Benny's Video (Benny'nin Videosu) : 23 OCAK 22:00
    Üçlemenin Sonuncusu: 71 Fragmente Einer Chronologie Des Zufalls (Tesadüfi Bir Kronolojinin 71 Parçası): 30 OCAK 22:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De-Niro -- 16 Ocak 2008; 12:01:45 >

• haber verdiğin için tşkler..

tarihleri not aldım, vakt-i zamanı gelince cep telefonum hatırlatacak
  • Rica ederim hocam ben teşekkür ederim ilgine.
  • ben de izlemeye çalışacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

ben de izlemeye çalışacağım.

İzle hocam, tavsiye ederim. Ama bilindik tüm sinema yöntemlerini unut. Yani bu yönde bir beklentin olmasın. Çok daraltıcı bir anlatımı vardır Haneke'nin. Sabır ve alışkanlık ister. Özellikle Yedinci Kıta çok derinden etkiler insanı, moralini bozar. Umarım beğenirsin hocam. Şahsen benim en sevdiğim yönetmendir Michael Haneke.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

ben de izlemeye çalışacağım.

İzle hocam, tavsiye ederim. Ama bilindik tüm sinema yöntemlerini unut. Yani bu yönde bir beklentin olmasın. Çok daraltıcı bir anlatımı vardır Haneke'nin. Sabır ve alışkanlık ister. Özellikle Yedinci Kıta çok derinden etkiler insanı, moralini bozar. Umarım beğenirsin hocam. Şahsen benim en sevdiğim yönetmendir Michael Haneke.

Ben de sana tam söylecektim Haneke filmlerini yayınlıyorlar gözün aydın diyr.

• quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà
    Ben de sana tam söylecektim Haneke filmlerini yayınlıyorlar gözün aydın diyr.

Zamanlamız iyiymiş o halde talha hocam. Kalp temizliğine örnek teşkil eden bir durum oluştu dersek pekte havada kalan bir söylem olmaz bu sanırım:)

Michael Haneke, sinemaya bakışımı değiştiren bir devrimcidir. Özellikle Funny Games fena bir filmdir. Aç karna izlenmemelidir. Neyse biz üçlemeye yoğunlaşalım. Sonrasında bol bol konuşuruz diğer filmlerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir aksilik olmazsa cnbc-e ustalar kuşağındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 8 Ocak 2008; 12:13:47 >
  • zaten cnbc-e kanalı olmasa yanmışız.. hiç tv açmazdım sanırım..

ha bir de TV8'de yaşamdan dakikaları seyrediyorum,
    gerçi sinan çetin pek iyi bir tercih olmamış ama napalım, hiç yoktan iyidir..
  • cnbc-e bu ay çok iyi filmler veriyor bu güzel üçlemeyide diğer filmlerin yanına yazıyorum saol kardeş
  • cnbce de geçen hafta civarı yayınlanan Zaman diye bir film vardı, uzakdoğu filmiydi

cnbcenin sitesinden fln baktım ama bulamadım bir bilgi, orjinal ismini de bilmiyorum
    yardımcı olabilir misiniz?

Haneke filmlerinide merak ediyorum ama izleyebiliceğimi sanmıyorum çünkü cnbce çekmiyor evdeki televizyon
    şimdi geçen hafta nasıl izledin diye sormayın, şu an başka yerdeyim çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

cnbce de geçen hafta civarı yayınlanan Zaman diye bir film vardı, uzakdoğu filmiydi

cnbcenin sitesinden fln baktım ama bulamadım bir bilgi, orjinal ismini de bilmiyorum
    yardımcı olabilir misiniz?

Haneke filmlerinide merak ediyorum ama izleyebiliceğimi sanmıyorum çünkü cnbce çekmiyor evdeki televizyon
    şimdi geçen hafta nasıl izledin diye sormayın, şu an başka yerdeyim çünkü

http://forum.divxplanet.com/lofiversion/index.php/t72293.html

• saolasın, bende bulmuştum divxplanette vericektim şimdi
    çok hızlısın
  • Önemli değil hocam. Çok güzel filmdir. Haneke filmlerinide izleyebilirsin umarım.
  • Üçlemenin ilk filmi olan Der Siebente Kontinent (Yedinci Kıta) bu akşam 22:00'da Cnbc-e'de. Kaçırmamanızı tavsiye ederim. Cnbc-e'nin film hakkındaki yorumu şöyle:

"Burjuvaziye dair sert gözlemleri ve çarpıcı eleştirileriyle tanınan Michael Haneke “The Seventh Continent” adlı filminde tipik bir modern ailenin nasıl duyarsızlaştığına dair etkileyici bir öykü anlatıyor. Haneke’nin “Kent Üçlemesi” adı verilen serisinin ilk ayağı olan “The Seventh Continent” dışarıdan bakıldığında sakin ama yakından gözlemlendiğinde çürümüş ve kokuşmuş bir ilişkiler ağının sarmaladığı çekirdek aileyi atar izleyicinin önüne. Rahatsız edici ama hiç şüphesiz iz bırakan bir film"
  • @De Niro, güzel topic. Cnbc-e'nin ustalara saygı kuşağının takip edilmesi çok güzel bir olay. Daha önce bende 11 Eylül için çekilen bir film olan "September 11" için bi topic açmıştım, bi kaç kendini bilmez başka yerlere çekmişti.

Herneyse konuya gelirsek Haneke Avusturyalı. Avustralyalı değil(Gerçi Almanya doğumlu ama). O kapitalistlerden Haneke gibi biri çıkamaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

@De Niro, güzel topic. Cnbc-e'nin ustalara saygı kuşağının takip edilmesi çok güzel bir olay. Daha önce bende 11 Eylül için çekilen bir film olan "September 11" için bi topic açmıştım, bi kaç kendini bilmez başka yerlere çekmişti.

Herneyse konuya gelirsek Haneke Avusturyalı. Avustralyalı değil(Gerçi Almanya doğumlu ama). O kapitalistlerden Haneke gibi biri çıkamaz...

Hocam herkes birşeyleri manipüle etmek için çaba harcar, bu alışık olmadığımız bir durum değil. Türkiye'de yaşamak bunu gerektirir. Ayrıca Avusturyalı olduğunu biliyorum ama sanırım dalgınlıktan Avustralyalı yazmışım, sen söyleyince farkettim:) Uyarın için teşekkürler. Düzelteyim hemen.

Evet o kapitalistler bu yüzden Haneke'yi sevmiyor hocam. Funny Games'in Hollywood versiyonunu da merak ediyorum. Naomi Watts ve Tim Roth isimleri oldukça yerinde. Bakalım nasıl olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Üçlemenin ilk filmi olan Der Siebente Kontinent (Yedinci Kıta) bu akşam 22:00'da Cnbc-e'de. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.

umarım kaçırmayacagım hocam ama bu hafta yazılı haftam.herkese yararlı olacağı kuşkusuz ama benim gibi genç bir izleyici için çok daha fazla şey öğrenilecek bir seri.

olurda izleyemezsem yorumlarınızdan faydalanmak isterim hocam.şimdiden teşekkürler.
  • Haber verdiğin için teşekkürler.Kaçırmam zaten tv'de ara sıra anca denk gelir böyle şeyler..
  • Bu akşam izlemeyi istiyorum ancak babam sever mi ki bu filmi malum evde tek tv var bir de altyazılı sanırım izleyemeyeceğim bu arada cinsellik içeren sahne var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.