Şimdi Ara

CMSTACKER + GAZ SOĞUTMA PROJESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
20.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ztn editle yazdığım yerde de soledim sorun olmicağını.

ben motoru tam bilmediğim için bole bir soru sormuştum
  • dün çift condanserin birleştirmesini tamamladım fakat kasa montesiz olduğundan resimleri sonra update edicem.
    kondanserin teki ön tarafa montelendi diğer ekzos borusu çıkışına normalde tek kondanser de yapabilirdim ama yükte problem çıkarabilir uzun süreli kullanılacağı için riske atmak istemedim.

komprasör kesinlikle problem çıkarmıyor içerde döküm değil bildiğim kadarı ile.
    radyatör ile kondanser arasında ben fark olmadığını biliyorum sadece gaz soğutmada kondanser deniyor, bildiğim kadarı ile benim için fazla önemli bişi olmadığından kafayı da takıp araştırmadım ha kondanser ha radyatör ama konumuz gaz soğutma olduğundan topiklerde kondanser olarak kullanacağız

küçük bi not düşeyim. komprasör aslında 134a gazla çalışıyor elimde 134tüp olmadığından ilk denemeleri 22 ile yapıp problem çıkamaz ise devam edicem yoksa 134a gazına geçicem.
    134a ile 22 arasında yaklaşn -10c fark oluşabiliyor isteğim 22 ile projeyi sonlandırmak.

• 134 gazlı bir kompresörü 22 basıp çalıştırabilio musun??*

içindeki yağı değiştirmek gerekmiyor mu???

ole bişi okumuştum
  • normalde öyle ama şuan için ilk vereceğim gaz 22 problem çıkarır da hararet yaparsa 134 vericem.
    danfoslar da yağ değişimine gerek kalmadan 22 basabiliyordum.
    son yaptığım kendi gaz soğutmam danfos 134a ama 22 ile 7/24 mükemmel çalışıyor.
  • Abi Peki Bu Sefer Niye Danfos Kullanmadın ? danfos daha iyi değilmi günlük kullanım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jettem -- 19 Temmuz 2006; 13:56:04 >
  • danfos çok büyük, gürültülü ve ağır, kasaya sığmaz.
    çok aşırı bir performans beklentim yok blok -25 -30 olsun yeter.
  • arbiter abi o rekorları nerden aldın çok güzel onlar
  • hocam çok harika bir proje daha çıkacak belli.Yanlız sizin projenin yapıldığı yerden 2-3 km uzaktan geçmek lazım Allah korusun ev değil cephanelik gibi

Şaka bir yana bu projenizin yaklaşık maliyeti nekadar (proje bitmeden biraz zor bir soru oluyor ama kendimi tutamadım) tabi öğrenmemizde bir sakınca yoksa
  • ali bir gün bana gelirsen az kullanılmış 20-30 bg bitzer bağışlıcam sana. böle ekovat falan kalbimi kırılıyor ehaha
  • onu bunu boşver elinde 12v mini ekovat varmı onu söyle ozaman bi çay ısmarlarız
  • yeni resimleri artık sistem kurulunca görücez yani bekliyelim bar icok mrk etiyorum kac derece olucak kasa içi gaz sogutma peh pehh
  • Çok Güzel Bir Çalışma Olacak Eminim Ve Oluyor Ben Bir Şey Sormak İstiyorum Konuyla Pek Alakası yok Ama Bende Yakında Böyle Bir Sistem Yapacam Ben Günlük Kullanmak için Yapacam Su Sogutmadaki Su ısınmasın Diye Bana Çok Performanslı Bir Şey Gerekmez - Lere İnmeyide Düşünmüyorum 5 Derece Gibi Felan Olması Lazım Benim Düşüncem su Sıcaklıgı Tabi Bunun İçin Nasıl Bir Komprasor Lazım Ve Sessizlik Çok Önemli Benim için Arkadaşlar Cevaplarınızı Bekliyorum

Kolay Gelsin
  • kimseyi kırmak istemem ama arkadaşlar son zamanlarda her yerde görüyorum, ben de yakında gazlı soğutma yada gaz destelki su soğutma yapıcam fln diye yazıyosunuz. ben size söliyim yapamazsınız. yani asla hayallerinizdeki giib olmaz bu iş çok zor. bunlardan değil 3-4, ancak 10-15 tane yapıp bozmuş insanlar ancak bunun ayarlarını tutturabiliyor. Ali burda kendi söylesin size ben bu işe 2 milyar para gömdüm, sonuncu da artık olmuştu ama bu sefer de büyüktü ve sesliydi.. sonuçta hayallerim olmadı paralar uçtu tecrübesi kaldı..
  • Burak haklı bizde yine aynı Wb projesi içindeyiz ancak bir türlü bitiremediğimiz gibi gün geçtikçe sorun +masraf çıkarıyor gerçekten çok çok zor bir olay görüntü olarak kolay görünüor ama işin içine girince zorluğu görüyorsunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur
    sonuçta hayallerim olmadı paralar uçtu tecrübesi kaldı..

Bu işler öyle olduğu gibi,yaşam öyledir,,,,diyerek;oc yapamayıp,felsefe yapalım :)

Kolay gelsin Ali
  • valla Arkadaşlar Su Sogutma Yaparken Hiç Zorlanmadım ama Bu wb Olayını bilmiyorum Bana Pek Zor Gelmedi Açıkcası Yapılabilir Bir Şey Gibi Görünüyor Tabi İşin içine Girmeden Anlasılmazda Ben Girecem Ama Kafaya Koydum Resimde Su Sistemi Var Bakabilirsiniz İmzada

Kolay Gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

kimseyi kırmak istemem ama arkadaşlar son zamanlarda her yerde görüyorum, ben de yakında gazlı soğutma yada gaz destelki su soğutma yapıcam fln diye yazıyosunuz. ben size söliyim yapamazsınız. yani asla hayallerinizdeki giib olmaz bu iş çok zor. bunlardan değil 3-4, ancak 10-15 tane yapıp bozmuş insanlar ancak bunun ayarlarını tutturabiliyor. Ali burda kendi söylesin size ben bu işe 2 milyar para gömdüm, sonuncu da artık olmuştu ama bu sefer de büyüktü ve sesliydi.. sonuçta hayallerim olmadı paralar uçtu tecrübesi kaldı..

Maddi külfet açısından uyarı gayet yerinde, lakin
    Bir musibet bin nasihattan hayırlıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: jettem

valla Arkadaşlar Su Sogutma Yaparken Hiç Zorlanmadım ama Bu wb Olayını bilmiyorum Bana Pek Zor Gelmedi Açıkcası Yapılabilir Bir Şey Gibi Görünüyor Tabi İşin içine Girmeden Anlasılmazda Ben Girecem Ama Kafaya Koydum Resimde Su Sistemi Var Bakabilirsiniz İmzada

Kolay Gelsin

daha önce elinize oksijen kaynağı alıp hatasız kaynak yaptınız mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jettem

valla Arkadaşlar Su Sogutma Yaparken Hiç Zorlanmadım ama Bu wb Olayını bilmiyorum Bana Pek Zor Gelmedi Açıkcası Yapılabilir Bir Şey Gibi Görünüyor Tabi İşin içine Girmeden Anlasılmazda Ben Girecem Ama Kafaya Koydum Resimde Su Sistemi Var Bakabilirsiniz İmzada

Kolay Gelsin

daha önce elinize oksijen kaynağı alıp hatasız kaynak yaptınız mı?

kaynak aldım evet diyebilirim ama hatasız kısmına evet diyemem :=)) bence katılıyorum King_Arthur a bu iş bek fazla su soğutma olayına benzemıyor başlayan bilir 2 3 ay ugrasıpta hiçbirşey yapamayınca anlıyorsun paranın ve zamanın nasıl gittini.. bence tecrubelı bırısınden yardım almıcaksanız birinci elden diyorum başlamayın..

• Kardeş öncelikle tebrik ederim girişkenliğinden dolayı.Pek bir bilgim yok Bu gaz hakkında ama her hangi bir güvenlik sorunu taşıyomu Alalh göstermisin patlama falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 20 Temmuz 2006; 3:07:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.