Şimdi Ara

CM Strom Sniper mı Corsair 400r mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu aralar çok kararsız kaldım arkadaşlar önce z9 almayı planlıyordum sonra z11 e baktım sonra 400r begendim şimdide strom sniper incelemesini okudum sanki 400r dan iyi gibi. bi kere 3 adet 200mm fan vs. avantajları var ama corsair 400r daha bi kaliteli gibi geliyor cm strom enine geniş boy olarak kücük gibi corsair de kısmen uzun enine dar gibi. sizin fikirleriniz ne olurdu bu iki kasa arasında fiyatını göz onune almazsak. zaten cm strom sniper vatanda 212 tl galiba. corsair de indirimle falan 220 ye gelir aynı fiyat olduklarını varsayıyorum.

• Corsair 500R Olmazmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 500r ile 400r arasında bildiğim kadarıyla 2 fark var birinde yan panel var ve 3.5 hdd bölümünün biri çıkıyor. bildğim farkı bunlar gerisi aynı yapı olarak ta görünüş olarakta yanlıs mı biliyorum ?
  • Ben corsairi tercih ederdim. Isciligi cok guzel.

• Yapı olarak bilmiyorum ama 500R daha şık bir kasa bence açık şekilde
  • ben şöyle düşünüyorum arkadaşlar. 400r alıp yan kapağa plexi ile açtırmak belli bir süre sonra. şimdi 500r en uygn 356 tl gördüm ki çok fazla gelir bana. sadece bu iki kasa içinden hangisini seçerdiniz ? corsair in tarzı benimde hoşuma gidiyor ama cooler master bi an için aklımı çelmedi değil
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle CM Storm sniper dusunmeden al ben cok memlunum nedenine gelcek olursak 3x20 cm 4x12 cm fan mevcut kontrolcu banamısın demeden calısıyor kasa kalitesine gelcek olursak surekli ustune oturcak degiliz ne yazıkki masa ustunde durcagı icin gayet saglam bos agırlıgı 10 kilo civarı belkide gecer mutlaka almalısın derim fiyat olarakta gayet makull

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Selamlar,

500R iç hacim olarak bir miktar daha büyük. Bunu en çok üst kısımdaki fan bölgesinde görebilirsiniz. Ek olarak fan kontrol ünitesi mevcut. Bir de yan kapakta 20 cm fan ile gelmekte.
  • hiç düşünmeden 500r al o yan kapağındaki hele 200 mm fana bayılıyorum bide önden görünüşü çok müthiş :)
  • arkadaşlar 500r kesinlikle alamam acayip pahalı gelir bana 350 tl den bahsediyoruz. aynı özelliklerde strom sniper var bi kere. sadece demek istediğim 2 si arasında tercih edecek olursak 400r mı strom sniper mı ? ben normalde 400r düşünüyordum ancak strom sniper baya iyi gözüktü gözüme. vatanda da uyguna görünce aklımı çeldi. dediğim gibi 400r yüksek duruyor strom ise enine geniş duruyor. ek olarak fan kontrolcü var. 500r kesinlikle düşünmüyorum.
  • Eğer h100i gibi bir sıvı soğutma kiti düşünüyorsan ve daha uzun kartlara elverişli olsun diyorsan 400R bu noktalarda üstün.

Kablo yönetimi, toplaması falan Sniper'da dandik. Yani kasanın içini önemsiyorsan yine 400R almalısın.

Sniper'ı almak için bir sebep söyleyemiyorum.
  • aynen böyle avantajlardan bahsedilmesini istiyordum ki arkadaş üzerine basmış sağolsun. 400r daha büyük oldugunu yani enine uzun oldugunu bilmiyordum sanki sniper daha uzun gelmişti. kablolamayı zaten biliyordum kaucukları bile yok ve o kablo gizleme bölümü komple acık cok kötü olmus ama cazip bir kasaydı 400r çok ideal olacak gibi. su sogutma düşünüyorum ilerisi için sadece işlemci için değil ama bakalım kısmet 400r almayı planlıyorumo zaman. sağolun
  • Sniper al bence.Evde toz almaya gerek kalmaz
  • hocam bir corsair kullanıcı olarak strom sniper oneren bir seni gördüm nedeni nedir toz dediniz ama anlayamadım
    Anla işte hacı.Evde ne kadar psilik toz varsa içine çekiyor.Böylelikle ev tertemiz oluyor.Kasa içini de b . k götürüyor

Zaten Cooler Master ın tüm kasaları böyle..
  • Hahahaha nasıl anlayamadım :D o zaman 400r almak düşer bana

• ben şahsen c70 600t 400r haf 912 vb. bir çok kasayı kullandım cooler master daha kaliteliydi storm'unda pek farklı olacağını sanmıyorum corsair dev gibi kasa yapıyor örneğin 760t 3 tane kıytırık 14cm fan koyuyor ama sıvı soğutma gromet kablo düzeni içinde corsair daha düzgün onuda es geçmemek gerek cooler master beceremiyo o kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Haziran 2014; 0:29:52 >
  • Belki HAF 942 vs. dersen anlardım da 912 ile 200R bile karşılaştırılmaz. Corsair her anlamda kalite olarak daha iyi. C70 demişsin, kasa sırf sağlamlık üzerine kurulu. Kalite akıyor...
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Aynen Cooler Master kaliteli.Kasa sacı felan kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ben şahsen c70 600t 400r haf 912 vb. bir çok kasayı kullandım cooler master daha kaliteliydi storm'unda pek farklı olacağını sanmıyorum corsair dev gibi kasa yapıyor örneğin 760t 3 tane kıytırık 14cm fan koyuyor ama sıvı soğutma gromet kablo düzeni içinde corsair daha düzgün onuda es geçmemek gerek cooler master beceremiyo o kısmı

peki hocam 400r kullanan biri olarak 400r ı öneriyormusun yoksa cooler master a mı yonel diyorsun ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.