Bildirim
FSP Hydro G Pro mu Seasonic Focus Plus mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer seasonic yenilenen Focus GX serisi ise o, değilse Hydro G Pro.
Focus plus'ın üretimi durdu ve Focus GX olarak yenilendi. Teknobiyotik sanırım sitede plus yazmasına rağmen GX gönderiyordu. Zaten TR distribütörü de onlar, belki diğer sitelere de yeni serilerr gelmiştir. Yeni seri olduğundan eminsen onu al. Yoksa Hydro G Pro, eski Focus Plus'tan daha iyidir.
Bu arada yazdığın sisteme bu PSU'ların 650 watt olanları da yeter, ikisi de kaliteli psular. -
Hocam bu GX'in sadece 1000W'lığı var Teknobiyotik'te. 650 yada 750'liğini bulamadım. Bu durumda Hydro G Pro daha mantıklı o zaman değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: OMEGALUL
Eğer seasonic yenilenen Focus GX serisi ise o, değilse Hydro G Pro.
Focus plus'ın üretimi durdu ve Focus GX olarak yenilendi. Teknobiyotik sanırım sitede plus yazmasına rağmen GX gönderiyordu. Zaten TR distribütörü de onlar, belki diğer sitelere de yeni serilerr gelmiştir. Yeni seri olduğundan eminsen onu al. Yoksa Hydro G Pro, eski Focus Plus'tan daha iyidir.
Bu arada yazdığın sisteme bu PSU'ların 650 watt olanları da yeter, ikisi de kaliteli psular. -
FSP'de işini görür ve yeterli gelir. -
Teknobiyotikte focus gx 1000 yazıyor görselde. Ürün kodu ssr 1000fx yazıyor. Bu yeni seri mi hocam. Bende ileri dönük 1000w almayı düşünüyorum fsp aurum pt 1349 lira. Seasonic focus 1000w 1500 lira fakat 1800 küsürden düşmüş. Seasonic 10 yıl garanti fsp 5. -
Hiç bilmiyorum valla hocam ben Focus Plus 850W satın aldım.quote:
Orijinalden alıntı: Karamanenes
Teknobiyotikte focus gx 1000 yazıyor görselde. Ürün kodu ssr 1000fx yazıyor. Bu yeni seri mi hocam. Bende ileri dönük 1000w almayı düşünüyorum fsp aurum pt 1349 lira. Seasonic focus 1000w 1500 lira fakat 1800 küsürden düşmüş. Seasonic 10 yıl garanti fsp 5. -
Rm1000x alıcam hocam sanırım bende. Uygun fiyata buldum. -
Bir inceleme tom's hardwareFSP Hydro G PRO 850W Power Supply Review: Great Build, So-So Performancehttps://www.tomshardware.com/reviews/fsp-hydro-g-pro-850w-power-supply,6228-4.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X