Şimdi Ara

CM STORM SCOUT KULLANICILARI KULÜBÜ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu kulüp haline getirdim, baktım çok sorular var ve bu konu altında paylaşımlar yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumi Ori -- 27 Kasım 2010; 9:06:26 >

• http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2912

Cooler Master kasa konusunda en iyi firmalardan biridir. Kalitesini tartışmaya gerek yok. Kasada çok güzel duruyor.

Bu arada Lian-li'yu duyupda coolar master'ı nasıl duymadınız hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 7 Temmuz 2010; 16:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2912

Cooler Master kasa konusunda en iyi firmalardan biridir. Kalitesini tartışmaya gerek yok. Kasada çok güzel duruyor.

Bu arada Lian-li'yu duyupda coolar master'ı nasıl duymadınız hayret

CM yazıyodu colermaster yazmıyodu ondan anlkamadım. Bide yarbayım bunda kablo saklama varmı?

• http://www.overclockersclub.com/reviews/cooler_master_storm_scout/3.htm

Burda inceleme mevcut. Kablo saklama olayını istersen yapabilirsin. Saklama konusunda müsait bir kasa ama bu senin becerinede kalmış biraz
  • Cidden güzel kasaymış. Hem de burnumun dibinde nova da varmış. Bende artık enermax chakra dan sıkıldım, böyle kablo gizleme özelliği ve üstten taşıma kulbu olan bir kasa almak istiyordum. Ama kaliteli markalarda üstten taşımalıya pek rastlanmıyor.

Ama şu P5Q anakartı kullandığım sürece kablo gizlemesi olsa dahi kasayı değiştirmemin bir anlamı olmayacak çünkü 24 pin güç bağlantısını adamlar öyle bir yere koymuşlar ki, cük gibi ortada duruyor.

Bu arada ben Lian li k-62 nin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Seçim size kalmış. Bu kasa da gayet şık duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Cidden güzel kasaymış. Hem de burnumun dibinde nova da varmış. Bende artık enermax chakra dan sıkıldım, böyle kablo gizleme özelliği ve üstten taşıma kulbu olan bir kasa almak istiyordum. Ama kaliteli markalarda üstten taşımalıya pek rastlanmıyor.

Ama şu P5Q anakartı kullandığım sürece kablo gizlemesi olsa dahi kasayı değiştirmemin bir anlamı olmayacak çünkü 24 pin güç bağlantısını adamlar öyle bir yere koymuşlar ki, cük gibi ortada duruyor.

Bu arada ben Lian li k-62 nin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Seçim size kalmış. Bu kasa da gayet şık duruyor.

@ Müşavir
    CM Scout Chakradan sonra kesin sana çok farklı gelir. Mid 08 uber 1 MM çelikdi yanlış hatırlamıyorsam Enermaxda.. Scout kasalar ise 0,5 MM saç kalınlığına sahip, hafiflik konusunda epey fark ettirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingTheodon -- 7 Temmuz 2010; 17:04:42 >

• slm arkadasim,Öğrendiğim kadarıyla CM Storm,Cooler Master'in üst düzey oyuncu kasalarını üreten bir yan markası.o yüzden fiyatları biraz uçuk.aşağıdaki linkte sağ tarafta logosu da var.

www.coolermaster.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tipi güzel ben fatal1ty li olan modeli daha çok beğendim Fun club'a katılsamı acaba ne ?:)

http://forum.donanimhaber.com/m_39542017/tm.htm

• IN WIN b2 den bu kasaya geçiş yaptım gerçektende çok güzel bir kasa şiddetle tavsiye ediyorum..hava sirkülasyonu olarak mükemmel!!!
  • An itibariyle bir tanesini şu anda kutudan çıkardım :)
    her tarafı kalite kokuyor

http://www.pclabs.com.tr/2010/10/25/cm-storm-scout-kasa-incelemesi/

buradan Türkçe incelemesini okuyabilirsin
  • havalandırma konusunda gayet başarılızaten kasanın %30-35 lik kısmı mesh.Ben hiç düşünmeden al derim.

@BishgeN'in zamanı olunca Kasanın son toplanmış halinin fotolarını paylaşırsa daha aydınlatıcı olur.

Yurtdışında da epey kullanıcısı var.Sayfası şimdiden 1540 sayfa

http://www.overclock.net/computer-cases/525009-coolermaster-storm-scout-club.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 26 Kasım 2010; 9:40:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atraus

An itibariyle bir tanesini şu anda kutudan çıkardım :)

PCLabs in incelemesi güzel olmuş. Bu sitenin incelemelerini her zaman beğeniyle takip etmişimdir. Bazen "yanlı" olduğu yönünde eleştirilse de benim için en kapsamlı ve güzel inceleme yapan Türk sitesidir.

Tavandaki 140mm fana temas edebilecek parçalar konusunda uyarmışlar incelemede ama ben çok çok standart dışı bir doannım kullanılmadıkça böyle bir temas olacağını düşünmüyorum.

Bana göre kasanın (Kendim kullanıyorum bu arada onu belirtiyim) 2 (-) si var;

1- Kablo saklama yetersiz

2- Ekran kartı alanı kısa.

Bunlar dışında kesinlikle parasını hakeden ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir kasa.

Düzeltme: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 26 Kasım 2010; 9:55:20 >

• quote:

quote:

An itibariyle bir tanesini şu anda kutudan çıkardım :)

PCLabs in incelemesi güzel olmuş. Bu sitenin incelemelerini her zaman beğeniyle takip etmişimdir. Bazen "yanlı" olduğu yönünde eleştirilse de benim için en kapsamlı ve güzel inceleme yapan Türk sitesidir.

Tavandaki 140mm fana temas edebilecek parçalar konusunda uyarmışlar incelemede ama ben çok çok standart dışı bir doannım kullanılmadıkça böyle bir temas olacağını düşünmüyorum.

Bana göre kasanın (Kendim kullanıyorum bu arada onu belirtiyim) 2 (-) si var;

1- Kablo saklama yetersiz

2- Ekran kartı alanı kısa.

Bunlar dışında kesinlikle parasını hakeden ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir kasa.

Düzeltme: Yazım hatası.

Tavan kısmı montaj esnasında sorun çıkarabiliyor.özellikle büyük cpu soğutucunuz ve anakart üzerindeki 4/8 pinli güç girişini takarken sinir edebiliyo insanı

• @ghan87

Evet o noktayı unutmuşum, Sunbeam tuniq tower dan sonra 8 pin güç girişini takmak tam bir işkenceydi.
  • uzun ekran kartı için yer yok denilmiş.ben 6850 veya 6870 cf düşünüyorum.bu kasayı da beyenmiştim.şizce cf de bi problem olur mu bu kasayla?
  • arkadaşlar kuzenim " ghan87 " nin isteği doğrultusunda ve sizleri de aydınlatmak amacıyla kasamın resimleri inşallah işinize yarar birkaç tane daha resim vardı fakat konuyu fazla boğmamak amacıyla koymadım [:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BishgeN -- 26 Kasım 2010; 12:31:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netherilian

uzun ekran kartı için yer yok denilmiş.ben 6850 veya 6870 cf düşünüyorum.bu kasayı da beyenmiştim.şizce cf de bi problem olur mu bu kasayla?

Kasanın ekran kartı derinliği 27 CM (270 MM)

Ve üst düzey bir CPU soğutucu kullanacaksanız, en fazla uzunluğu 16,5 cm olmalı. Bende Xigmatek Balder soğutucu var 15,9 cm bakalım nasıl oturtucaz :) muhtemelen yan kapağa takılabilen opsiyonel 2 fandan üsttekini takamayacağım
  • @BishgeN

Resimleri aşağıdaki formata çevirirseniz daha iyi olacak.

[simage][/simage]
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netherilian

uzun ekran kartı için yer yok denilmiş.ben 6850 veya 6870 cf düşünüyorum.bu kasayı da beyenmiştim.şizce cf de bi problem olur mu bu kasayla?

Kasanın ekran kartı derinliği 27 CM (270 MM)

Ve üst düzey bir CPU soğutucu kullanacaksanız, en fazla uzunluğu 16,5 cm olmalı. Bende Xigmatek Balder soğutucu var 15,9 cm bakalım nasıl oturtucaz :) muhtemelen yan kapağa takılabilen opsiyonel 2 fandan üsttekini takamayacağım

o fanlara hiç gerek yok çünkü kasa içindeki hava sirkülasyonu güzel ben kullanmıyorum...oranın pleksisini çıkartıp şeffaf olandan takmayı düşünüyorum bu şekilde içi pek belli olmuyo

• quote:

@BishgeN

Resimleri aşağıdaki formata çevirirseniz daha iyi olacak.

[simage][/simage]

tamamdır sanırım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.