Şimdi Ara

CM STORM SCOUT KULLANICILARI KULÜBÜ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam bi mobile kasa, hafx in minik versiyonu gibi ayrıca taşıma tutacakları oldukça şık

PSU suz versiyon:192 TL
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/cm-storm-cm-sgc-2000-kkn1-scout-mesh-panel-ve-pencereli-3-fanli-oyuncu-kasasi_30.011.5586.0001.htm

HIGH POWER 650 WATT Versiyonu: 318 TL
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/cm-storm-cm-sgc-2000-kkn1-gp650h-scout-high-power-650-watt-mesh-panel-ve-pencereli-3-fanli-oyuncu-kasasi_30.011.5586.0002.htm

OCZ FATAL1TY 550 WATT Versiyonu: 326 TL
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/cm-storm-cm-sgc-2000-kkn1-gp550f-scout-fatal1ty-550-watt-mesh-panel-ve-pencereli-3-fanli-oyuncu-kasasi_30.011.5586.0003.htm

burada fiyatlar biraz yüksek. VATAN'da daha uygun. stoklara girince ordan alırım muhtemelen.
    benim tercihim ocz'li versiyon. sizlerin de görüşünü almak isterim. aralarında pek fiyat farkı yok.

• _____________________________
    Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• _____________________________
    *Asus Tuf Gaming A15 Laptop (Ryzen 5 7535HS-Geforce Rtx4060)//Asus Tuf Gaming VG24VQ//Steelseries Apex 3 TKL//Corsair Katar Pro
    *Honor 200//Samsung Watch Active 2//Honor Choice Band//Xiaomi Mi Band 2
    *Ipod Touch 5th//Jabra Elite 4 Active//Sennheiser Hd-201//Beats Solo 2
    *Fujifilm X-T30//Fujinon Xf 16-80mm
  • @MÜŞAVİR
    önerdiğin sapphire psu'nun enermax üretimi olduğunu şimdi gördüm. cm storm'un psusuz modelini alıp sapphire'yi takmak daha mantıklı geldi. arada pek fiyat farkı yok. ileride sli yapma ihtimalimi de düşünürsek ve enermax kalitesini de göz önüne alırsak CM STORM+SAPPHIRE 625 W 4XPCI-EX ikilisi daha mantıklı diye düşünüyorum. bugün VATAN'da % 25 indirim ile PSU'suz CM STORM 173 TL. SAPPHIRE'yi de linkini verdiğiniz siteden alırsam o da 176 TL. toplam 338,66 TL(psu nakit olursa) ediyor. sli yapmasam bile bu kaliteye fena fiyat değil.

bu arada teknobiyotik güvenilir midir?

• @everolimus

teknobiyotik, en büyük donanım distribütörlerinden akorket firmasının kendş sitesi. Şu anda en güvenilir sitelerden biridir bence.

Dediğiniz ikili gerçekten harika olur. Storm scout + 625W sapphire.

Orta seviyede çoğu kartı slı&cf modunda çalıştırabilir.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Bende bu kasayı Teknobiyotikten aldım, siparişin ertesi günü hemen evime geldi gayet güvenilir bir site
  • Çok güzel ve şık bir kasa orası kesin. Şu an kullanmaktayım. Açma kapama tuşları ve usblerin tepede olması da çok iyi olmuş. Vidasız sistem olması avantaj denemez çünkü artık vida sistemi nerdeyse yeni hiçbir kasada yok zaten. Fakat şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; iç hacmi geniş değil. Belki HAF932 den sonra bu bana küçük geldi bilemiyorum ama kablo toplama yerlerinin azlığı da bir gerçek. 5850 ekran kartım bu kasada sorun teşkil etmiyor ama 5970 kullanamazdım bu kasada. 5870 bile çok zor sığar yani.
  • 2011'de bu kasanın 2. versiyonu geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

2011'de bu kasanın 2. versiyonu geliyor...

kaynak verebilir misiniz?

şekli şemali belli mi kardeş? eğer öyleyse bu modelini almayayım?
    inşallah iç hacmi biraz daha geniş tutmuşlardır...

Orijinalden alıntı: No Way Out

2011'de bu kasanın 2. versiyonu geliyor...

İç hacmini genişletsinler yeter...

Orijinalden alıntı: MuradinBronzeBeard

S.a Arkadaslar Bu Kasadan Kullanıyorum Sapphire 6950 Almayı Düşünüyorum Acaba Bu Kasaya Sığarmı Bilgisi Olan Varmı ?

• Youtube'da Ekran Kartinin Videosunu İzledim Kart Boyutu 273 MM acaba Sorun Olurmu

Cm 690II yi öneririm. storm scout tan daha ferah ve kablo saklamaya daha elverişili.

@MuradinBronzeBeard

270 mm < 273 mm den mantığından hareket edersek, ekran kartını normalde sığdıramazsın ama hdd bölümünü kaba kuvvet ile bir miktar içeri eğebilirsen HD6950 yi alabilirsin ya da özel pcb li HD6950 lere bakabilirsin, bazen referans karttan epey kısa olan modeller çıkıyor.

• Teşekkür ederim..

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@MuradinBronzeBeard

270 mm < 273 mm den mantığından hareket edersek, ekran kartını normalde sığdıramazsın ama hdd bölümünü kaba kuvvet ile bir miktar içeri eğebilirsen HD6950 yi alabilirsin ya da özel pcb li HD6950 lere bakabilirsin, bazen referans karttan epey kısa olan modeller çıkıyor.

3mm İnşallah Fazla Sıkıntı YaratmaZ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuradinBronzeBeard -- 29 Aralık 2010; 23:13:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.