Şimdi Ara

Cloud Atlas (2012) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
4
Favori
13.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • filmi simdi izledim.. karisik oldugunu biliyordum.. kasarak izledim hicbirsey kacirmamak icin. kesinlikle bir basyapit olabilirdi :( bazi yerler gereksiz ve uzun.

bazi dialoglari anlamadim sahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Ocak 2014; 0:34:05 >
  • Filmi begenmeyenlere moron muamelesi yapmaya gerek yok. Begenenler de kendini Stephen Hawking sanmaktan vazgecsin bi'zahmet.

Birçok filmi fazla dikkat gerektirmeden izlerken bu filmi 1-2 dk.kacirinca bazi noktalarda film kopuyor.

Kimine gore bu zeka isteyen bir film bu yuzden herkes takip edemiyor. Kimine goreyse de film aslinda tam oturmadan servis edildigi icin cogu sahne kopmalara neden oluyor. Aralardaki eksiklikleri sanki seyirci biliyormus gibi bir kurgu yapmislar. Birkac noktayi takip edemeyince tum film bir cikmaza surukleniyor. Sonra da insanlar begenmedi cunku anlamadilar diye bir yargi olusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi indirdim ama çok uzun be gözüm yemiyor.Bu uzunluktaki bi filmin BENİ sarması için Yüzüklerin Efendisi gibi sürekli hareket,gerilim dolu olması gerek.Mesela Benjamin Button'u da sırf bu yüzden beğenmemiştim o da çok uzun.
  • Netflix filmin dört saatlik versiyonunu yayınlayacakmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Netflix filmin dört saatlik versiyonunu yayınlayacakmış.

3 saatliği baydı, 4'de kafam yanar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Ben çok beğenmiştim üç değil on üç olsa yine izlerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Ben çok beğenmiştim üç değil on üç olsa yine izlerim

Benim düşüncem tam aksine oldu. O kadar kötü yoruma rağmen izlemek için şans verdim kendime, 2 3 hikaye dışındakileri kötü bulduğumdan 3 saatim heba oldu diye düşünüyorum ama değişik filmdi gene de

• Ne filmdi ya ilk çıktığında izlemiştim en sevdiğim filmlerde ilk 5 e girer sexteti ara sıra açar halen dinlerim o 4 saatlik versiyonu iptal mi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 27 Mart 2016; 13:27:42 >
  • Bazen arşivdeki filmleri neden tuttuğumu unutur açar izlerim. Unutmayı severim çünkü izledikten sonra neden tuttuğumu hatırlarım.

• Uplayalımda insanlar biraz başyapıt film izlesin aptal aptal süperkahraman filmerine vakit ayıracağınıza bunu izleyinde film görün.
  • Bu film bende çok acayip bir tat bırakmıştı tekrar izlemek lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şahane bir filmdi kaç sene geçti hala unutamadım tadını
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.