Şimdi Ara

Clio Symbol ün Şaşırtıcı ara hızlanma Değerleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
5.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yokuş yukarı 190 diyorsun, bunlar düz yolda 293 km.sürate çıkarlar herhalde.yokuş nasıldı peki çok dik değildi herhalde.
  • gozunuzden kacmis sanirim..olcumler 4. ve 5.viteste yapilmis...seri kullanimda 60-100 hizlanmasini kim 4. veya 5. viteste yapar ki ? burda symbol un diger modellerin onune gecmesinin nedeni torkuyla ve sanziman oranlariyla alakali...bu testler seri hizlanma amacli deil aracain ust viteslerde ne kadar yigildigini olcmek amaciyla yapiliyor...kisaca 60-100 arasi rolling de symbol zayif kalir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

yokuş yukarı 190 diyorsun, bunlar düz yolda 293 km.sürate çıkarlar herhalde.yokuş nasıldı peki çok dik değildi herhalde.

öyle çok dik bir yokuş değildi düze yakın hafif bir yokuştu
    araçda çok yüklü değildi ama boşta değildi öyle havalansın
    düz yolu bilemem ama yokuş aşağı 200 görebilecek araçlar
    ama güvenlik dersen 140ı 160ı geçmeyeceksin o başka
  • inan bana bu arabalarada 120 km.hızı görmek en iyisi,hemen kıçları başları oynamaya başlıyor.
    kadrana koymuşlar 220 veya 200 insanın sonlayası geliyor.ama kadranmı sonlanır ,hayatmı sonlanır orasını bilemeyiz.
    quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

quote:

yokuş yukarı 190 diyorsun, bunlar düz yolda 293 km.sürate çıkarlar herhalde.yokuş nasıldı peki çok dik değildi herhalde.

• Verilen değerler ara hızlanma değerleridir.
  • clio 75 hp 1.4 8Valve olan araçlarda LPG takılınca kilomterede kaç yakıyorsunuz? normali ne kdr?
  • quote:

yokus yukari 190
    düz yolda 293
    yokus asagi 400 +

masallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

sümbülde vites değiştirirken devir saatine bakmıcan.hız göstergesine bakarak değiştircen.
    çok ilginç bir araba

isterse passat olsun vites değiştirirken devir saatine mi bakıyosun sen
  • Herkes symbol alsın, ara hızlanmalarda şov yapsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

quote:

yokus yukari 190
    düz yolda 293
    yokus asagi 400 +

masallah

Yok ama 1.4 16V 98HPyle 235 yaptığını iddaa edeni tanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

quote:

yokus yukari 190
    düz yolda 293
    yokus asagi 400 +

masallah

ben 130 hp arabala 235 i anca görüyorum nasil oluyor bu is anlamadim

• Eeee, arabada bişi olmayınca hafif çekiyor, haliylen de zayıf motorla bile iyi hızlanıyor:
    F=m.a
    F küçükken (yani motor zayıfken), a büyükse (yani çekiş iyiyse), m'in (yani kütlenin) mutlaka küçük olması gerekir.

Bende de broadway vardı 72 beygirlik motorla çok da iyi çekişi vardı. Çünkü kendileri 800 küsür kilo civarında bir (tüy) sıklete sahipti.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

quote:

yokus yukari 190
    düz yolda 293
    yokus asagi 400 +

masallah

ben 130 hp arabala 235 i anca görüyorum nasil oluyor bu is anlamadim

Bende anlamadım kurcalamadım aynı şekilde ben 2000 motor 136 hp arabayla 210u geçmedim hakkı oydu çünkü millet basıyo yada desteksiz sallıyo...

• hala inanıyomusunuz arkadaşlar 1.4 8V 75 hp lik motorun böyle olduğuna ? anahtarına girerim iddaya bende civic var hadi bakalım 4. ve 5. viteslerde 60-100 arası geçsin beni görelim bakalım dalgamı geçiosunuz yahu ..
  • ya çıkar çıkmaz bilemem.
    Ama hakkaten 120-130' dan sonrası arabanın orası burası titriyor yaa. Denildiği gibi "Allah' ım ya uçuyorum ya sana geliyorum duygusu" oluşuyor resmen kıçı başı oynuyor.
    Zaten araç dengesiz bi de. Hani yukarı çıkmaya gerek yok, Focusa Astraya alışkın adam bile zorlanır arabayı kontrol etmekte. Devirebilir. Hemen bırakıyor arkasını araba. Hele ıslak yolda düşünemiyorum.
    O yüzden isterse 0-100: 5 saniye olsun, 60-120: 6saniye, bu arabalar basmak için değil. Pasif güvenlik iyi olabilir de, sürüş dinamiği yok arabada. Şehir içi arabası daha çok.
  • http://www.youtube.com/watch?v=nMdOCOz4Z-k&mode=related&search=

gercek sürati budur adam 175 i geciremedi
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=nMdOCOz4Z-k&mode=related&search=

gercek sürati budur adam 175 i geciremedi

o videonun sahibi benim...video altındaki açıklamamı okuduysan 200 de devir kestiğini söyledim...hatta palavra atmayın dedim...ama o videoda 175 diğer videoda 180 gördüm ama nasıl?
    araba full yüklü tatil dönüşü...arabada 4 kişi bagaj full karpuz turşu bavul falan doluydu...ankara izmit arası yol dümdüz ve de sola doğru viraj var...en kısa zamanda 200 videosunu koyacam...inanmayanlar varsa diye...

• quote:

Orjinalden alıntı: grkn
    ama o videoda 175 diğer videoda 180 gördüm ama nasıl?
    araba full yüklü tatil dönüşü...arabada 4 kişi ..
    en kısa zamanda 200 videosunu koyacam...inanmayanlar varsa diye...

tek başınayken yap o işide
    eşine çoluğuna çocuğuna bişey olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 14 Eylül 2007; 3:58:11 >
  • Uzun yolda sen gör focusu başlangıçta atak değil ama düz yolda devrini buldumu tutmanın imkanı yok renaultla
  • quote:

inan bana bu arabalarada 120 km.hızı görmek en iyisi,hemen kıçları başları oynamaya başlıyor.
    kadrana koymuşlar 220 veya 200 insanın sonlayası geliyor.ama kadranmı sonlanır ,hayatmı sonlanır orasını bilemeyiz.
    quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

quote:

valla 190ı geçmedim geçmeyi de denemedim bu arabayla
    ama bi süre önce laguna 2 2.0T vardı onunla 200ün üstüne çıktım çıktığımıda hissetmedim
    hız yapacaksan yapılacak arabayla yapacaksın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.