Şimdi Ara

Clio Symbol ün Şaşırtıcı ara hızlanma Değerleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
0
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: delici ozy

quote:

Orjinalden alıntı: grkn

clio 1.4 75 lik 2004 modelle yokuş aşağı 200 bastım...tam 200 de devir kesiciye girdi...daha fazlası istesen de yok...

hoca sorması ayıp devir kesiciye girdini nası anladın devir saati yokda sumbul de(sankı gırmeyipte napacak 230 mu bascak bnmkıde soru)

devir kesiciye nasıl girdiğini bilmek için devir saati olması gerekmez...daha doğrusu devir kesici devir saati ile alakalı bir durum değil...araç 200 km hızda normal 1. veya 2 viteste devir kesiciye nasıl girip hızlı bir şekilde "vu vu vu vu " diye bir ses çıkarıyor ise aynı sesi çıkarmaya başladı ve kesiklik başladı...biz de anladık ki devir kesiciye girdi...clio 1.4 75 liklerin(devir saati olmayanlar) devir kestiği hızlar şunlardır :
    1. vites 50 km
    2. vites 80
    3. vites 120
    4. vites 160 ve
    5. vites 200 km/h de devir kesiyor...

vites atarken buna dikkat etmeniz için yazdım...yoksa gaza abanırsanız arbanız gitmez

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: delici ozy

quote:

clio 1.4 75 lik 2004 modelle yokuş aşağı 200 bastım...tam 200 de devir kesiciye girdi...daha fazlası istesen de yok...

hoca sorması ayıp devir kesiciye girdini nası anladın devir saati yokda sumbul de(sankı gırmeyipte napacak 230 mu bascak bnmkıde soru)

devir kesiciye nasıl girdiğini bilmek için devir saati olması gerekmez...daha doğrusu devir kesici devir saati ile alakalı bir durum değil...araç 200 km hızda normal 1. veya 2 viteste devir kesiciye nasıl girip hızlı bir şekilde "vu vu vu vu " diye bir ses çıkarıyor ise aynı sesi çıkarmaya başladı ve kesiklik başladı...biz de anladık ki devir kesiciye girdi...clio 1.4 75 liklerin(devir saati olmayanlar) devir kestiği hızlar şunlardır :
    1. vites 50 km
    2. vites 80
    3. vites 120
    4. vites 160 ve
    5. vites 200 km/h de devir kesiyor...

vites atarken buna dikkat etmeniz için yazdım...yoksa gaza abanırsanız arbanız gitmez

Sümbüle bak be

• Mucize diil Sümbül gerçekten çok iyi kaçıyo diğer bütün Renault motorları gibi ama yol tutuşu güven vermiyor
  • isterse 2 saniyede 60 dan 100 cıksın 100 den sonra sansi yok sümbülün filan
  • 0-100 10 sn

100-0 20sn
  • quote:

Orjinalden alıntı: As cos

0-100 10 sn

100-0 20sn

valla koptum

• sümbülde vites değiştirirken devir saatine bakmıcan.hız göstergesine bakarak değiştircen.
    çok ilginç bir araba
  • Yahu sizde sümbül mümbül diyorsunuz bizim önceki arabamızda 16v idi çok hızlıydı ara hızlnmalarda.Siz kullandınızmıda konuşuyorsunuz..Herkes beğenerek alıyo o arabayı...
  • k4m 1,6 16v 110 hp motorlu symbol yukarda saydıklarını 0-100 de gecer
  • symbol hız arabası değildir.
  • sümbül mümbul guzel araba yaw :D
  • hangi siteden aldıysann yanlış o bilgiler , clıonun bılgılerını yanlış yazmışlardır hangi aklı mantığı olan clionun civicden ara hızlanmada iyi olmasını idda edecek.. arasında daglar kadar fark var , isteyenlee denenir , gerçekten çok komik inanmak ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anshered

hangi siteden aldıysann yanlış o bilgiler , clıonun bılgılerını yanlış yazmışlardır hangi aklı mantığı olan clionun civicden ara hızlanmada iyi olmasını idda edecek.. arasında daglar kadar fark var , isteyenlee denenir , gerçekten çok komik inanmak ..

inanmazsan inanma

Aracın kilosuna bak, motoru 115hp , niye geçmesin??
  • walla sümbül kullanmadımda 1.6 110 beygir 98 clio hb çok kullandım eniştemin aracı, hem çok hafif hem cok güçlü feci kaçıyo araç.. gerçi cok yaşlandı aramızda oluşan duygusal bağa ragmen artık satsada yeni bişiler alsa diyorum.. herseye ragmen cok iyi giden bir araç benim gördüğüm son hızda 200 dü ama daha çıkıyordu tabi aile olduğu için içerde ayak gazdan çekildi, enişteye ufak bir sitem gönderildi haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mromer911 -- 13 Eylül 2007; 0:41:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anshered

hangi siteden aldıysann yanlış o bilgiler , clıonun bılgılerını yanlış yazmışlardır hangi aklı mantığı olan clionun civicden ara hızlanmada iyi olmasını idda edecek.. arasında daglar kadar fark var , isteyenlee denenir , gerçekten çok komik inanmak ..

Haklı
  • 2002 2003 yıllarinda 1.6 16v 107 ps motorlu olanlar vardi onlar ii kaciyor gercekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

2002 2003 yıllarinda 1.6 16v 107 ps motorlu olanlar vardi onlar ii kaciyor gercekten

1.4 75de çok iyi kaçar iyi kaçar derken albeaya falan göre civic'i geçebileceğini bende sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: As cos

0-100 10 sn

100-0 20sn

Fren mesafesi (m) : 42 m , 3.4sn
  • şaşırtıcı gerçekten.ama iyi okuyup anlamak lazım.
  • ben 1.5dci 65hp lik motoru yokuş yukarı 190 a kadar zorladım
    abs vs diğer güvenlik paketiyle birlikte gelen zımbırtılar araçta vardı ona güvenerekten
    ha bi de araç yüklü olduğu için havalanma durumu olmadı pek
    ama seri araçalr şimdi hakkını vermek lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.